Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Szerintem hátul mindig a rendszámra mérnek, úgyhogy ez a jó elhelyezés.
Nem lenne rossz a lámpa búra mögött de szerintem csökkenne az érzékenység, + az előbb elmondottak miatt lehet hogy nem mindig jó.
blokkoláshoz bőven elég lenne 2 fej csak a detektálás miatt kell több igaz?echoról vélemény:nagyon jó blokkoló lenne....... csak ha közelről nem találják el akko nudli.nem értem hogy a ledeseket miért úgy találták ki,hogy pillanatnyi időre blokkoljon?
Gondolom vannak bizonyos piaci érdekek. Ki venne 200-ezrért blokkolót ha lehetne kapni tökéletesen működőt 50-ezerért. Ráadásul a kereskedők még rátesznek erre egy lapáttal, hogy a drágábbat vedd.
de.angel eyes karika van benne.én úgy szeretem az autót ha minden eredeti és nem alakitom át.erre a gépre még a mérnőkők a nevüket adták nem úgy mint 98 fölöttire.
MLS T én is tudok 120 ért de abból is 4 fejjel 200 ezer.manapság őrül az ember hogy kaját tud venni.az összhang és az időzítés nektek programozóknak hány perc lett volna?
targetet is 60m ig írták hogy jó.120 ért.azt hiszik másoljuk a zsetont.
Igaz. Ahogy már egyszer írtam ez szabad rablás. Ráadásul tudjuk hogy a műszaki tartalom messze nincs arányban az árával.
kiyot láttál már szétszerelve.hogy csinálták ilyen vékonyra.hány bloki led lehet benne.8?
űszakitartalma nincs de a bűntetéssel arányos
Nem láttam még, csak egy nagyon régi szét b*tt blindert láttam, vagy két éve. Innen indult az ötlet, hogy ezt én is megtudnám csinálni. Jó lenne gyáriakat látni legalább fénykép szinten. Lehet hogy adna jó ötleteket.
Ja ezt használják ki a kereskedők!!
jó....ne azt nézzük hogy a kínai a hajon fénykép alapján összerakja.1 db ot ha megcsinálsz az mennyi idő+alkatrész+elmész bevásárolni.darabját a fejnek biztos nem adnám 20 tól olcsobban senkinek.
Szépen össze van rakva. A teljesítmény része élég hurkának tűnik, bár ki tudja.
hurka vagy kolbász a blinder is blokkol 20maperrel.
Igazad van. Már elégszer megbeszéltük, hogy a jó időzítés fontosabb mint a power. Na megyek egy kicsit lazítani. Ma egész nap programoztam, már zsong a fejem.
melyik legyen a V-POWER vagy az IDŐZÍTÉS?CSAK VICC VOLT.megyek én is dobok 1 hátast.
Esetleg tudnal a szilikonrol fenykepet/egyebb infot adni, mert a festekonline.hu nem uzemel.
Nem tul gyorsak, es azt hiszem ez a led sem az igazi...
Ma kísérleteztem 1db 5410 nagyáramú meghajtásával.
100nS-200Hz-es impulzusokkal kb 8-10A meghajtással kb 1,5-szer nagyobb távolságot lőtt át, mint 5db 5210-es 350mA-rel. A LED-nek semmi baja nem lett, de még csak nem is melegedett. Ha szinkronizált blokkolót akarsz csinálni, mindenképp ajánlom, hogy ezzel kezd, ne lézerdiódával. A teljesítmény alapján mindenképp kell hogy blokkolja, ha jó a szinkron.
Csináltam mobillal egy fényképet, remélem látszik. Van hozzá egy kis üvegben edző, öntés előtt kell bekeverni, kb 4% arányban. Az árára pontosan nem emlékszem de kb 3500-4000 között volt edzővel együtt.
Ha jó lenne a hullámhossz, szerintem akkor is macerás lenne a túl nagy szög miatt.
Ez nagyon durva. Milyen feszt és ellenállást használtál? Na és milyen félvezetőt?
A blinderhez haonló kapcsolást csináltam
10V tápfeszről 1K soros ellenállás - LED - IRLR3714ZPBF fet - 0,01ohm ellenállás a source és a GND közé (árammérés céljából). A LED anód és GND-vel párhuzamosan 10µF kondi. A kondi soros ellenállása ha jól emlékszem 2V-ot vitt el adáskor
Valami hasonlót már én is próbáltam. Nekem nem jött össze. Vagy csak nem tudtam megmérni.
A méréshez tettem be a 0,01 ohmot.
Megpróbáltad más frekivel is? Úgy értem hogy 300 uSec környékén vajon mit csinál?
Nem, miért mit vársz, mit kéne, vagy nem kéne csinálnia?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |