Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
szerintem 3 fej az ideális.előre ok,de hátra 2 fej a rendszám 2 oldalára csak hogy ez elég-e?próbáltátok már?
Még nem próbáltam, de nincs több hely, csak max 2 blokkolónak
szevasz.ledessel is lehet jtg-t elérni,ha meg van a teljesítmény és a ledek száma.nem?sokat számít az időzítés és a fejek együtt indulása.az erdeti ledesek nem jók mert ezek mind kimaradtak belőllük.
milyen autóba tettetek függőlegesen fejeket?
Lehetni lehet, csak kérdés hányszor. Majd megtudjuk
Én még nem szereltem blokkolót föggőlegesen
azt hogy érted hogy hányszor?még senkit nem láttam függőlegesen szerelni,de mit csináljak vele?vizszintesen a rács mögött kitakarna legalább 2 ledet.ze hova tennéd 1 bmw 5 be?
LED-eset nyugodtan rakhatod függőlegesen,, átlósan mert minden irányban ugyanaz a sugárzási karakterisztikája.
A lényeg, hogy a menetiránnyal párhuzamosan álljanak a ledek Megjegyzés: Persze csak akkor ha minden LED párhuzamosan elpre néz.
ma már nem tudok képet,de a lámpák mellé gondoltam 1-1 t és a rendszám alá vizszintesen 1 et.
A lámpák mellé-t hogy érted? A rácsokba?
Én úgy csinálnám, hogy vízszintesen felosztanám 3 részre. Mindegyik rész kb közepébe 1 fejet 1-et a függőleges rácsba a középhez és a lökhárítóhoz közel, a másik kettőt vagy a lámpabűrába (bár ezt szerintem nem lehet), vagy a lökhárító alá
bocsi neked akartam küldeni csak nem láttam hogy reggie bejelentkezett.
igen a függőleges rácsokba gondoltam és te hova is?rendszám alá és balra-jobbra?
a rendszam alatti helyet esetleg csinalhatsz olyan panelt is, ahol a racsok kozott egymas folott van ket led, es minden resben lenne ilyen paros. ha kicentizgeted, akkor egy panelra mehet ra siman.
szerintem úgy lesz ahogy írtad. tetszik az ötlet
Hú, ennek hatalmas lámpái vannak, a rendszám mellé alulra nem tudsz tenni? Úgy kellene, hogy valahogy a lámpa középvonalába is kerüljön fej.
megjött a 8 as brigád.thress jól írta nem ?a rendszám mellett van rács-hely balra-jobbra a bmw jel alá függőlegesen 1 et.
Ja az úgy tökéletes.
![]() A középsőt tedd minél lejjebb, közel a rendszámhoz.
ok zsírkovics lesz.
van valami újdonság az eddigivel szemben?400ns az hány méter mit befolyásol?
A 400nsec csak a kimenő teljesítményt befolyásolja. Az hogy milyen rövid távig blokkol az az 1000 nsec- töl függ.
De ez csak akkor igaz ha egy fejet használsz. Több fej esetén az szünet idő annyira kicsi lesz, hogy ez nem számít. Ráadásul vettem a fáradságot és közös többszöröst számoltam a blokkoló es a mérő frekije között (több mérőfrekinél is). Gyakorlatilag kizárt hogy időrésben tudjon mérni, még nagyon közelről is kb minden 4.-5. impulzus zavarva lesz.
tehát 3 fejjel fullosnak kellene lennie.
Úgy van!
hátra 2 mitszólsz hozzá a rendszám fölé.
lenne jobb ótleted?
Rendszám fölé, a fogantyú alá jobb és baloldalt ki amennyire lehet
Lehet helytelen felvetes, de ha jol tudom, ezekben un. angeleye helyzetjelzo van. Oda esetleg kor alaku panelen elhelyezni a ledeket?
Vagy a bura mogott nem jo megoldas? Vagy a masik; sok autoban van elol-hatul parkolas segito "radar". A lokharitoba ehhez hasonloan, nem jo elhelyezni? (Bar ki az aki megfurkalna, emiatt... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |