Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Ugyebár az egyházi iskolák eleve több pénzből gazdálkodnak.” Ez sajnos nem így van. Pedig ha így lenne még jobbak lehetnének. :yes:
Nem értek egyet, még ha a papírforma ezt is mutatná!
A semmiből nem lehet építkezni... Idézet: „...de társadalmi beilleszkedésről még nem is hallottak a diákok, vagy a család szerepéről, vagy viselkedési formákról,...” Ezeket, ma már a gyermekpszichológus magyarázza nekik, amikor már késő
Ebben igazad van, de az sem mindegy, hogy azt a kevés pénzt, hogyan és főleg mire költik. Mert hiába a digitális tábla, ha a tető lyukas.
Idézet: „Nem véletlen keverem..az itteni papot ha meghallgatod, akkor azonnal az én véleményemet fogod te is mondani.” Mint ahogy a templom falain kívül, belül is különböző embereket találunk.... (Isten megadta a választás lehetőségét minden embernek.) A mi papunk és egyházközségünk a másik oldalra jó példa... + egy pont az egyházra
Itt nem ez az "on", hogy nem forrasztunk
Nem, mert az így feleslegessé váló analóg táblával belehet foltozni a tetőt.
Szia Robi!
Megnéztem azokat a dolgokat amiket megengedsz nézni magadról és kis "csapatod"-ról és nem szégyenlem azt mondani, hogy könnyeket csaltak a szemembe a látottak a meghatódottságtól. Minden elismerésem az eddig elért eredményeitekhez, minden téren. Tisztelettel: Imre
Móni valami anyáknapi ajándékot készít az osztályával, aztán ehhez kellett fehérre fújnom 25 db CD hátát.
Szerintem keversz valakivel, sok névrokonom van!
Azzal már eddig is be volt, de újabb lyukak keletkeztek.
Mi volt az ebéd? Én az eső idei sóskát hoztam magammal, tükörtojással. :finom: Jó ilyenkor tavasszal valami frissen termett dolgot enni. :yes:
Én nem vagyok magányos, és nem mondanám magam boldogtalannak se. És nem 80-90 az IQ-m, hanem 137. Most akkor én selejt vagyok...?
Idézet: „az élet dolgaira nevelő dolgokat / tanítják gyermekeiknek..nem pedig politikát” Mi a különbség az élet dolgai vagy azokra nevelő dolgok és a politika között? Politika - jelentése: közélet. Ne tévesszen meg, hogy hazánkban büntették a politizálást a '90 -es évek előtt.
Nálunk a disznó frissen termett. Olyan frissen ott termett amikor vágtuk, hogy csak na!
Jó is ilyenkor az ilyen friss termés! :yes:
Idézet: „(Isten megadta a választás lehetőségét minden embernek.)” Melyik is? Ha erre kapok egyöntetű választ, akkor üsse kő, felhagyok az ateizmusommal. De erre a kérdésre a világon soha senki nem fog tudni megválaszolni, ezért ez a veszély nem fenyeget... :no:
A weboldalad most éppen nem elérhető, de akkor mit néztem meg és hallgattam???
Itt az "ón" -nal forrasztunk!
Sült hús, gombás, paprikás rántottával, hagymás zsírban átsütött törtkrumplival, sajttal, vecsési savanyúval.
Ez sem egy diétás üzemi koszt. A kertet már lelegeltük, pár hete hoztam be az utolsó kelkáposztákat a "szántás" előtt, amiket frankfurti levesnek csináltam meg. Viszont a sóska már nálunk is "szüretelhető" állapotba került, csak nemigazán tudok belőle nekem ízlő ételt.
Az ateizmus is egy választás
(Én is a Te oldaladon kezdtem ... )
Nem nálunk, a világon...és mindegyikről azt állítják, hogy Ő az első, az egyetlen, és persze az igazi... :yes:
Hogyan sikerült 'elrontani'...?
Mégegy ilyen dumás kaja, és verés lesz... Nincs pénzem most nyálbiztos billentyűzetre...
Szerk: vagy kajás duma...opcionális.
A pénz az egyik, az elhivatottság a másik tényező. Talán ebből az utóbbiból van több az egyházi oktatás oldalán. (Mindkét oldalon van ismerősöm...)
Viszont az is igaz, hogy egy paptanárt nem vár otthon három gyerek a maga problémáival, plusz az asszony.... De Ő meg ezt választotta...
No no! Ne feledjük, voltak idők, civilizációk amikor több Istenek voltak, bennük hittek, mutattak be nekik áldozatokat.
Valahol olvastam egy idézetet, ami valahogy így hangzott: "Azt hogy miből jöttél, a történelem, azt hogy mivé válsz a politika dönti el."
Mindenkit érint, ezért nehéz megkerülni a politikát... |
Bejelentkezés
Hirdetés |