Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autó-generátor nem tölt rendesen
utolag kiderűlt amikor megvettem sem műkődőtt a visszajelzü lámpám tud valaki rajtam segiteni? kérlek segitsetek
amugy egy bosh generátorrol van szo hol lehet benne a szénkefe?
tud nekem segiteni valaki? nagyon fontos lenne mert az autom a munkaeszkőzőm
sziasztok nekem is A vektrám van tudtok segiteni mit hol találok rajta?
jol van ugy látom nem segit itt nekem senki elviszem normális szerelőhőz kőssz a nagy semmit léptem innen a ....csába
Nem nagyon érdemled meg, de ha mondasz egy cikkszámot, vagy legalább egy jol láthato képet mutatsz, elárulom, hol a kefe. (millio féle Bosch generátor létezik ám)
Igen, az utóbbi kb. 30 évben ennyi megy majdnem minden generátorra...
Nem mint ha jelen esetben nem lenne mindegy, de volt, amire 3 vezeték ment.
Söt, volt, amire 5. De ott a majdnem...
![]()
mostanáig nem világitott a visszajelző lámpa rákőtőttem egy kábelt lett test világit a lámpa de most meg folyamatosan világit tudtok segiteni?
1197 311 028 EL 14W4C 262 ez van rá irva nem tudom melyik a cikkszáma amugy német generátor
Közben került oda a majdnem, úgy szerkesztettem bele.
Tekintve, hogy az a kefe gyárilag se hosszabb saccra három centitől, így ha öt centi elkopott belőle, az tényleg probléma...
Igen, nagyon, pláne annak fényében, hogy az uj 20mm.
igazad van akor másképp irom kb 5mm biztos lekopott belőle valoszinü hogy az is sok
bemérni sajnos nem tudom az áramerősségét ha kicserélem a szénkefét mi lehet még a baja?
ez a végében volt két darab szénrud log ki belőle ami rugosan benyomhato ez az? mármint a szénkefe?
+ van rajta egy fekete kocka alaku valami is saruval van rá erősitve az mi lehet? a D+ ra csatlakozik rá
A feszszabályzo az, amiben a két szénkefe van.
Valoszoinüleg 2 csavar rögziti a generátorhoz, bár pontos tipusmeghatározást nem kaptunk. A fekete kocka zavarszürö kondenzátor, a töltés szempontjábol nincs jelentösége. (Picit összeszedhetnéd a gondolataidat, és egy hsz-ben tehetnéd fel a kérdéseket, nem percenként egyet.) |
Bejelentkezés
Hirdetés |