Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok! Ha tud valaki, légyszi segitsen. Van 1 RM-950 E univ. távirányitom. A tv-hez müködik, de nekem a HE@D beltérimhez kellene. A papiron, e tipushoz nincs kód. Béla
Biztos van rajta kódkeresés, amikor folyamatosan váltja a kódokat és kikapcsolás jelet küld...
Üdv Inhouse
Szeva! Bocsi, hogy rád ragadok. Az a helyzet, hog a papiron , magyar forditásnak nevezett akármi, nekem héberűl van. Ezért nem tudom a kódkeresőt használni.
Szeretnélek megkérni, hogy részletesebben ird le a kezelését. Előre is köszönőm. Béla
Rakd be ide az angol nyelvűt, azzal hátha előrébb leszünk...
Üdv Inhouse
A németen kivül, csak szláv nyelvek vannak rajta. Az igazság, hogy csak kölcsön kaptam a kollegámtól. A sajátom Lidl-s, URC-L-639. 3 éve megvan, eddig semmi gond nem volt vele. 1 hónapja, csutkára lehallkitóttam, azóta nem tudok rá hangerőt adni. Szóval ez a valódi próblémám.
Mondjuk azért a Google-ban rákereshettél volna...az első találatban és a másodikban is van pdf link, amiben manual van hozzá...
Kapcsold be a TV-t. Nyomva tartod 5s-ig pl. a TV gombot amíg a LED el nem kezd villogni. Beírod, hogy 0 0 1, aztán a LED 2-őt villan. Tartsd nyomva kikapcs gombot és elkezdi küldeni a kódokat, kb 15perc. Ha kikapcsol a TV, engedd el. Próbáld ki, ha nem tökéletes, kezd újra, az előzőleg talált kód után kezdi a keresést. Hopp, ja eredetileg nem a 639-hez kerestél...? Az RM-950 is fenn van a neten: Kapcsold be a TV-t. Nyomd meg egyszerre a TV és a SET gombot, amíg a LED világítani nem kezd. Nyomd meg a SET gombot újra, a LED villogni kezd. Nyomd meg a kikapcsoló gombot egyszer, a keresés elindul. Ha megnyomod a SET gombot közben visszafelé kezd keresni. Ha kikapcsolt a TV (meg van a kód), akkor nyomd meg a TV gombot. Természetesen közben a TV felé kell tartani a távirányítót. Ha nem TV-hez kell, akkor a készülékhez tartozó gombot nyomd a TV helyett. Üdv Inhouse
Helló mindenkinek az lenne a gondom hogy van egy BOMANN CTV577VT típusu tv-m és vettem hozzá egy URC22B UNIVERSAL tipusu távirányitót és nincs kod a kézi könyvben tudna nekem valaki segiteni a gondomban!!!???
Te sem ismered az internetes keresőket? Komolyan nem értem ezeket a kérdéseket...
:google: URC22B UNIVERSAL Ha nincs benne konkrétan a Bomann TV, akkor automatikus keresést kell választani. Vagy vettél volna inkább egy SilverCrest-et a Lidl-ben.... Üdv Inhouse
Plazmás!
Zsörtölődés ON Nagyon szívesen! Zsörtölődés OFF Üdv Inhouse
Helló az auto keresés hogyan müködik pontosan leírnád?amugy nem vagyok valami profi ezek terén h milyet vegyek ezvol a közelben!!! csak a fene sem tudta hogy ennek a ratyi tv-hez nem lesz kód!
ráröttem álitólag a SET+TV1 majd ismét a set amig nem kezd vilogni a led utánna a kikapcs gomb folyamatos lenyomásal keresné a tvt de már egy 20 perce tartom de eddig még semmi! lehet nem lesz jo?
Idézet: „ráröttem” Örülök, hogy rájöttél, ne haragudj, hogy válaszoltam a kérdésedre. De tényleg, bocsánat, többé nem fordul elő... Idézet: „lehet nem lesz jo?” Lehet... Üdv Inhouse
Semmi gond de lenne még egy kiss gondom hogy kiprobáltam egy másik tv-n amelyikhez meg van a kodja reagál is a tv a távirányitora de itt a gond hogy nem mindenre reagál sok funkció hiányzim mint pl:hang meg ilyesmi! mi lehet a gond és orvosolható e!?
Idézet: „Semmi gond de lenne még egy kiss gondom” Na ne, ezt már tényleg ne...komolyan nem hiszem el...ez kész... :eek2: Üdv Inhouse
eduard után felocsúdva...bár még a hatása alatt vagyok, mindig kifogom ezeket az arcokat...
A Lidl-s újabb fajta Silvercrest távirányítóról pár szó: Jónak tűnik, ami egyből szembetűnő, hogy csak 8in1, nem 10, de ez egyáltalán nem gáz, bőven elég és logikusabban is van megadva. Aztán ami érdekes az a gombok megvilágítása, igaz piros, a kijelző meg kék, de azért jó. 4db mikroceruza kell bele, gondolom a világítás is közre játszik benne. A súlya meg is van. A számgombok felülre kerültek, szerintem jobb így. Több gomb van, de még mindig nem sikerült pl. open/close-t, subtitle-t, audio-t rakni rá. Van viszont külön léptetés és tekerés, bár a gyári program szerint az én Orion DVD-mnél fordítva működik. Több készüléket tud, más a kódolás, mint az előzőnél, de csak látszólag. A négyjegyű számból csak a vége kell, mert itt nincs készülékcsoport előszám. A tanítást még nem néztem, majd ezután, de gondolom hasonló. Ja, egy negatívum, az óra nem tudja a 24órás kijelzést, AM/PM van csak. Fura még a navigálógombok keménysége... Hopp, majdnem elfelejtettem, dupla infra LED van benne, falról mandínerből is viszi pl. a TV-t! SilverCrest URC 801 Artikelnummer: 41858 Üdv Inhouse
Sziasztok,
Nekem is sikerült hozzájutnom 1 ilyen távkapcshoz... Nem semmi szerkezet! A listájában nincs benne a Hyundai digi beltéri(elvileg nem ismerné), de minden funkcióját teljes mértékben kezeli! Ugyan ez a helyzet a Nevi "márkájú" asztali DVD lejátszóval, őt is teljes mértékben viszi...Apáméknál Orion TV, és video szintén zenész.... Amit hiányolok, hogy a világítást nem lehet teljesen kikapcsolni. Tanulást nem próbáltam, de azt hiszem nem is fogom, mert minden megy elsőre... Ennyi pénzért ez nagyon megérte Csak ajánlani tudom mindenkinek.... Üdv. Vasnavigator
Hogyhogy nem lehet a világítást teljesen kikapcsolni?
Üdv Inhouse
A könyv szerint nem lehet teljesen kikapcsolni... Azt szeretném, hogy egyáltalán ne világítson..
Idézve: "Nyomja meg a világítás gombot a háttérvilágítás bekapcsolásához. A háttérvilágítás 5 másodperc után kikapcsol.A bekapcsoláshoz nyomja meg újra a gombot! Nyomja meg újra a világítás gombot a háttérvilágítás kikapcsolásához" Üdv. Vasnavigator
Én kérek elnézést!!!
Megpróbáltam, be-ki a világításnak, és már nem is működik.... Bevallom, nem próbáltam eddig, mert nem azt írta, hogy a világítás teljesen kikapcsolható... Üdv. Vasnavigator
Tisztelt Somogyi ÚR!
Van egy URC 1 home by somogyi távirányítónk és LG tv-hez szükséges kódszámot szeretném megtudni amennyiben tud ebben segíteni.
Kedves Szűcs Sándorné!
Kedves kínai barátaink nem tartották fontosnak eme jelentős koreai gyártó kódjainak beleintegrálását ezen távirányító memóriájába. Javaslom a Goldstar, Samsung, Orion és Philips kódok kipróbálását, esetleg az automata keresési funkció használatát. Bővebben: Link Üdvözlettel: Somogyi ÚR.
Inhouse,
Azt nem tudod véletlenül, hogy hogyan lehet szétszedni a Silvercrest-et sérülésmentesen? Nézegettem, kiszedtem belőle a 4 csavart, de nem mertem feszegetni, nehogy eltörjön. Ami miatt szét akarom szedni: 1. Nem tetszik a piros fény... 2. A CH- nagyon érzéketlen...(1 hét használat után ez normális?) 3. A középső fényes "gyűrű" alatti gombokat szeretném kicserélni (az OK gombot is)...
Nem tudom, nem szedtem még szét, de egyelőre nem is tervezem.
Nekem nincs még vele bajom, itt még a piros színt is elviselem, bár én sem értem... Sokkal több kódot tud és azon belül több funkciót, mint az elődje. Alig kellett 2-3 gombot még rátanítanom. Viszi a Kenwood erősítőt, az Orion DVD-t (ezeket előtte csak részben vitte), a DigiTV-s Hyundai beltérit (itt még pár dolog lenne, de mivel nem kell sűrűn állítani, ezeket lehet a gyárival csinálni). A Thomson TV-t is viszi, és sokkal erősebben, mandínerből is...jó vétel volt. Mi a baj a középső gombokkal? Miért akarod őket kicserélni? Üdv Inhouse
Marha nagy hangjuk van, és zavar... Igaz nem sűrűn használom, de jobb lenne, ha olyan "néma" lenne mint a többi!
Nekm is visz mindent szerencsére (Hyundai digi, Nevi DVD, Daewoo tv) A világítás szín: fehéren jobban tetszene... Akksival(900mAh tronic) nem sokáig bírja, meg a kijelző kontraszt is gyengusz, csak kb. 45*-ban kiértékelhető. Most elem van benne, meglátom milyen lesz. A CH- meg eléggé zavar, hogy alig reagál. Az, hogy falról is megy... Igen, ahogy néztem, az elején a két szélén IR Led, középpen fotodióda... Üdv. Vasnavigator
Mert ezek a középső gombok szerintem NYÁK-ba forrasztható gombok, vagy lemezkorongok, a többi meg a hagyományos gumilapos. Tehát ezeket a középsőket lehet, hogy ki tudod cserélni, de ugyanolyanra...
Akkumulátor nem való távirányítóba; önkisülés, kisebb feszültség... A kijelző az előzőnél is úgy működött, hogy inkább csak 45fok dőléssel látszott, de szerintem direkt. Üdv Inhouse
Sziasztok.
Van egy Dimarson TV-m, vettem egy URC 3940-es univerzális távirányítóm. Sajnos a dimarson nem szerepel a códlistán. Mit lehet tenni, milyen kódot tehetek fel rá? A segítséget előre is köszönöm. A régi távirányitó typ: NP41-A.
Szia,
Automata keresést próbáltad? Ha nincs benne a táblázatában, az nem jelenti azt, hogy nem tudja.... Én is így voltam a Lidl-s távval, nincs benne, de megtalálta.... Üdv. Vasnavigator
Szia.
Felhívtam a szerviz telefonszámát, és amit csak lehetett kipróbáltunk. Most visszavittem a távirányítót és egy másikra-URC3426-ra kellett volna cserélnem, de azt meg nem kaptam az Elekro World-ben. Ha esetleg abban tudnál(tok) segíteni, hogy a fenti typ.-t hol próbáljam meg beszerezni. Addig is kösz. Üdv. oregdiak. |
Bejelentkezés
Hirdetés |