Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Ugyebár az egyházi iskolák eleve több pénzből gazdálkodnak.” Ez sajnos nem így van. Pedig ha így lenne még jobbak lehetnének. :yes:
Nem értek egyet, még ha a papírforma ezt is mutatná!
A semmiből nem lehet építkezni... Idézet: „...de társadalmi beilleszkedésről még nem is hallottak a diákok, vagy a család szerepéről, vagy viselkedési formákról,...” Ezeket, ma már a gyermekpszichológus magyarázza nekik, amikor már késő ![]()
Ebben igazad van, de az sem mindegy, hogy azt a kevés pénzt, hogyan és főleg mire költik. Mert hiába a digitális tábla, ha a tető lyukas.
Idézet: „Nem véletlen keverem..az itteni papot ha meghallgatod, akkor azonnal az én véleményemet fogod te is mondani.” Mint ahogy a templom falain kívül, belül is különböző embereket találunk.... (Isten megadta a választás lehetőségét minden embernek.) A mi papunk és egyházközségünk a másik oldalra jó példa... + egy pont az egyházra ![]()
Itt nem ez az "on", hogy nem forrasztunk
![]()
Nem, mert az így feleslegessé váló analóg táblával belehet foltozni a tetőt.
![]() ![]()
Szia Robi!
Megnéztem azokat a dolgokat amiket megengedsz nézni magadról és kis "csapatod"-ról és nem szégyenlem azt mondani, hogy könnyeket csaltak a szemembe a látottak a meghatódottságtól. Minden elismerésem az eddig elért eredményeitekhez, minden téren. Tisztelettel: Imre
Móni valami anyáknapi ajándékot készít az osztályával, aztán ehhez kellett fehérre fújnom 25 db CD hátát.
Szerintem keversz valakivel, sok névrokonom van!
![]()
Azzal már eddig is be volt, de újabb lyukak keletkeztek.
![]() Mi volt az ebéd? Én az eső idei sóskát hoztam magammal, tükörtojással. :finom: Jó ilyenkor tavasszal valami frissen termett dolgot enni. :yes:
Én nem vagyok magányos, és nem mondanám magam boldogtalannak se. És nem 80-90 az IQ-m, hanem 137. Most akkor én selejt vagyok...?
![]() Idézet: „az élet dolgaira nevelő dolgokat / tanítják gyermekeiknek..nem pedig politikát” Mi a különbség az élet dolgai vagy azokra nevelő dolgok és a politika között? Politika - jelentése: közélet. Ne tévesszen meg, hogy hazánkban büntették a politizálást a '90 -es évek előtt.
Nálunk a disznó frissen termett. Olyan frissen ott termett amikor vágtuk, hogy csak na!
Jó is ilyenkor az ilyen friss termés! :yes:
Idézet: „(Isten megadta a választás lehetőségét minden embernek.)” Melyik is? Ha erre kapok egyöntetű választ, akkor üsse kő, felhagyok az ateizmusommal. De erre a kérdésre a világon soha senki nem fog tudni megválaszolni, ezért ez a veszély nem fenyeget... :no:
A weboldalad most éppen nem elérhető, de akkor mit néztem meg és hallgattam???
Itt az "ón" -nal forrasztunk!
![]()
Sült hús, gombás, paprikás rántottával, hagymás zsírban átsütött törtkrumplival, sajttal, vecsési savanyúval.
Ez sem egy diétás üzemi koszt. ![]() A kertet már lelegeltük, pár hete hoztam be az utolsó kelkáposztákat a "szántás" előtt, amiket frankfurti levesnek csináltam meg. Viszont a sóska már nálunk is "szüretelhető" állapotba került, csak nemigazán tudok belőle nekem ízlő ételt.
Az ateizmus is egy választás
![]() (Én is a Te oldaladon kezdtem ... )
Nem nálunk, a világon...és mindegyikről azt állítják, hogy Ő az első, az egyetlen, és persze az igazi... :yes:
Hogyan sikerült 'elrontani'...?
![]()
Mégegy ilyen dumás kaja, és verés lesz...
![]() ![]() Szerk: vagy kajás duma...opcionális.
A pénz az egyik, az elhivatottság a másik tényező. Talán ebből az utóbbiból van több az egyházi oktatás oldalán. (Mindkét oldalon van ismerősöm...)
Viszont az is igaz, hogy egy paptanárt nem vár otthon három gyerek a maga problémáival, plusz az asszony.... De Ő meg ezt választotta...
No no! Ne feledjük, voltak idők, civilizációk amikor több Istenek voltak, bennük hittek, mutattak be nekik áldozatokat.
Valahol olvastam egy idézetet, ami valahogy így hangzott: "Azt hogy miből jöttél, a történelem, azt hogy mivé válsz a politika dönti el."
Mindenkit érint, ezért nehéz megkerülni a politikát... |
Bejelentkezés
Hirdetés |