Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Nyomtató probléma

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   8 / 117
(#) aflmor válasza tothi89 hozzászólására (») Jan 3, 2010 /

Idézet:
„A fájlt nem lehet onnan letölteni”

Ez a *.zip szerinted honnan van? ->Flash<-
Rá kell vinni a kis egérkédet a kék szövegre :yes:
:emptybottle:
(#) Thowra hozzászólása Jan 3, 2010 /

Üdv mindenkinek!
Van egy HP nyomtatóm amibe már nagyon kevés a tonerpor. Olvastam visszább, hogy többféle van ezekből a porokból. Gyári port nem sikerült beszereznem, de másfajta lehet, hogy lenne. Kérdésem, hogy mi a különbség az egyes porok közt? Mivel a fénymásolók hasonló elven működnek, az abba való por jó lehet esetleg a nyomtatóba? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de nem vagyok jártas ebben a technológiában.
(#) tothi89 válasza aflmor hozzászólására (») Jan 3, 2010 /

Szia(köszönés!)
Ne gyerekeskedj már, mondom, hogy nekem nem megy az a link, se az amit most flash néven beszúrtál, két gépen is kipróbáltam, amúgy én is ezt az oldalt találtam meg elősször. Szerinted viccből böngésztem utánna a neten???
Üdv(köszönés)
Ui.: Úgy offolsz itt, mint egy gyerekes kezdő, akiket le szoktál szólni!
Én itt befejeztem, csak segíteni szerettem volna másoknak!
(#) rephlex válasza Thowra hozzászólására (») Jan 3, 2010 /

Hello. Én a samsung ml2010-es gépembe sharp tonerport töltöttem és tökéletesen megy vele
(#) Thowra válasza rephlex hozzászólására (») Jan 3, 2010 /

Üdv!
Sok különbség nem lehet köztük (szerintem), bár visszább olvastam, hogy valakinek nem ment.
(#) peterpan válasza Thowra hozzászólására (») Jan 3, 2010 /

Szia!
Itt nézz körül!
Bővebben: Link
(#) Fater5 hozzászólása Jan 5, 2010 /

Üdv mindenkinek.Van egy MINOLTA PP1350W nyomtatom.Aránylag normálisan nyomtat,de vasaláshoz egy picit kevés a festék.A beállitásoknál elvileg lehetne állitani,de nem reagál az állitásra semmit.Azt szeretném megtudni,hogy ez tipushiba vagy csak nekem nem jo.Esetleg hogyan lehet javitani?

Kösz a válasz elöre is Fater5
(#) zsoltee0001 válasza Fater5 hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Szia
Lehet, nem egyből jelentkezik a hatás, pár oldalt ki kell nyomtatni hozzá.
Ilyen developer egység való bele?
Bővebben: Link
üdv
(#) Fater5 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Szia!
Igen ijen .Nem akar változni több lap után sem.
Hali

Nem lehetséges, hogy kezd kifogyni a toner?
Mert így valóban nincs oka a változásra.
Szerintem bele tudsz nézni.

Még nem találkoztam ezzel a típussal, csak a képek alapján írok véleményt

250oldal lett eddig nyomtatva vele.1500-as toner van benne.Ha szines képet nyomtatok akkor változik ha változtatom a csuszka hejzetét,de nyákrajznál nem növeli meg a festék menyiséget

Szines nyomtatás esetén változik, szimpla feketénél meg nem? Ez elég érdekes!
Nem valószínű, hogy mechanikai gond lesz.
Nincs véletlen egy "festéktakarékos mód" bepipálva valahol a beállításoknál, ami felülbírálja a te beállításodat?
Látatlanból nincs több ötletem.
Még egy hülye kérdés: A nyák képe amit nyomtatni akarsz, nem lehet, hogy eleve szürke és nem fekete?

Végignéztem ujra de nem találtam festéktakarékos beállitást sehol.Ha bekapcsolom a takarékos modot akkor szürke lesz a nyomat nem fekete.Az a furcsa,hogy a haverom is vett egy ijen nyomtatot és nála sem lehetett állitani a festék menyiségét fekete nyomtatásnál.Azért érdeklödtem itt hátha valakinek van erre valami ötlete.Köszönöm az eddigi segitséget
Fater5
(#) rammeradrian válasza Fater5 hozzászólására (») Jan 5, 2010 /

Heló!
Nekem is egy KONICA Minolta PP1300W-m van és hiába állítom nem változik.
[Ennek a nyomtatónak van egy vicces története: Egy kidobott nyomtató volt. Én elhoztam mondván hogy jó lesz kibelezni. Még szerencse hogy kipróbáltam mielött nekiestem volna. Bekapcsolom és megy rendesen MONDOM HOPPÁ! Gyorsan google driver program telepít nyomtat. Hát az örömöm eddig tartott. Nyomtató felmelegszik és villog az error lámpa kiszedtem a tonert megpiszkáltam ugyan az. Programjában volt egy hibakód dokumentum és a dok szerint papírelakadást jelent. Látszólag semmi. Na burkolat le és a hengerek között volt beakadva egy kis 2-3 négyzetcentis papírcsücsök. kiszedtem és frankó. INGYEN lézer "tele" tonerrel! ]
(#) t-dani hozzászólása Jan 18, 2010 /

Sziasztok!

Milyen problémára gyanakodjak, ha a következőt tapasztalom?

Bármilyen fotó, tesztlap, tesztkép nyomtatásánál csak piros árnyalatokkal nyomtat a HP 845C típusú nyomtatóm. A patron vadi új, ma raktam bele, teljesen jónak kéne lennie, beszáradva tutira nincs. A nyomtató driver-jét frissítettem, már amennyire lehetett frissre. Hol keressem a problémát?
(#) Stadi válasza t-dani hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Tesztoldalon mi látszik? (Kalibrációs lap vagy ilyesmi, nem a Windows tesztoldala.) Nem tennéd fel ide?

Gyári patron vagy utángyártott/töltött? Mert utóbbi esetben simán el tudom képzelni, hogy már kibontva se jó. (Előbbi esetben meg biztosan cserélik, ha most vetted.)

Egyébként a tipp az, hogy a másik két szín fúvókái el vannak dugulva. Tisztítás vagy forróvizes mosás kell nekik.
(#) llaci56 hozzászólása Jan 18, 2010 /

Ismeri valaki az Epson S21 (vagy hasoló) lelkét? Nincs rajta a külső burkolat, fej végigmegy, (lassan) majd visszajön teljesen, nem áll meg ott, ahol a festéket kéne belerakni, (nincs benne patron,) és hibára fut.
Nyilván a fejegységen van valami, de mi, és mihez képest? (A papír behúzó egység is ki van szerelve)
AKi profi e téren, kérem, segítsen!
(#) zenetom hozzászólása Márc 11, 2010 /

Hali!
Van egy HP Deskjet 610C nyomtatóm, ilyen LPT-s őskövület, a tápja az kókányolt, de bekapcsol róla, sőt már nyomtattam is róla pár oldalt, azzal nem volt baj, viszont most csináltam volna neki normális tápot, bekapcsol, de valami nem jó...
Van rajta 2 gomb, egyik az On/Off lehet, a másikat összevissza nyomtam és utána fogta magát és kinyomott valami angol szövegű HP-s oldalt, gondolom ez gyárilag belevan programozva.
Ha PC-ről akarok nyomtatni akkor kiír kb 2 sor krix-kraxot, pl ilyeneket: ☺░█♦♥►► meg közte vannak betűk és számok is. Ráadásul egymásután veszi be a lapokat és nyomtatná ki...
Én az LPT port kezelő elektronikájára gondolok, de lehet másik kábel kéne, mert csak összevan madzagolva két ilyen csati: Bővebben: Link

Már vagy 4 órája szenvedek vele
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

De huncut.. bevolt bolondulva nem engedte törölni őket, de most üres és jól nyomtat, köszi!
(#) tomee007 hozzászólása Márc 15, 2010 /

Sziasztok!

HP lasernyomtatóm van. Q2612A toner van benne és hiányosan nyomtat a lap bal oldalára. Csíkoz, csíkokban üresen marad a szöveg. Kicseréltem a OPC dobot és OPC lehúzókését. A toner nem üres, nem ezzel van baj. A mágneshengeren a por néhány helyen csíkokba nem marad meg rajta. Ezek vékony (1mm ) csíkok és ott nem tapad meg a mágneshengerén a festék. Itt kéne lehúzót cserélni? Lehet még a gond a gumihenger?
(#) zsoltee0001 válasza tomee007 hozzászólására (») Márc 16, 2010 /

Szia

Van egy fém lap, a mágneshenger mellett, ami szabályozza, mennyi toner kerüljön rá.
Valami szennyeződés kerülhetett a (kb 0,4mm) rés közé.
Sajnos nem úszod meg a piszkos munkát, szét kell szedni a developer egységet, ki kell szórni a tonert és kitisztítani, de elvileg nem kell cserélni semmit.
Üdv
(#) Bártfai Ferenc hozzászólása Márc 17, 2010 /

Sziasztok!
a minap 2 db canon EP 27-es tonert csesztem el a problémám a következő: kiürült meg töltöttem... ( a kis stifteket kihúz fényhenger+ hulladéktartály levesz... hulladék kitisztítása, a töltőnyíláson por betölt... összerak és láss csodát... foltosan nyomtat.. piszkolja a lapot :S legyetek szívesek segítsetek, mi lehet a baj?) több oldalt is nyomtattam de semmi! ugyanolyan rossz. (youtube-os videó alapján töltöttem)
(#) zsoltee0001 válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Márc 29, 2010 /

szia
Idézet:
„foltosan nyomtat.”

Ezek ismétlődő foltok? szkennelj be egy nyomatot és rakd föl.
üdv
(#) makai1 hozzászólása Ápr 8, 2010 /

Kellene nekem egy kis segitség.
Van egy hp 3330-as multifunkciós nyomtató.
Aminek megpusztult a scenner része.
Viszont igy nem hajlandó nyomtatni.
Arra gondoltam hogy lekötném a scennert és csak nyomtatóként használnám viszont akkor nem idúl el.
Milyen megoldás lenne?
15A tonnert eszik, igy elvileg a belselye megegyezik mindegyikel ami 15A-s tonnert használ.
Talán egy vezérlő panel csere?

Vállaszokat előre is köszi.
(#) S Viki hozzászólása Ápr 9, 2010 /

Üdv!
Van egy Hp Psc 1410-es nyomtatóm. 3 hónapja vettem bele utángyártott patront. Ma próbáltam vele nyomtatni azt írja patron hiba van, de a patron még tele van tintával. Mit tegyek? Kiveszem beteszem a patront és semmi. Köszönöm előre is a választ. S Viki
(#) pinkova hozzászólása Ápr 14, 2010 /

Sziasztok! Epson CX3200-as nyomtatóban tisztítottam fejet, de nem nyomtat semmit. Eddig borzasztó csíkosan, de dolgozott.
A fúvókáknál megjelenik a festék ( vagyis átmegy a fejen a festék ), de nem spriccel semmit a papírra. Scanner-ről sem nyom semmit, tesztoldal is üres. Vezetékek, csatlakozók rendben visszarakva a helyükre. Segítséget kérnék, hol keressem a hibát.
Köszönöm.
(#) pinkova válasza pinkova hozzászólására (») Ápr 14, 2010 /

Csak vissza akartam hozni a kérdést az elejére...
(#) tomee007 hozzászólása Ápr 21, 2010 /

Sziasztok!

Vagy egy HP Q2612A- s tonerem. A toner nyomtatáskor apró foltokat hagy a papíron egymástól egforma távolságra. Por van benne bőven, lehúzókés és OPC most lett cserélve. Ezek kizárva. Mi lehet a baja?
Talán a gumihenger? Ha az akkor hogy lehet felújítani?

Kösszi!
(#) patexati válasza tomee007 hozzászólására (») Ápr 21, 2010 /

Szia! A fényhenger le lett tisztítva?
(#) tomee007 hozzászólása Ápr 21, 2010 /

Igen le lett tisztítva.
Következő: »»   8 / 117
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem