Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1084 / 3609
(#) mex válasza tatabike hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Azért ne harapd le a fejét.... Ennyi belefér az offtopicba hébe-hóba.
Mondjuk nekem sem lenne kedvem csak egy kérdés miatt regisztrálni egy számitógépes fórumra, ha mint sejted itt is akadnak szépszámmal hozzáértők.
Van ebbe a topicban annyi felesleges szócséplés, hogy elfér közte. Ha már moderálni kellene, akkor én inkább a vulgárisabb, közönségesebb szövegű hsz-okkal tenném.
(#) tatabike válasza Szebence hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Ó, elnézést, nem látok el addig, ahol Te vagy, és nem láttam, hogy éppen választ írsz, vagy meghúzod magad. Természetesen én tehetek róla...ismered azt a mondást, hogy néma gyereknek....?
Mint említettem, ott a kereső...van egy zsák ilyen téma. Az miért nem felel meg Neked? Erre kíváncsi lennék. Komolyan. Érdekel, hogy mi movitálja az embereket, hogy tudatosan rosszul cselekedjenek. Pszichológiával kezdek ismerkedni, csak úgy önszorgalomból. Komolyan.
(#) tatabike válasza mex hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Nem harapom le a fejét. A hébe-hóba meg azt jelenti, hogy ha visszaolvasol, kb. minden 10. oldalon nincs csak számítógéppel kapcsolatos kérdés. Annak ellenére, hogy számítógépes fórum kb. egymillió van az interneten. Normális, elektronikával foglalkozót hányat tudsz mondani? Nem túl sokat, gondolom... :no:
Szerk.: Izé, ez a topik éppen a felesleges szócséplés miatt van, ez nem tűnt fel? Én itt olyasmit is akarok olvasni, amiatt vagyok itt, hogy ki hány kávét ivott, meg mi történik otthon, mit csinál az asszony, mit csinál a kutya, meg a macska. Kicsit ízelítőt akarok kapni azoknak az életéből, akiket kedvelek, akik miatt ide járok. Az OFF topik nem azt jeleni, hogy ide minden témában mindenfélét be lehet írni. Csak azt nem értem, mire ez az akadékoskodás azok részéről, akik ezt nem tartják be, holott a topiknyitó komment világosan leírja, hogy mi itt a kotta... :yes:
(#) Szebence válasza tatabike hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Mindegy, hagyjuk, vegyük úgy mintha meg sem történt volna az egész. Egyébként pontosan amiatt tettem fel itt a kérdést, amit mex is megfogalamzott, hogy egy kérdés miatt nincs kedve az embernek keresni egy infós fórumot és regisztrálni ott. Én is úgy gondoltam, hogy ez még elfér itt, de látom, nem. Ezzel én le is zárnám ezt a kiskitérőt az off topicban.
Ja és bocs, az előző hozzászólásomért, kicsit agresszívnek tűnik így utólag.

Szerk.: Olvasva az utolsó hozzászólásod.. Lehet, hogy több ezer infóval kapcsolatos fórum van, pont emiatt én nem vagyok jártas bennük, nem tudom melyik színvonalas és válaszolnak a feltett kérdésre és nem kell várni rá napokat, heteket, mire jön rá egy válasz ami nem is biztos, hogy segít. Elektronikával foglalkozó fórumot meg nem is ismerek ezen kívül, viszont azt tudom, hogy ez színvonalas bár mostanába az elmúlt hónapok alapján már azt a véleményt vonom le, hogy régebben jobb volt ez a fórum is, de ez most nem ide tartozik Tehát, mivel tudtam, hogy itt vannak olyan emberek, akik jártasak ilyen témában is így bátorkodtam itt feltenni ezt a kérdést.
Na most már tényleg zárjuk le, mert ez lett belőle. Feltettem a kérdésem, egyből jött két válasz, mindkettő tartalmazta, hogy milyen irányba menjek tovább és az egyik azt is, hogy nem ide való. Én hagytam is ennyiben, aztán jöttek a további HSZ-ek, hogy nem ide való és most itt tartunk, hogy kb már a 8-10. HSZ-t írjuk emiatt.

Idézet:
„ha visszaolvasol, kb. minden 10. oldalon nincs csak számítógéppel kapcsolatos kérdés.”

Ezt nézőponttól függően akár pozitiv hozzáállásnak is lehet minősiteni, mivel a kérdező tisztába van vele, hogy egyéb topicokban nincs helye....
Egyébként meg szép napot!
Sajna nemsokára mennem kell dolgozni.
(#) tatabike válasza Szebence hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Ugyan, nekem nem tűnik agresszívnek, semmi baj...
Mondjuk, más leírva, meg más kimondva, sajnos a hangsúlyokat nem érzékeli az ember. Meg ha mondjuk egy késsel a kezedeben írtad, azt sem tudom...hehe...

Akkor jó munkát. Miért kell vasárnap is dolgoznod? Már ha publikus a dolog, persze...
(#) tatabike válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Folyamatos a munkarendem. Ez hét nappal, hét délután, és hét éjszaka egy hónapban, a pihenők közül csak egy esik hétvégére.
(#) Szebence válasza mex hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Jó munkát!

@tatabike:

Na igen.. de nem volt kés a kezemben
(#) bankimajki hozzászólása Márc 14, 2010 /

Az oldal tendenciájával sajnos nekem is problémám van. Nem lehetne tenni valamit azok ellen, akik csak baromságokat kérdezni jönnek ide. Ill. a témanyitásokat nem lehetne valahogy korlátozni? Egyébként rájöttem hogy sokan azért nem segítenek, mert ha valaki elkezd segíteni, akkor akinek segít az egyből felveszi msn-en stb. És ez valahogy senkinek sem hiányzik szerintem. (Mindenkinek megvan a saját baja.)
(#) mex válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Áhhh....
Már nem, előbbrevaló az unoka, a saját agymenéseim megvalósitása, meg egyébként is mindig van apró cseprő, más egyéb.

Az nagyon kemény, én még fiatal koromban egyszer dolgoztam folyamatos három műszakban, az is úgy nézett ki, hogy 7 délelőtt, 6 délután, 7 éjszaka, 6 pihenőnap. Most már nem valószínű, hogy kibírnám. Abban meg az volt a rossz, hogy egészben nem volt hétvégém, viszont ha ügyes voltam, 5 nap szabival megoldottam egy kéthetes nyaralást...
(#) tatabike válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Gyermek, ne használj msn-t...
(#) bankimajki válasza tatabike hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

De kell valami azonnali, ingyenes, privát beszélgetőhely. A skypot nem szeretem. És a csajokkal is dumálni kell valahol.
(#) Szebence válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Az msn-re felvétel az szerintem könnyen kivédhető, például nem adod meg a címed az adatlapon. Én inkább azt látom problémának, hogy aki topicot nyit és kérdez ő oltja le azokat az embereket akik épp neki próbálnak segíteni.

Na, az én időmben még vezetékes telefonunk sem volt, mégis volt csajom mindig. Néha az az érzésem, hogy kihalna az emberiség, ha holnaptól megint csak rádió lenne, meg távíró...
Szerk.: Ingyenes beszélgetőhely: Nyugatinál az óra alatt, valamelyik pláza, vagy egyéb közterületek...

A baromságokat kérdezőket csak úgy lehetne kikerülni, hogy nem nyílna meg automatikusan az új téma, hanem csak moderálás után, ha egy hozzáértő megnézte. Csak erre bazi nagy kapacitás kell, és ugye rohanó világban sok a türelmetlen ember... :yes:
(#) bankimajki válasza tatabike hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Na jó de akkor mindig szaladgálni kell. (Amúgy nehogy azt hidd hogy én jobban szeretek msn-ezni, de manapság már a fiatalok lusták bárhová is elmenni, vagyis a javarésze. Inkább beülnek a gép elé. És sajnos ezt teszem én is, mivel nincs a közelben olyan sok ismerős akivel csak úgy el tudnék menni haverkodni, csajozni, stb.) Ez a fejlett világ egyik legnagyobb hátránya. Mindenki elidegenül a másiktól. Ha megnéztek egy régi filmet, abban még az van hogy beszélgetnek a buszon, stb. Manapság meg hülyének néznek ha hozzászólsz valakihez.
(#) zolika60 válasza tatabike hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Nekem inkább az az érzésem, hogy így hal ki, mert már a szex is virtuális lesz, ha így haladunk tovább.
(#) tungsram hozzászólása Márc 14, 2010 /

Urak! Van egy IWIW meghívóm. Ha valakit érdekel privátban.
(#) Ricsi89 válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Hehe én kitöröltem a profilomból az msn címem, erre meg ímélen írogatnak azóta és ott kérik el.
(#) t-dani válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Idézet:
„Ez a fejlett világ egyik legnagyobb hátránya. Mindenki elidegenül a másiktól. Ha megnéztek egy régi filmet, abban még az van hogy beszélgetnek a buszon, stb. Manapság meg hülyének néznek ha hozzászólsz valakihez.”

Éljen a globalizáció!
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

És azt miért nem törlöd ki? Persze így marad a privát, amiben engem is megtalálnak ám.
(#) Ricsi89 válasza Action2K hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Teljesen elbújni úgysem lehet. Ha valami értelmes dologgal kapcsolatban írnak, akkor válaszolok, ha meg olyan dologgal, amit itt is ki lehet tárgyalni, akkor ide irányítom őket.
(#) bankimajki hozzászólása Márc 14, 2010 /

Van egy könyv amit szeretnék elolvasni, de sehol sem találom, remélem itt tud valaki segíteni :yes:
Ő lenne az: Alkyoni Papadaki: A hold színe
(#) llaci56 válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Talán ezen el tudsz indulni...
(#) bankimajki válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Köszönöm, de ott sem elérhető sajnos. Majd szétnézek pár könyvtárban hátha ráakadok.
(#) tungsram hozzászólása Márc 14, 2010 /

Vagy itt.
ez
(#) Szárnyas válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 14, 2010 /

Ezt nézted már? Bővebben: Link
Következő: »»   1084 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem