Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1083 / 3609
(#) tungsram hozzászólása Márc 13, 2010 /

Jó reggelt! Gondolom jó ízű volt az ebéd mert az egész topic kihalt.. :miaz: Talán a tegnapi sokat emlegetett tojás megtette a hatását..
(#) zoly15 válasza tungsram hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Inkább már Jó estét
Végeztél a melóval? Vagy már únod a banánt?
(#) tungsram válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Nagyjából de ennek sose lesz vége. De így jó.. Holnap is kell majd a kenyérke csak sajnos a boltban nincs SAMPLE, hogy elhozhatnám..
(#) zoly15 válasza tungsram hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Ez jó még termékminta kenyérből
(#) tungsram válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

A család is kap mindenféle sampon illatszer mintákat, de ezektől csak futkározni lehetne a "szagos bútorig". Ez van..
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Szampon szample?

Nekem eddig egyetlen kalandom volt az illatszer sample-kkel, nevezetesen egy nagyon kellemes illatú parfüm, ami AVON-os volt. Nem vagyok kibékülve az ilyen cégekkel (Nyomulnak, és rámenősnek tartom őket) , de ha már a családnak van akár egy nőtagja, akkor bizony kikerülhetetlenek. A parfümöt megkaptam névnapomra. Ezzel a részemről be is van fejezve a dolog, annak ellenére, hogy nem volt egy eget verő összeg.
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Remélem nem amortizáltad le szellemileg túlságosan Imi családját. Vagy időben elmenekültek otthonról...?
(#) nagy hoho hozzászólása Márc 13, 2010 /

Szép estét Mindenkinek!
Ma hajnal 4,30 kor keltem, tudom ez Tungsramnak nincs korán de én kis túlzással majd nem belehaltam. De a nap további része jól alakult mert az Abádszalóki böllér versenyen voltam felkérésre fotózni és videózni. A napot többféle pálinka kóstolásával kezdtük, közben a disznó elhalálozott,és hagymás sült vér volt reggelire.Közben már készült a pecsenye, később sült kolbász,hurka, orja leves. közben megkóstoltam a toka szalonnát is. A főétel toros káposzta volt. Közben bor, sör, pálinka. Kaputól kapuig szállítottak. A nap során többször- szám szerint négyszer meglátogatott bennünket egy Berényi nevezetű valami TV sorozatból. Az emberek elhalmozták mindennel Étel, ital, Stb. Nem csodálom, hogy még ezt követően háromszor jöttek lejmolni a faros partnerével. Gusztustalan volt ahogy vissza élt a ismertségével. Persze bőkezűen osztogatta az autógrammot. Lehet, hogy a csapat nem fog örülni de én egy darab képet nem csináltam róla.
(#) sándor válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Szép estét ! Valami azt súgja nem bántad meg a korai kelést..Ilyen "munkát" szívesen elvállal az ember háztól- házig fuvar étel - ital, szerintem még a Berényit is elviselném...
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Szervusz Feri bátyó!Már régen nem voltál , és már hiányoltalak.Akit emlegetsz a Tv-ből "Úriembert"??? azt sejtem ,hogy ki lehet de ezek ebből élnek. Fogyasztói társadalom és az emberek elhisznek mindent akár a képernyőről is. Az meg .hogy idézlek "lejmol" mit vársz egy ócska komédiástól?
(#) nagy hoho válasza sándor hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Természetesen nem bántam. Jó buli volt. Itt a községben össze állt vagy húsz ember és beneveztek erre a versenyre. Nem nyertek illetve 10.-ek lettek. Szerintem 27 indulóból dicséretes.
(#) nagy hoho válasza tungsram hozzászólására (») Márc 13, 2010 /

Én több mint két éve nem nézek TV-t. Ahogy fogy az idő az ember életéből, át értékeli a dolgokat. Én arra törekszem, hogy a hátralévő napokat, heteket vagy éveket tartalmasan töltsem el. Ha nem írok nem azt jelenti, hogy nem vagyok itt este. De csak este. Addigra össze jön annyi hozzászólás a különböző oldalakon, hogy alig győzöm elolvasni. Én nem ismerem ezt a Berényit de a napszemüvege elárulta hova tartozását.

Hát a Tv az nekem véresrongy mert a nejem Ő aztán sajna nem sajna de képernyőfüggö. Engem idegesít ezért dolgozok inkább éjszaka meg amikor kell. Azért vagyok fennt nagyon sokszor hajnalban amikor más "rendes" emberek indulnak a munkába. Végülis semmit nem veszítesz a szappanoperákkal meg a többi nyugatról áradó szeméttel. Ezekről már régen lemondtam. Ha valami érdekel megnézem a neten. Ez viszont csak egy-két perc és ha a téma dühít akkor megyek egy lappal odébb.

A számból vetted ki a szót. Feleségem egyszerre három csatornát tud nézni. A keze felvette a távirányító alakját. De lehet, hogy a kávéját is azzal keveri meg. Viszont a Duna Tv-t elég sokat nézi, ott talán más a műsor összetétel. Nem tudom.

Na a DUNA Tv-vel semmi gondom de csak akkor tudom esetleg nézni ha a kedves nincs itthon. Az egy korrekt adó: elég megnézni a programját. Na de a nők csodákra képesek ez igaz mert a nejem: egyszerre hallgat rádiót utálom, Tv-t néz beszél a szomszédasszonnyal a kutyák 5!!! ugatnak és megkérdezi kedvesen :mi a bajom? No comment..

Nálam szerencsére nincs ilyen gond, Kutya és szomszéd asszony nincs a Tv is kb nyolc méterre van tőlem a másik szobában.
(#) SALáta hozzászólása Márc 14, 2010 /

Jó regelt mindenkinek! Még nem nagyon kelt fel senki az offolók közül.
(#) gg630504 válasza tungsram hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Számítógéphez TV-tuner + fejhallgató.
Ekkor a probléma átalakul a "Nem figyelsz rám?" kérdésre.

A páromnak is tunere van, TV nincs üzemben. (( Előny, hogy meg tudom nézni, ami engem érdekel ( m1, Duna ). A szobában még általában szól az mr1 és amatőr vevő. Csomagrádióra és a távíróra allergiás. ))
Persze ő nem bírja a fejhallgatót...
Mivel messzebbre jobban lát, megkér, hogy az én monitoromon nézhesse a TV-t. ???
Gyakran szól a TV hang a számítógépéből és fölötte internetezik, rajzol.
Nem egyszerű eset ez, kérem!
(#) Szebence hozzászólása Márc 14, 2010 /

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem!
Egy hét erejéig kellene csinálni a gépemből egy webservert. Oké, ez nem probléma, már többször is volt, csak most van egy kis bökkenő...
Egy wifi router-en keresztül kapcsolódok a netre. Úgy lenne megoldva, hogy a myIP.hu-n keresztül lenne megadva a domain-em. Tehát pl szebence.myip.hu lenne a gépem elérhetősége, eddigez így működött. Na de most így a router mögül vagyok és ez a cím nem az én gépemre mutat. A belső hálózaton belül az én IP-m 192.168.1.xy
Hogy tudnám én azt megoldani, hogy a szebence.myip.hu az én gépemre mutasson? Ha jól tudom akkor valamit a router configjában kell állítani a DHCP menüpont alatt.
Aki jártas a hálózatokban, router beállításokban, segítsetek!

Előre is köszönöm!
(#) tungsram válasza SALáta hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Na ezt rosszul gondoltad mert én szokás szerint hajnaltól már tökörészek..Nálatok is fúj a szél? Előbb voltam a füszerben de majd elvitt. Sajna nem a pohárharangozós helységbe. De ezt csak zárójelbe...
(#) llaci56 válasza Szebence hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

A routeren forwaldolni kell az IP-t.
(...de hát ez nem számítástechnikai oldal.
)
(#) KTobi válasza Szebence hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

A router menüjében, nem a DHCPnél, hanem a forwardingnál add meg a 80as portnak a te IP címedet. Esetleg, ha elég vakmerő vagy akkor át tudsz mindent is irányítani a DMZ alatt, ott is a géped lokális IPjét kell megadni.
(#) SALáta válasza tungsram hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Igen a szél gyakorlatilag 2 napja itt is megállás nélkül fúj. Tegnapot majdnem végigaludtam, anyira megfáztam munkahelyre menet meg le is fárasztott az egy hét 12 északásba, ma legalább 4:30 kor "kukorékoltam" jó rekedten. Menni akartam én is Abádszalókra de északás után nem vállaltam be. Lassan mehetek az asszonnyal a sógor tortájáért, nem hiszem el ekkora szél van és már két napja !

Hát egy hét éjszakásban még pogácsából is sok. Inkább tedd le magad " STANDBY". A torta meg hát nem tudom milyen alkalomra kell, de még várhat. Nem jó a gyertyát két végén égetni. Tudom magamról..

Szombatot gyakrolatilag délelőtt 9 től kisebb nagyobb megszakítással végigaludtam. Ha nem lennék megfázva akkor délután 5 kor alszok el csak az biztos.

Tegnapelőtt már úgy szédelegtem mint az ópiumos csirke a nem alvástól. Csak most kaptam melót amit gyűrni kell. Sajnos a kávé nem segít csak néha még jobban álmosít.. :gumicsirke:

Igen , ezt elmondhatom én is. Északás után az ember még rádásul ingerültebb is.
(#) tatabike válasza Szebence hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Ez itt nem az a topik...
(#) tatabike válasza KTobi hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Lacinak igaza van, ez nem számítógépes topik, sőt, nem is számítógépes oldal, de amíg valaki mindig válaszol a kérdésekre, addig ez a jelenség nem fog eltűnni...
Szerk.: Amúgy a kereső 'csak' 6, azaz hat olyan témát dobott ki, aminek a címében is benne van a 'router' kifejezés...
(#) Szebence válasza tatabike hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

1. Akkor nyiss neki egy topicot.
2. Mivel már más is rám szólt, egyből be is fejeztem még KTobi-nak sem köszöntem meg az útbaigazítást mert azt mondák ez nem az a topic... Erre te megint felhozod a témát...
Mivel nem írtam ezügyben tovább, feltételezhető, hogy észrevettem és meghúztam magam, teljesen felesleges volt neked is beírnod ezzel kapcsolatban...

Ahogy már többen is beszéltük... ez már nem ugyanaz a fórum mint pár éve... Részemről ennyi, téma lezárva.
Következő: »»   1083 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem