Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Hogy tudtad lefotózni a távollétemben az asztalomat?!
Ma volt egy kis időm, és mivel hulla fáradt voltam, úgygondoltam készítek valami korszakalkotó rendet...
Még így is elég bombarobbantott kinézetű, de többre nem vagyok képes... Az a kazettásrádiós csoda igazából már csak maximum rádióra használható (most is pdam van a tetején és mp3-at hallgatok róla) Egyébként a műhelyem a pincénkben van... Nem póklakta pince. Rendes fűtéssel és padlószőnyeggel van ellátva!
Nagyon szép! A 31-es képen azok a műszerek saját építésűek? És mik azok, ha szabad tudni?
Egyébként ugyanolyan székem van!
Sztem má Topi odáig van.. Amugy télleg nem rossz.. a műszerek pedig sztem labortáp, és ha nem tévedek frekigenerátor! De ha tévedek, majd Topi elmondja!
Baloldali egy szabályozható feszültségű labortáp. A két függőleges pedig nagyáramú +12V és +5V (egyenként 20A)
A mellette lévő meg egy kissebb hordozható tápegység, LM317-el, fapados, de sokszor van rá szükség, segédtápoknak meg hasonlónak. Digitális frekigenem van, de nem sűrűn használom, ergo nincs asztalon. Egyébként mint látszik a műszereken saját építésűek. Jó kis nyáklemezes doboz Szerk: Ugyan ezen a képen a fekete segédtáp előtt van egy DCF77-re hangolt brutális érzékenységű ferrit antenna
gondolom azok az alkatrészek "tök spontán" kerültek oda fényképezéskor
Ma jött a RET-től, csak levittem, hogy beteszem a jobb oldalt polcon lévő alkatrészek közé... Még originál bontatlan csomag
Sziasztok!
No, én is megtaláltam a nyáron készült képeket...
ejj picit fel vagy szerelkezve!! olyan NYÁK vagy lemez vágót honnan lehet szerezni??
Nagyon zsíír!!
Hány éve "épül" a műhelyed? fel van szerelve az biztos
Valamikor régen a Gyáli piacon vettem. Szerszámboltban láttam most is csak igen borsos áron.
Hány éve épül? Hát az épület az elég régi , a "műhely" meg vagy 25 éve :yes:
Alkatrészben te biztos nem szenvedsz hiányt
Nekem is van egy 80 centis vágóéllel rendelkező lemezvágóm... Kb 40 kiló, és annak is brutális ára van. De mindenesetre okos jószág...
Nálam külön van az elektronikai és a mechanikai műhely... Majd a mechanikai műhelyről is csinálok képet! Ja és egyébként st3 gratulálok a műhelyedhez... Bárcsak nálam is ilyen rend lenne
Köszönöm...
Rendnek muszáj lennie, a rendetlenséghez túl sok a cucc és túl kicsi a hely...
Csak a nem kívánatos látogatóknak...pl macskák
Gratula a műhelyedhez!
Látom hátrafordított géped van... Praktikus, gondolkodok egy hasonlón
Köszi!
Igen a táp helyén pont elfért a cd meg a floppy-némi fúrás-fargás és kész is
A ...1855-ös képen (második), úgy néz ki a műhelyed fala, mint valami elektronikai bolt!
Nagyon tetszik!Legalább van miből válogatni. Nem kell minden nap menni a boltba tranyóért vagy másért. Mellesleg láttam ez egyik képen egy
Idézet: feliratú dobozt. Abban csoki van: „CSOKIK”
Megszabad kerdezni ,hogy a polcon milyen hangszer(ek) billentyuzete(i) van(nak)?
Nagyon patent a hűhelyed.
Gratula! Az én műhelyem a tiéd mellett csak garázsvégi sufni... Talán a fateromé megközelíti. Talán egyszer az enyém is ilyen lessz.
Bizony abban csokik vannak-tudod a csavaros sorkapcsok-bizony így szokták hívni, hiszen CSavaros Oldható Kötés azaz CSOK, az i-vel meg becézik
|
Bejelentkezés
Hirdetés |