Fórum témák
» Több friss téma |
Helló!
Szereztem egy mpc600f-es nyomtatót. Átraktam az ip4200 -ből a festékeket, hogy kipróbáljam. Nyomtat, tök jó, viszont mégsem az igazi. vízszintesen csíkozva nyomtatja a színeket. Kitisztítottam a fejet, langyos víz, majd szesz. Aztán ugyanez a produkció. ![]()
Sziasztok!
Canon pixma mx 320 tipusú nyomtatóm van és most kiírt egy 5200as hibakódót. Tudna nekem valaki segíteni?
Sziasztok!
Nekem is Canon MX320-as nyomtatóm van. Most fogyott ki a fekete tinta. Az utántöltéssel nem volt gond, de a tintaszint resettel nem boldogulok. Sok oldalon megtaláltam a service menu-s trükköt. Szóról-szóra azt csinálom, mint a leírásokban de nem tudok belépni menübe. Átolvastam a fórumot, de csak még több kérdés fogalmazódott meg bennem: PG 210-es fine patront eszik a gép. Ez is letiltja magát 50 utántöltés után? Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm: Zsolti
Bocsi, PG 510-es patron való bele. Rosszul írtam az előzőekben.
Zs
Sziasztok, tudom ,hogy volt már ilyen téma az eddigiekben, beillesztem amiről szó volt már itt:
"mikloszsolt Válasz • Ápr 18, 2008 [mikloszsolt jelenleg nincs az oldalon] [Moderációt kérek!] [Hozzászólást segítőnek jelöl] Nekem egy canon ip 1500 -as nyomtatóm van 3 éves és a tagnap nekem is kijött az a hibaüzenet hogy :a hulladétinta gyűjtő megtelt :már próbáltam áramtalanitani egy napig így volt de semmi változás,szétszedtem és azt a szivacsot megtisztitottam ami a fej alatt van de semmi érzékelőt nem találtam ami érzékelné a telitettséget ,ha van valakinek valami ötlete hogyan lehet ezt a tiltást feloldani kérem segitsen. (#212783) brato válasza mikloszsolt hozzászólására (#212534) Válasz • Ápr 19, 2008 [brato jelenleg nincs az oldalon] [Moderációt kérek!] [Hozzászólást segítőnek jelöl] Üdv! Javítottam néhány IP1500-as nyomtatót. Néhány jó tanács a tintatartály problémához. Érdemes a nyomtatót teljesen szétszedni és az un. tintatartályt (ami 2 db szivacslap) kimosni forróvízben. Ugyanis a fej alatt levő kis tartály egy szivattyúhoz kapcsolódik ami a tintát ide továbbítja. Ha sok tinta van a szivacsban előbb-utóbb túlcsordul és minden tiszta tintás lesz a környéken. A nyomtató alkatrészeit is célszerű melegvízzel kimosni. Nagyon jó a kézitus erre a célra. Összeszerelés után egy erre a célra készült programmal korrekten lehet a jelzést törölni. A jelzés bizonyos mennyiségű fejmozgás után aktiválódik, amit a pozíciójelző szala" Nekem Cannon IP1000 van. Próbáltam ami fent vannak programok, kitakarítottam az egész nyomtatót, mert úgy indult, hogy előtte a fekete patron nem akart működni, hiába próbáltam ki két újat is... aztán kitakarítottam javulást mutatott, de még mindig kihagyással nyomtatott...aztán ezután mikor visszacsuktam az előlapot ki is írta h nincs benne nyomtatófej.. újra telepítettem, darabonként kitakarítottam,de ugyanaz..és így még azt se tudom a fekete patron vajon jó e már:S Köszönöm előre is és bocsánat h. még egyszer felhozom,de tanácstalan vagyok ![]()
Fura dolgokat csinál ez a nyomtató..kijött a működési hiba üzenet, egy másik és aztán hirtelen meg nyomtatót már....de persze feketét még mindig nem, amiért kitisztítottam az egészet, de nem baj én most a színesnek is tudok örülni,csak ne jönne vissza az asok hiba üzenet mindig:S
Ezek szerint csak nyomtatófej hiba:S 5 sárga 1 zöld+ működési hiba felváltva... és csak a színes megy, jó h drágább lenne mint 1 nyomtató:S Akkor ebből nyomtató csere lesz
![]()
Szia!
Csak egy tipp. Próbáltad már 5s-ig lenyomva tartani a reset gombot mikor kidobta a hibát?
Köszönöm a tippet, igen próbáltam a hiba üzenet el is megy ha kitartóan nyomkodom, meg a táp kábeles trükkel is....de feketét akkor se hajlandó nyomtatni, új patronnal se.:S
Bár eddig a nyomtatófej nincs benne hiba üzenettel jött, és töltöttem le canon ip 1000 service tool progit, azzal se akart működni, aztán gondolt egyet és most itt tartok....
Szia!
Rájöttél már a megoldásra a tintaszint resettel kapcsolatban? Hol olvashatok a sevice menu-s trükkről? Előre is köszi a segítséget! Üdv: Marci kovacsmarton@freemail.hu
Sziasztok!
1 éve kaptam 1 új Cannon IP 1300 nyomtatót. Színes patronnal jól ment, amikor használtam, semmi gondom nem volt vele. Viszont amikor vettem bele 1 fekete patront, mivel csak fekete fehéren nyomtattam, és nem volt benne a színes csak a fekete, azt írta, hogy rosszul van behelyezve a színes patron, amikor nemis volt benne. Ez mért lehet? Így most nem tudok nyomtatni semmilyen dolgozatomat, mert kiírja, hogy rosszul van benne a színes Pls, tippeket is írjatok
Ha még megvan az üres színes patronod akkor tedd vissza, az nem baj ha üres. Nekem hasonló vagyis IP 1700 nyomtatóm van és a színes már üres legalább 1 éve, de úgyis a feketét használom csak.
Az a gond h már kidobtam a színest :S már régen volt, és bele volt száradva a festék
Szia!
Ahogy fcsabi is írta, tedd vissza az üres színes patront,és menni fog a gép újra. Legfeljebb minden bekapcsolás után nyugtázni kell a patron ürességére utaló hibaüzenetet.
Hali,
van egy canon mp180-s nyomtatóm és kikéne üritenem belöle a használt tintát. A hibaüzenet ezt jelenti. Tudja esetleg valaki, hogy hol találom meg? A parkoló állás környékén? Esetleg valakinek van/tud robbantot ábrát hozzá?
Egyenlore ki is torolheted a hibauzenetet. Leiras>>>Bővebben: Link
Esetleg nezd meg a mellekelt videot. En nem tudtam leellenorizni, mivel itt a "suli"-ban tartalomszuros proxyszerver van. Bővebben: Link
Valahogy ez a forum nem igazan kedveli a youtube-os linkeket. Mar masodszori javitasra is hibasan illeszti be. Remelem most jo lesz.
Bővebben: Link
A kovetkezo linken is talalsz egy jopar javitasi utmutatot:
Bővebben: Link A Te esetedben a waste a kulcsszo ("waste ink absorber" igazabol)
Ok, kösz. Ezeket nézegettem, de nem lett jó! Még mindig ugyanúgy hibát jelez. Az angol nyelvű menübe be tudtam lépni, volt mindenféle tisztítás meg egyebek, mindegyiket kipróbáltam de semmi.
A nyomtatóban van egy szivattyú, ami elszívja parkoló állásban a tintát. Itt két cső volt. Az egyik a fekete tintáé, a másik a színesé. A színesé jó volt, de a feketének a tömlője teljesen el volt dugulva. Ezt kitisztítottam, azt hittem most jó lesz, de nem. Bár ebből a menüből tudtam valami beállításokat nyomtatni, de alapból mikor bekapcsolom a nyomtatót, továbbra is az a baj, hogy nem enged semmit! Egyből a hibajelző LED villog és az LCD-n meg a hiba üzenet:S Esetleg ezt lehet tudni, hogy mit kezd az elszívott tintával? A szivattyú alatt volt valami anyag, oda engedné bele/rá?
Sziasztok, üdv mindenkinek! Nyomtató CANON MP-360 Szeretnék segítséget kérni (robbantott ábra, kapcsolási rajz, hibakódlista), az alábbi hibajelenségre. Bekapcsolás után inicializálás közben a második tesztlépésnél folyamatosan kattogó hanggal kisérve az indítási folyamat leáll. A festékpatronok nem mozdulnak el az éppen pillanatnyi helyzetükből. kézzel akadály nélkül mozgathatók. A kiírt hibakód ##345. (narancs LED villog) Amennyiben lehetséges a javítás kérem a tanácsotokat. Ha nem akkor mehet a kukába a készülék?? Köszi!
