Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Fáj a kezed...fájd vissza,szokták manapság mondani eme értelmes mondatot.
De nem derült ki,hogy mi fő.
Mi fő? ááá már lefárasztasz..
Szalonna Kíváncsi leszek holnap reggel a "Made in Island" felhőre
Én inkább nem kíváncsiskodom. Tűnjön el az esőfelhő,holnap építkezni akarok!!
Nem eső felhő az te.
Hanem vulkáni hamu. Na jó, én beadom már a kulcsot. Jó éjt mindenkinek! Idézet: „Elvettek az életembő 18 évet” Matyika akkor kell még a lendkerekes kisautód..
De jó! Én már vettem szemüveget! Hány palánta lesz, Ha mind kikel?
Amennyiben te dögleni szoktál...
Kéretik használni az írásjeleket és a nagybetűket is!
Ez nem igaz
Jó reggelt mindenkinek! Én már azon töröm a fejemet hogy mit kéne enni
Szia voodoo...na, letépi már a fejedet a hangerő...?
Jó reggelt...én már megjártam a Vásárcsarnokot, mire felébredtetek...
Akkor hűtő fullon?
Éléskamra tele? Én már készülök a trafó tekerésre El is kezdem. További szép napot mindenkinek!
Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Volna egy olyan problémám, hogy egy ismerősöm kapott egy MMS -t egy olyan telefonra, ami nem tud MMS -t fogadni, és a következő értesítő SMS -t kapta: Idézet: „MMS üzeneted érkezett. Megtekintheted a Pannon Stúdióban a Pannon W@P oldalán vagy az interneten: http://studuo.pannon.hu küldő.. ... ...” Hogyan lehet megnézni akkor azt az MMS -t, mert nem igen tudtam rájönni. Köszönöm előre is segítséget.
Sziasztok!
Április 20-án kedden lesz a BME-n egy konferencia. (Bővebben: Link) Valaki menni fog innen HE-ről és ha igen, akkor van-e rá lehetőség, hogy felvegye a konferenciát? Nagyon érdekel az összes téma és jó lenne ha megtekinthető lenne azoknak is akik nem tudnak elmenni. Párhuzamosan, egyszerre két teremben lesz konferencia, más témákkal.
Hát kérdés te milyen időzónában vagy..
Szerintem abban, amiben jómagam is.
Telefon összejött? Mert van egy cimborám nagy MÁGUS csak nem tudom elérni.
Nem sajnos még nem. :no:
Nem vagyok egy MMS mágus, és a szolgáltatást nem igen ismerem. A legjobb az egészben az, hogy leírja azt hogy neked miért van szükséged erre a szolgáltatásra, de azt már nem, hogy hogyan érheted el ( regisztráció aktiválás)
Tipikus magyar szolgáltatás. Csak a lényeg nincs meg. Nem egyszer meg nem kétszer voltam ezért idegbeteg. Telefon balra -jobbra és mi a vége ...
Elvileg ez úgy működik, hogy az üzenet tartalmaz egy weblap címet, ott pedig kérnek egy azonosító kódot, amit szintén meg kellett kapni az üzenetben. Azt bepötyögöd, és megjeleníti a Neked küldött MMS-t.
Szerk.: Mondjuk a Pannon elég kretén cég, szerencsére nekem nincs közöm hozzá, de pl. a vodafone-nál így megy...
Tekerj trafót, én biciklit tekertem eddig...mentem egy jó nagy karikát...
Tekertem én is
Bár nem sok sikerrel Letekertem a gyári primert, vissza az újat. De a soros 150W izzó világít, gyárilag lenne elcseszve?
Állítólag a latex kesztyűt is átmarja egy idő múlva...
Itt van újabb csemete. Ültetés óta 8 nap telt el. |
Bejelentkezés
Hirdetés |