Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
![]() ![]() Hogy tudtad lefotózni a távollétemben az asztalomat?! ![]() ![]() ![]()
Ma volt egy kis időm, és mivel hulla fáradt voltam, úgygondoltam készítek valami korszakalkotó rendet...
Még így is elég bombarobbantott kinézetű, de többre nem vagyok képes... ![]() Az a kazettásrádiós csoda igazából már csak maximum rádióra használható (most is pdam van a tetején és mp3-at hallgatok róla) Egyébként a műhelyem a pincénkben van... Nem póklakta pince. Rendes fűtéssel és padlószőnyeggel van ellátva!
Nagyon szép! A 31-es képen azok a műszerek saját építésűek? És mik azok, ha szabad tudni?
Egyébként ugyanolyan székem van! ![]()
Sztem má Topi odáig van..
![]()
Baloldali egy szabályozható feszültségű labortáp. A két függőleges pedig nagyáramú +12V és +5V (egyenként 20A)
A mellette lévő meg egy kissebb hordozható tápegység, LM317-el, fapados, de sokszor van rá szükség, segédtápoknak meg hasonlónak. Digitális frekigenem van, de nem sűrűn használom, ergo nincs asztalon. Egyébként mint látszik a műszereken saját építésűek. Jó kis nyáklemezes doboz ![]() Szerk: Ugyan ezen a képen a fekete segédtáp előtt van egy DCF77-re hangolt brutális érzékenységű ferrit antenna ![]()
gondolom azok az alkatrészek "tök spontán" kerültek oda fényképezéskor
![]()
Ma jött a RET-től, csak levittem, hogy beteszem a jobb oldalt polcon lévő alkatrészek közé... Még originál bontatlan csomag
![]()
Sziasztok!
No, én is megtaláltam a nyáron készült képeket...
ejj picit fel vagy szerelkezve!!
![]()
Nagyon zsíír!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hány éve "épül" a műhelyed? fel van szerelve az biztos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Valamikor régen a Gyáli piacon vettem. Szerszámboltban láttam most is csak igen borsos áron.
Hány éve épül? Hát az épület az elég régi
![]()
Alkatrészben te biztos nem szenvedsz hiányt
![]() ![]()
Nekem is van egy 80 centis vágóéllel rendelkező lemezvágóm... Kb 40 kiló, és annak is brutális ára van. De mindenesetre okos jószág...
Nálam külön van az elektronikai és a mechanikai műhely... Majd a mechanikai műhelyről is csinálok képet! Ja és egyébként st3 gratulálok a műhelyedhez... Bárcsak nálam is ilyen rend lenne ![]() ![]()
Köszönöm...
Rendnek muszáj lennie, a rendetlenséghez túl sok a cucc és túl kicsi a hely...
Csak a nem kívánatos látogatóknak...pl macskák
![]()
Gratula a műhelyedhez!
![]() ![]() ![]() Látom hátrafordított géped van... ![]()
Köszi!
Igen a táp helyén pont elfért a cd meg a floppy-némi fúrás-fargás és kész is
A ...1855-ös képen (második), úgy néz ki a műhelyed fala, mint valami elektronikai bolt!
![]() ![]() ![]() ![]()
Nagyon tetszik!Legalább van miből válogatni. Nem kell minden nap menni a boltba tranyóért vagy másért. Mellesleg láttam ez egyik képen egy
Idézet: feliratú dobozt. Abban csoki van: „CSOKIK” ![]() ![]()
Megszabad kerdezni ,hogy a polcon milyen hangszer(ek) billentyuzete(i) van(nak)?
![]()
Nagyon patent a hűhelyed.
Gratula! Az én műhelyem a tiéd mellett csak garázsvégi sufni... Talán a fateromé megközelíti. Talán egyszer az enyém is ilyen lessz.
Bizony abban csokik vannak-tudod a csavaros sorkapcsok-bizony így szokták hívni, hiszen CSavaros Oldható Kötés azaz CSOK, az i-vel meg becézik
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |