Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Én is gondolkodtam a szinkron blokkoláson. Szerintem ahhoz hogy ne generáljon jam kódot még az elé lövés időzítésével is variálni kell. Ráadásul akár hogy agyalok még nem találtam megoldást arra, hogy ne csak az eltalált fej válaszoljon hanem mindegyik.
Ha ezt a panelt megfelezed el fogod veszíteni. ![]()
Egy kis érdekesség:
http://www.vasnepe.hu/cimlapon/20100331_traffipax_rohonci_ut_vasarnap Szerinted a 2. képen hány fokban mértek? Űgy néz ki, nagy divat a seggbelövés ![]()
Nehéz megmondani a zoom miatt, de 20 fok biztos van.
Hátul élég gáz elhelyezni a blokkolót, bár a te méreteddel egyszerűbbnek tűnik. Viszont ha nagyon közelről kezdik a mérést gond lehet a detektálással.
Ahogy nézem a második kép nem is ott készült ahol a többi.
Már gondolkodtam, hogy a hátsólámpába kellene beépíteni, de ez elég problémás.
Gondolom a külső és belső részt nem lehet szétszedni? A másik megoldás a Babócsai féle rendszámtáblatartó
Ma a pirosnál állt elöttem egy Merci amin volt 2db hátső blokkoló a rendszám felet.
Kár hogy nem volt nálam az izgató ketyerém. Megtréfálhattam volna ![]()
Az inkább kihagynám. Enyhén szólva is nagyon sz*rul néz ki.
Nekem van egy olyan sw verzióm ami gombnyomásra imitálja az f3 jelét. Régebben mi is tréfálkoztunk egymással. Egyik kollégám úgy hívta beköszönés. ![]()
Melyiket?
Hát a rendszámtartót. Az nagyon gáz.
![]()
Ennyire?
Jó lenne, ha lehetne csináltatni egy hagyományos rendszámtáblatartót űgy, hogy mellette még jobbról-balról függőlegesen lemne egy kb 2cm széles kalitka ahova beférne a blokkoló. Nincs valami tipped erre?
Inkább valami olyasmi kellene amit árulnak nappali világítás címén, olyan ledes izé. Vagy tényleg ki kell vezetni valahogy a ledeket, és nagyon kis dobozba rakni őket. Csak félek a hosszú vezetékektől.
Kellene egy mechanikus a csapatba, én mindig a doboznál akadok el.
mi a pálya?megy a varia vera.
nem tudtam tesztelni.nem volt a boltba a fegyver.nem tudnál holnapra valami tesztelő helyet?
Sajnálom, én meg beteg vagyok mint állat. :help:
nem bírok ki még 1 hetet.állandóan csak várni várni.nem tudom mi a pálya a kütyükkel.you tube -on láttam valaki 10mm leddel csinálta de nem találtam ilyen hullámhosszon 850nm en.elég távol van a 904 től
Én már feladtam. Nem tudom eljutok-e még valaha oda hogy tesztelni tudjak.
![]() A 850 nm-es led szerintem már nagyon messze van hullámhosszban, ráadásul nem hiszem hogy a 10mm-es jobban világítana. A csip mindkettőben nagyjából ugyanakkora.
ja .3illetve 5 chippeset láttam.
Az már komolyabb. Jó lenne közelebbi hullámhossz.
Amit linkeltem 10mm-es led, 5 chipes. Igaz a hullamhossz nem stimmel..
Az 1w-os lednek megkuldtek az adatlapjat, de ez sem az igazi. Ha jol lattam van 904nm-es is..
vagy 5-5 ilyennel: Bővebben: Link
Nem egy power világbajnok.
![]() A 10mm-es adatlapja nem sokat mond.
Ez nem kacsa szerinted?
Azt nem tudom, de ha kerek adatlapot toluk, abbol lehet tobbet megtudni.
Bar ha jo is, 300db-ot meg kell rendelni belole...
Abból ha kérsz egy adatlapot még baj nem lehet.
![]()
Egy kicsit visszatérnék a Blinderre.
Ha esetleg lehetőséged lesz lefényképezni a ledjeit, akkor tegyél mellé egy 5210-et meg egy 5410-et. Ha jól tudom, akkor Te szedtél szét Blindert: http://www.powertuning.hu/231-lezerblokkolo-beepitett/596-blinder-l...o.html Kérdésem, hogy lehet szétszedni? Csavarral van összefogatva, vagy ragasztással? Hogy van megoldva a tömítés?
Mi a helyzet az 1000A-res led meghajtással? Kíváncsian várom az eredményeket.
Azt még várhatod, talán jövő héten,
![]()
Dolgozz, ne lustálkodj.
![]() Gondolkodom egy 1A-100ns/600ns verzió kipróbálásán én is.
Mindent a maga idejében
Most a sunkacsócsálás ideje van. ![]() Nem erős ez a 1A-100ns/600ns? Nézeted, hogy milyen katonás a négyszögjeled? |
Bejelentkezés
Hirdetés |