Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lacikám, nemsokára megyek Nagykovácsiba biznicelni, és Solymáron áthaladva gondolatban :kalap:.
P.csabán összefuthatnánk, mert viszem a fiúkat egy kicsit vezetni.
Ha tudnám a mobilodat...
Pedig amíg aludtál, én GDP-t termeltem.
![]()
Igen... Aki még jár arra, szívesen látom.
Kösz, én már indulok is, mert vagy öt helyre kel mennem a délelőtt.
Jóestét tisztelt topik lakók!
Örömmel jelentem, hogy az év első birngatúráját tudom a hátam mögött. Igaz csak 15 Km volt és a biciklim csattogott össze vissza de jól esett ![]() ![]()
Hát mióta egyszer beengedtek forrasztópákával a telephelyre nem nagyon
![]() ![]() ![]()
Akkor megragadnám az alkalmat (nem a forrasztópáka forró végét) , hogy mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánjak. Hétfőn pedig nem az állítólagosan rossz alkoholszoda javítását... Lehet ,hogy nem a telep merült le hanem ekkora kivezérlést már nem bírt ki..
![]() ![]() ![]()
Veled tartok, és szeretnék minden hölgyet Így távolról is, de megolcsolni azért nem héfőn emr addigra ugyis elfelejtem.
És egy rövidge locsolóverset is mondok: Én kis féreg - hol betérek - tojást kérek hol nem adnak - mind meghalnak. És tatabike már megtapasztalta mlyen sátáni képeségeim vannak ![]() ![]() ![]() Szerk.:de az alkohol(szonda) már több éve szerves része a húsvétnak Idézet: „És tatabike már megtapasztalta mlyen sátáni képeségeim vannak” Miért szondát kellett neki szerelni? ![]()
Ez belső információ erről többet nem mondthatok, minthogy szondát nem láttaam még akkorát robbanni azt már nem kellett szerelni
![]() ![]() ![]()
Egy kedves versike csak nem teljesen szalonképes.
Falu végén ürge pocok a kedvesem k.. kocog. ![]() ![]()
Egész helyes de ezt nem pipálod le:
Anyám tyúkja b...ik tojni Azér jöttem locsolkodni ![]() ![]() ![]()
Am lenne egy életbevágóan fontos kérdésem, vannak-e itt vajdaságiak?
![]() ![]()
Jó reggelt a mester uraknak. Nem kéne már tojást kajázni, néminemű sonkahegyekkel együtt és az egészet megkisérteni némi etil- alkohol vizes oldatával.
![]() ![]() ![]()
Igen, találkoztam már vajdaságival itt. Ha jól emlékszem, KTobi is vajdasági, de vannak többen is...
Sikerült a találkozó Lacival. Úgy jött ki, hogy épp Solymáron találkoztunk. Mondja, gyere be pár percre egy kávéra. Elég sok dolgom volt még, de azért bementem, mert már nagyon rég találkoztunk. Hát persze, hogy a 10 percből, vagy jó másfél óra lett.
![]() Köszönöm a vendéglátást, no meg a finom sütit is. ![]()
Megtehetnénk sűsűbben is, ha átugrasz odaátról...
![]()
Fórum > Keresés
Keresendő kifejezés: vajdaság A keresés módja: Hozzászólásokban 33 találat; egy kis jegyzetelés.
Vaktában lövöldözöl, félsz, hogy Benjámin rajtadüt húsvétkor, mi...?
![]() ![]() Mindenkinek minden jót húsvétra. Igyatok helyettem is, én most (is) kihagyom az alkoholt. ![]()
Hát igen, a Sátán legnagyobb trükkje az volt, hogy elhitette az emberekkel, nem létezik. De most el lesz kapva a grabanca...
![]()
Tehát látom még mindíg enm vagy tisztában a heéyzettel amibe keverdetél.
Elmagyarázom, hogy világos legyen. Figyelj! TE és a kis édes pöttöm kutyud is halandók vagytok, ezzel szemben én a pokol Istene (ismerhetsz ördög, sátán, belzebúg és még nagyn sok néven) aki halhatatlan így a Benjamin sem tud kért tenni bennem, ha csak rám nem pisilik és a jobb kislábujjamon kialszik a tűz. Remélem világos. ![]() ![]() ![]()
Azért úgy látom a haverság az megvan..
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |