Fórum témák
» Több friss téma |
Ha ráér inkább hagyd 1-2 órát
![]() Vagy még olyat próbálj meg hogy egy párszor újraindítod telepítő lemez nélkül lehet hogy a winchesterre írással van valami gond, nekem egyszer egy ilyen gépnél kiderült hogy pár újraindítás után nem is ismerte fel a winyót... szóval a telepítő közben is valószínűleg azzal volt a gond, és folyamatosan meg pl a memtest-el ment a gép akár egész nap is... az újraindulás hozta elő belőle és pl a win telepítésnél is ahogy újraindul üzemszerűen többször is...
Na ez elég jó hír. Nekem csak egy alap videókártya, hálókártya és egy laptop vinyó lesz benne. Akkor egy 100W-os táp bőven elég neki elvileg. Azért kérdeztem csak, mert akkor egy egyszerű trafós tápot csinálok neki, mert trafóm van, pc tápom meg nincs felesleges.
![]() kaszarober4: Nem, ezt nemrég szereztem egy sima P2-es lap, múltkor az OFF-ba próbáltam kérdezni, hogy miért nem megy, de megoldottam. Valami a memóriával volt. Kipróbáltam és döcögősen a régi vinyómon lévő ubuntu 9.04-et 3 perc alatt betöltötte. ![]() ![]()
Ilyenre gondoltam, ennél van úgy megoldva a kártyarendszer.Bővebben: Link
Próbáljad másik telepítő lemezzel ,mert ez megsérült .
Szerintem.
Köszönöm, végül is volt egy d partició, és arra feltettem új telepítéssel, az hibátlanul lefutott, aztán meg kézzel átmentettem mindent, levelezés, képek doksik stb a régiről, és letöröltem, így a c most már üres, csak a rendszerfájlokat tartalmazza, és legközelebb mehet oda az új. Szerintem nemvolt kompatibilis a javított és a javítówindows, azért lehetett a hiba.
Még egy kérdés: Outlook levelezőprogramban próbáltam beállítani a levéllekérdezést. Mivel nem tudtak semmi infót, felhívtuk az ügyfélszolgálatot. Itt a következőket adták meg: Kiszolgálók: pop.chello.hu smpt.chello.hu felhasználónév: xy jelszó:123 emailcím:xy@chello.hu Ezen kívül mit kell még beállítani, mert megáll a levéllekérdezéskor a hitelesítésnél? Ha valakinek van ötlete, azt megköszönöm, jelenleg újrakérdezik a jelszót, hátha az a baj.
Hogyha nem a chello hálózatából próbálsz meg bejelentkezni, lehet hogy az a gond...
Hi
Nem lehetséges hogy a hely kevés neki, felrakva egy xp is kb1,5gb és minimum 300mb kell neki a lapozófájlnak. Próbáld lementeni az adatokat róla, gyaluld le a partíciót s szerintem sínen vagy ![]()
De lehet, de szerencsére volt egy d partició, és ott volt hely, aztán a régit legyalultam. Köszönöm a tippet!
Ma jött az ismerős, hogy tökéletes lett a levelezés, pedig semmit nem állított át. A legvalószínűbb megoldásnak az látszik, amit a upc-is jelzett felénk, hogy "nem volt jó az oprendszer"(?)
Tehát valószínűleg a gép azóta letöltötte a frissítéseket, és az kijavította az Outlook hibáit, és minden tökéletes lett. De mért nem tudták azt mondani, hogy töltsük le a frissítéseket? ![]() ![]() Kaptam egy üveg mézet érte, úgyhogy aki segített, az kérhet belőle, még egyszer köszönöm!
Hello mindenkinek.Egy olyan gondom volna,hogy a gepemen ket rendszer van egy XP es egy Windows 7 es.az XP en rendesen megy a net kb 25-35 mb et merek a speedtedtel,de a masik rendszeren kb 5 mb,nem tudom mitöl lehet(Windows 7 ultimate)
Sziasztok!
Olyan bajom van nekem hogy újra telepittetem a gépet de nincs rajt hang és nem találja meg a videokártyát.
Szeretnék megosztani egy gyakori vinyo hibát.
Ha kattog vagy ilyesmi akkor rend szerint csak simán koncakt hibás. Ilyen kor a azt kel csinálni hogy kiveszitek és meg tisztítjátok úgy hogy a elektronikát is le kel venni. És a összes érint kezdőt (nem röhög) alkoholos fog kefével alaposan meg sikálni. Fog kefe helyet bármi más is szoba jöhet Én így csináltam már meg jó pár vinyot nekem eddig be jött. remélem segítettem evvel.
Hát ez érdekes ez lehet hogy csak duma volt a részükről valami esetleg náluk nem klappolt, én többször jártam úgy adsl-el anno Matávos később Axelero-s és még a T-Online-os időszakba is belelógott, hogy egyik pillanatról a másikra nem volt hajlandó letölteni a leveleket, persze eleinte ügyfélszolgálat nem tudtak értelmeset mondani csak hogy vírusirtás meg hasonlókat
![]() ![]() Ja én azt hittem hogy nem az upc hálózatából próbáltad letölteni egyébként a leveleket és gondoltam hogy ezért volt hogy nem akarta engedni, de lehet hogy csak a küldéshez kell a saját hálózatukban lenni vagy lehet az is volt a gondod? ![]()
Debian linux 5-ön hálózat/internet lassúságot nekem az ipv6 cím használati lehetőség letiltása oldotta meg, több fórumban írták, kipróbáltam és tényleg... lehet hogy a win7-ben is be van állítva hogy fusson, és hogyha nincs használva akkor is valamit mégis bekavar?? csak tipp...
Mondjuk a Debianon lehet hogy bőven 512k alatt is volt a sebesség a telepítés után...
mi az a ipv6 cim es hol találom?
Ezért szoktam ajánlani , hogy gmail címet regizzen mindenki.
Mivel ingyenes smtp jár hozzá. Símán megy outlook-kal , vagy bármely más levelező progival, és teljesen mindegy ki a szolgáltató.
Hát ez jó kérdés, nekem nincs win7-em, de az xp-ben ott találod, már használtam 7-et hasonlít azért
![]()
Helló
Van egy fujitsu siemens laptopom és elromlott a cd meghajtója . Vettem hozzá egy másikat és ezt a hiba üzenetet írja ki,A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)" ,és nem tudom hogy illesztőprogit honnan szedjek hozzá ,aki tud segítsen.
Megtaláltam ,de nem tudom kiiktatni,de szerintem nem azzal lessz a gond
Hát más ötletem nincs egyelőre, próbálj meg rákeresni hátha más is találkozott ilyennel, én legalábbis a linuxhoz ezt a tippet így találtam... arra elég sok találatot adott ki a kereső... de azért számolj be a fejleményekről ha megtaláltad hogy okuljunk
![]()
Amúgy a kapcsolatra milyen sebességet ír a windows? legalább 100Mbit-esnek írja? Lehet hogy a hálókártyát 10esnek ismerné fel? Vagy próbálj meg másik drivert a hálózati kártyához esetleg a gyártó oldaláról hátha segít... Amúgy az ipv6-ot lehet hogy a sajátgép-jobbgomb/kezelés menüben a szolgáltatásoknál is ki lehetne kapcsolni, ha valamiért külön szolgáltatásként fut, mintha lenne ilyen halvány emlékem már 1x néztem ezt a listát win7-en... de nem tudom már hogy volt pontosan...
Volna egy olyan problemam hogy kaptam egy laptopot ami nem akar bootolni.elkezdi betölteni a windowsot de egy pillanat nalatt leall.a masik laptopban tökeletesen müködik ugyanaz a vinyo.most tettem ra egy uj rendszert
100 mb esnek latja a halo kartyat
Elözmenyek:Teljesen halott volt,kivettem az aksit es viszadugtam igy elindult a gep,de op. rendszert nem talalt,es a dvd romot sem latta.Egy masik laptopon telepitettem rendszert ott tökeletesen müködött.Visszatettem az ACER laptopba es azt müveli,hogyelkezd betölteni a windows,de fel masodperc utan leall.Kidobja a kek kepernyöt,de olyan gyorsan eltünik,hogy nem tudok kiolvasni rola semmit.
Hmm!
![]() Ez így nem is fog menni, esetleg akkor ,ha azonos laptop lenne , vagy nézz utána az előtelepítésnek. ![]()
Sziasztok!
Van egy nagy problémám. Remélem tud valaki segíteni. Sima XP-be integráltam az SP3-at majd kiírtam. Gondoltam kipróbálom, hogy jó lett-e, feltelepítem pendrive-ra. Felmásolta a fájlokat majd amikor újraindult hibát írt ki. Na mondom ez nem jött össze. Visszaállítottam mindent de a vinyóról nem akar elindulni. Hardverhiba miatt a rendszer nem indítható. Bekapcsolás után ha megnyomom az F8-at, normál módban indítva két XP-t mutat, az alsóra ütök entert akkor elindul. Van valakinek ötlete, hogy lehet visszacsinálni? Előre is köszönöm!
Csak az első újraindításig kell feltelepíteni. (telepítési fájlok másolásáig.) Utána vissza kell tenni az eredeti gépbe, és ott kell folytatni a telepítést. Másként (szerintem a két gép hardverbeli különbsége miatt) kékhalállal leáll töltéskor.
Mikori Windows van a gépen? Esetleg rakj be neki egy mostanit, és próbáld meg kézzel felkrakni az illesztőprogit.
nem tudom,mert nem jo a dvd olvaso.Esetleg mas megoldas?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |