Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
na mi a pálya a tesztekkel?
Az új cuccok még nincsenek dobozolva, de nekem még semmi kilátás. Remélem valaki más is próbálja majd. Mérve nagyon jól működik az új sw.
4 fej van.mindegyikbe vevő is?tehát ha 200 hz bejön akkor ez az azonosító marad a blokkolásnál is és az időmérését gerjeszted ezzel a magas frekivel?ez még mindig nincs időzítve,vagy már gondolkozol rajta?
Ha pl. 200hz jön be akkor a kimenő is 200hz csak fázisban előbbre van tolva. A zavarás úgy jön létre, hogy előbb adom minden negyedik impulzusra a választ, mint ahogy az visszaverődne.
értem és ez mitől jobb mint a brutál megoldás?
Matekoztam egy kicsit. Annyira azért nem rossz a helyzet szerintem. Nincs egyszerű dolga a mérőnek, hiszen az autó oldala nem túl jó visszaverő. Ha növelik a szöget a helyzet tovább romlik. Ugyanez vonatkozik arra is ha a sebesség nagyobb. Ha viszont kisebb a szög már az előtt detektálható mielőtt megmérne, hiszen automata módban a lézer kisugárzás folyamatos. A hátsó mérés viszont továbbra is gondot jelenthet, de hát akkor meg már elmentél mellette.
A rajzért elnézést
Sokkal nagyobb a kisugárzott impulzus. A ledek árama kb 1,5A, úgy hogy semmi sem melegszik.
hát igen.keveebbet megy, de nagyobb energiával.vagy....brutál több leddel.
az autó oldala is tökéletesen jól visszavert,tudtuk mérni,csak a rendszámot nem tudta volna lefényképezni.
Lehet bár a szenzor adatlapján böngészve is azt mondja, hogy merőlegesen a legjobb. Bár ez nem jelenti azt, hogy úgy nem működik.
Te meggyógyultál már? Mikor tudsz tesztelni?
én még káosz vagyok.de már jó volna 1et tesztelni.
hát hogy te is belekeztél a másik félébe.vagy te maradsz a brutál megoldásnál?
Megy mind a kettő fejlesztése párhuzamosan
te mostanába nem teszteltél?mik a tapasztalatok? úgy néz ki hogy pénteken meglesz a teszt,azt majd közlöm veletek.
Kiváncsian várjuk.
Csinálj sok nekifutást és jegyezd fel az adatokat, hogy hány méterről mértek be stb. Ha összejön hétvégén én is tesztelek
értem.és hol szoktad próbálni(körülbelül
Esetleg hozzad lehet csatlakozni teszthez?
te a világ végén mérsz,vagy arrafelé laksz?
Én a világ közepén lakom, és egy kicsivel arrébb mérek
ok.remélem holnap tudnak fogadni.... te milyen cuccal állsz a mérő elé?
érdekes.200/200 at mennyi ideig fogod járatni hogy vannak a ledek kötve.
2x5 LED sorba
Találat (5 impulzus) esetén 30 másodpercig zavar |
Bejelentkezés
Hirdetés |