Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem, csak a Cirok Lacit köszöntjük szülinapja alkalmából.
Esetleg ha megadod a linkeket privátban akkor letöltöm onnan. Ha nem 500Gb-os fileok, mert borzasztó arányom van már így is.
Köszönöm fiúk mindenkinek ! Ennyien akarják a fülem , ezt a kort már nem is jegyzik .
Ne viccelj már! Téged még fogad az orvos, én meg már csak régészhez járhatok.
Valaki teleszórta jéggel az ablakunkat. Pedig van a mélyhűtőben is...
Szia!
Nagyon rendes vagy, de én még azt sem tudom, hogy meg van e a torrenttanyán, mivel a kereséshez is regisztráció kell.
...vagy keverjek egy italt?
Nem mondod, azt láttam, hogy felétek villámlik mint Oszkárdíj átadón a vakuk, de, hogy még kemény anyag is jött belőle??? A virágzó fákat nem verte sz@rrá?
Sajnos nem vakuk voltak, így talán megérted, ha a virágzó fákra vontakozó kérdésedre majd csak világosban fogok tudni válaszolni.
Még nagyon sokáig emmitáljál. Boldog szülinapot. Az anódod pedig még sokáig izzon még túlterhelésnél is..
A hatvanon felüliek is szólhatnak?
Sok boldog szülinapot kívánok, erőben egészségben!
Az már a nyugdíjasok klubja.. Bocsi de ez ennyit megért. Mi volt ma a horgászat eredménye?
Ma szakadt az eső, nem volt horgászás. Szerencsére mindig találok valami munkát, amivel elfoglalom magam.
Én is mert ülök a gép mellett és dolgozom .Az asszony meg horkol mert fél négykor kel. A DEBIL kapja be a te csalidat. Talán most jobb lesz bár én nem erre számítottam. A magyar nem tanul a hibábiól... Az angoloknál Ausztrália Afrika a kormány jobb oldalt van . Nálunk ez csak langyi.. Lehet csúszkálni...
Az angoloknál a Gordon Brown vezette Munkáspárt van, ami ugye nem jobboldal. Mégis számos népréteget képvisel, mert AKARJA. Azon múlik a legtöbb. Beszélgettem egy angol ürgével, és megkérdeztem tőle, hogy az angol Munkáspártnak mi a titka. Azt mondta, hogy a középosztály is megtalálja a számítását, mert mindenkit igyekszik képviselni, és az eredeti eszmékhez is hű marad. Nem vagyok sem filozófus, sem történész, de amint számtalanszor elmondtam: "légy hű magadhoz". Ezt azok úgysem olvassák, akiknek szól (pártok), de azért feltételezem mindenki tud a sorok között olvasni. Nekem olyan nem kell, aki ma ezt igéri, de holnap azt csinálja. Sem emberben, sem eszmében, illetve az eszme megnyilvánulásában.
Boldog születésnapot! Csak most értem ide.
Csatlakozom, én is most értem csak ide, de annál nagyobb szeretettel kívánok én is nagyon boldog születésnapot, Lacinak!
Nem akarok politikai fejtegetésekbe kezdeni, de egy normális országban egy vezető először hazafi és csak aztán valamilyen párti. Nálunk ez sajnos többnyire fordítva van. A parlamentben előénekesek ordibálják mit kell szavazni és a "választott" képviselőink meg gondolkozás nélkül nyomják a gombot. Remélem azért most lesz egy kis változás.
Lacinak pedig boldog születésnapot kívánok én is! :yes:
Néha úgy érzem, hogy a gondolkozás képessége sorscsapás.Manapság meg is tesznek mindent azért, hogy minél kevesebb ember legyen képes rá.
Még az a vicc jutott eszembe, hogy a halak úszó versenyt rendeztek. Első lett a cápa, második a kardhal, harmadik a rája és a reményhal meg utoljára... Idézet: Viszont, teljesen helyénvaló.„nem véletlen az írásmód.” De ne offoljuk már tele ezt a topikot, térjünk inkáb a lényegre: Bővebben: Link
A fák szerencsére megúszták a tegnapi jeget.
Idézet: „Néha úgy érzem, hogy a gondolkozás képessége sorscsapás” Bizony bizony az! :yes: Statisztikák szerint a legboldogabb emberréteg (80-90)közötti iqtartományra esik, ráadásul minél magasabb Iq-ja valakinek, annál valószínűbb, hogy magányos. Bár ezek csak átlagok de az biztos, hogy a 80-as Iq-sok nem rágódnak rajta, hogy milyen marhaságokat csinál a 140-es, hanem éli az életét. :peace:
Ne keverd össze a májkelldzsexon - de írhattam volna gőzikét is, - jelenséget a politikával. Az ősközösség kialakulása óta fejlődtek a társadalmak, és igenis szükség van olyan szolgáltatókra, miniszterekre (ministro - szolgáltatás,) akik helyettünk intézik közös ügyeinket. Igen sok társadalomban ez működik is, nagyjából közmegelégedéssel.
Gazemberek pedig mindig is voltak, de nem mindegy, hogy mennyi jut belőle egy nemzetre. Ha a 10 millió ember eltart 5 csirkefogót, észre sem veszi és boldogan él. De ha 500 ezret, az bizony idevezet, ahol most tartunk. És a gőzeke só... Ha egy nép nagy százalékban (1-2 % felett) maunikasóval és társaival táplálkozik, és fingja nincs nemzete kultúrájáról, azt könnyen meg lehet vezetni nagy létszámú gazemberek által. A vallást szintén NE keverd bele a rosszakba. Az semmi olyat nem tanít, ami káros lenne ránknézve. Megőrzi az értékeket, és minden pártnál szociálisabb. Ma hazánkban pillanatnyilag normális oktatás csak az egyházi iskolákban folyik.
Én máris bevállalok 70-t és már itt is hagylak benneteket :wave:
Nem nagyon értem, hogy jön ide a történet...
"Quo vadis Domine?" (Hová mész Uram?) Ezt kérdezte Jézustól a Néro elől menekülö Szent Péter. Erre Jézus így válaszolt: - Rómába megyek, hogy újra megfeszítsenek. (Ha jól tudom...) De ezek mind nem mondanak ellent annak, amit leírtam előzőleg.
Ti még hagyományos technológiával írjátok a CD-ket?
Én már fújom... Idézet: „Megelevenednek a vad tivornyák és a népszerűséget hajhászó, művészkedő Néro pojácaságai. A mágikus császár felgyújtja Rómát, hogy a tűzvész lángjainál játszhassa el öntetszelgő színészi szerepét. Tanácsadói sugallatára az új vallás követőit teszi felelőssé. Hatalmának végét érezve mindennél szörnyűbb cirkuszi játékot rendez a népnek. Megindul a keresztények összefogása,” Itt még azért nem tartunk, legalábbis remélem. Idézet: „Ma hazánkban pillanatnyilag normális oktatás csak az egyházi iskolákban folyik” Ez azért nem teljesen igaz. Ez egy nagyon összetett folyamat. Az, hogy egy elitréteg számára megnövekedett az igény, hogy ilyen iskolába járassák a gyereküket, az is más... No meg talán azok a szabályrendszerek, melyeket alkalmaznak, eredményesebb oktatási munkát tesznek lehetővé. Aki meg lemarad azt egyszerűen kirakják, és ezáltal jön át tőlük a normál iskolába, néhány lelkileg megtiport másodikos harmadikos tanuló. Ugyebár az egyházi iskolák eleve több pénzből gazdálkodnak. Ráadásul elég baj az, ha tényleg így lenne, hogy máshol nem folyik normális oktatás, hisz ebben az esetben azok számára, akik nem azonosulnak az "egyházi" nézetekkel, nem maradna más normális alternatíva. |
Bejelentkezés
Hirdetés |