Fórum témák
» Több friss téma |
Az attól függ. Milyen színű? Esetleg infravörös? Égetéshez lencserendszer is kell, meg egy áramgenerátoros tápegység. De van lézeres topic is.
Szia!
Sajna nem tudom milyen színű, vagy van valami jel, ami utalhat a színére?? Jelölés nincs rajta, sem szám. Totál üres. Semmi információ. 3 lába van, de még a lábkiosztást sem tudom, illetve most néztem górcső alatt és két leválasztott (gondolom+/-) a 3. meg a test. Van esetleg valami ötleted?
Ötlet: Bővebben: Link
Szia!
Szerinted megtudom állapítani az áram felvételét valahogy?? Vagy, hogy hány voltos? Vagy megvillantani , hogy milyen a színe. üdv szabi
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek, mert nálam megállt a tudomány. Adott egy olyan háromlábú alkatrész, amelynek típusjelzése: VPO808M A tokozása hasonló mint a TO92 ,de egy pici hűtőzászló kilóg a tetején. A neten kutatva sok helyen találtam rá hivatkozást,de adatlapot azt sajnos sehol nem leltem, így nem tudom megállapítani, hogy milyen fajta tranzisztor lehet, kiforrasztani nem akarom mert elég rossz állapotú a kártya, amelyben van, és csak akkor forrasztanám ki,ha már tudom hogy mivel van dolgom. A segítséget előre köszönöm.
Sziasztok
Nem találtam a mellékelt képen talált alkatrészekről semmilyen infót ha tudtok segítsetek.
Egy IC-ről nem találok semmit. RC4132 DN (RS 7422)
Ha valakinek van róla adata ossza meg velem köszi a segítséget.
Itt vannak az adatlapok.
Hol keresel róla adatokat, a konyhaszekrényben?
Köszi az értelmes hozzászólásod . de itt próbáltam:
http://search.datasheetcatalog.net/key/TL071 Ha szerinted ez a konyhaszekrény???
Adatlap adatbázisból van legalább egy tucat. Néhány perccel ezelőtt töltöttem le neked az összes kért adatlapot. Ha egyiknél nem találod, valószínűleg a másik nál megvan. De- természetesen van olyan is ami nincs meg egyiknél sem, mint amilyen alkatrész adatlapját én is keresem itt a fórumon.
Mpisti
Köszönöm a gyors válaszodat. Ha lehet egy két kérdésem privátban megtenném.
Szia!
Szerintem erre gondoltál.
Sziasztok!
Van egy gagyi ilyen mp3 lejátszós, rádiós magnóból bontott mp3 dekóder modulom. A dekóder IC-ről nem találok semmi infót. Az ic-n a következő feliratok vannak egymás alatt: 0511WAL, I?C94A02F-007, IF1G69 Valaki tud erről valamit? Jó lenne egy adatlap, hogy mit is tud.
Igen! Ez az!
Nagyon köszönöm a segítségedet.
Sziasztok!
Erről az ICről keresek infókat (adatlapot): CF775 -04/P 9846CAN Microchip gyártmány. A google, microchip.com, alldatasheet, datasheet4u, datasheetcatalog.com, datasheetarchive.com, data-sheet.net, datasheetlocator.com, datasheet.in NEM ismeri...
Ez valószínűleg a PIC16CF775-ös lesz, ha egyáltalán létezik ilyen... (a kugli adott vagy 2000 találatot)
Egy 2portos printer váltóban van benne, DIP28-as, külső tápot nem használ (csak a párhuzamos port 5V-ját)
Lefotóztam mobillal. De ez a vacak nem hajlandó fogadni brútúszon Nem teljesen értem minek bele egy PIC, amikor a váltókapcsolója 2állású 24 áramkörös forgókapcs. A panelon még helyet foglal: - 1db 10µF/25V elektrolit - 1db RE5V L30C 0007, ami valószínűleg egy tranzisztor TO-92 -ben - 5db 1N4148 diófa - 3db 10Kohm -os 1/6W-os ellenállat - 2méternyi vezeték 16cm-es darabokban... - néhány db átkötés
Üdv mindenkinek!
Ha valaki elmagyarázná ennek a micsodának a bekötését annak fizetek 1 sört. De a viccet félretéve a sokat tapasztalt és sokat látott szakiktól érdeklődöm, hogy ki látott már ilyen micsodát és mire használják? Jó jó tudom, hogy ebbe egy szikra elektronika sincs ..... de mi a csoda lehet mert annyit forgattam de lövésem sincs a funkciójáról, és meg a google se segít
Tudja valaki ezt hogy kell bekötni? Arra vagyok kíváncsi, melyik a negatív, melyik a pozitív fele. Neten kerestem róla adatokat, de semmi...
Ez van rajt: E10391-G J
A helyedben kimérném, a multiméter dióda állásában. A képen látok néhány lábat összekötve, ez vagy az anód, vagy a katód, de ezt kettő méréssel be lehet azonositani. Innentől már könnyű.
Ha a menetes részre ráképzelek egy gumilemezt támasztékkal, + egy rúgót akkor lehet szelep is akár
Ha nyertem "Lökd ide a sört" ahogy a nóta mondja
Azért a méretre utalhatnál
Ennek fügvényébe azt is beirhatnám hogy elosztó, adagoló 4 felé |
Bejelentkezés
Hirdetés |