üdv az én cannon pixma ip1000-es nyomtatóm ezt csinája és nemlehet nyomtatni vele ötletek?
Bővebben: Link ![]()
Üdvözlet!
Én most akarok egy folyamatos festékadagolót venni, a link: http://www.gold-media.hu/folyamatos-tintaellato-rendszerek/90/ Szerintetek milyen? Üdvözlet: Miklós
Tudomáso szerint a nyomtatófej tisztítására az ultrahangos mosó a legjóbb, legalábbis a szervízekben azzal csinálják.
Enyhén mosószeres forró vízben 480 másodperc, csak arra kell vigyázni, sokáig kell szárítani, mert ha még nedves az elektronika, zárlatos lesz és teljesen bedöglik ![]() Nem annyira drága egy ilyen mosó, én leértékelve 4500-ért vettem. Vízálló óra, szemüveg, evőeszköz, ékszer tisztítására is kiválló. Egyébként az új Canon nyomtatók olyan nevetséges árban vannak, hogy új fejen nem is érdemes gondolkodni. Nekem is bedöglött egy, kiszedtem a használható alkatrészeket, a többitől megszabadultam. Üdvözlet: Miklós
Hello!
Nekem egy canon mp210-es van már lassan 2 éve. Azóta töltögetem szorgalmasan, és most elkezdett E5-ös hibával villogni. Találtam egy leírást de nem igazán értem az angolt, a netes fordítókkal meg értelmetlen szöveg jön ki. Valaki lefordítaná, ha szépen kérem? 1. Turn off the printer ( "Power" button). 2. Hold the button "Resume" (red circle in the triangle), add a printer (click "Power") - an indicator light green. 3. Hold the "Power" button, release the button "Resume". 4. Not releasing the "Power" button, double click "Resume" and release both buttons. 5. Four times click "Resume" 6. Once you click "Power", to confirm the selected action (reset counter absorber). To disable the printer "Power" button to click again. Bővebben: Link
Hello
Van egy pár canon iP 3000-es nyomtatóm, amiknek panelhibája van. A fejek valamikor megégtek és megkárosították a nyomtatott áramkört. Ha új fejet tennék bele, megégetnék azonnal. Megtaláltam a fűtésszabályzó ic-t, ez egy power mosfet. Ha kicserélem, a fejre nem megy többet 24 V, de nem mindegyik panel jön helyre. Van amelyik az ic csere után minden színt perfekt nyomtat, de a legtöbbnél nem hallani a magasfrekvenciás sípoló hangot, mikor tisztítja a fejet és nem is nyomtatnak semmit. A fúvókák nincsenek vezérelve. Keresek valakit, aki elektronikában jártas és tudna nekem segíteni, hogy melyik alkatrészeket kell még kicserélnem. Hobbi szinten javítgatom ezeket a nyomtatókat ( ip 3000, 4000, 5000) Ha valakinek problémája van, talán tudok tanácsot adni. Üdv mindenkinek
Üdv. mindenkinek!
Egy Canon MP510-el volna egy kis problémám! Nyomtatáskor üres csíkok jelentkeznek. A szöveg mintha el lenne vágva, de képnél jobban látszik. Nem tudom, valamiért elhúzza a "képet-szöveget" ? Koszos lehet belül valami, vagy esetleg fej hiba lenne? Várom az ötleteket, ha valaki tudna segíteni. Nyomtattam egy képet, amin jól láthatóak a csíkok: http://kephost.hu/image-67EA_4C06C857.jpg Előre is köszönöm! Nézd meg az ablakod jobb oldalát, azzal mi legyen felesleges? köb..
Szerintem nyomtatófej-igazítást kell végezni.
Bemégy a nyomtató menüjébe: -Beállítások (Printer Settings) -Karbantartás -Nyomtatófej-igazítás Itt még esetleg megnézheted a Tisztítás és a Fúvókaellenőrzés menüpontot.
Helló mindenkinek!
Canon IP4200-as nyomtató tápjához kérnék segítséget.Feleakkora feszültségeket ad le mint ami kellene.16V-24V-32V helyett mindenhol szinte a fele jön ki a tápból vagy még kevesebb. Valakinek esetleg valami ötlete? Köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |