Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Te sem unatkozol. Ezek milyen panelek?
És tessék mondani, hol lehet ilyen gazdagon termő nyákfához hozzájutni. Nagyon szépek!
Ha megtudod a fa hozzájutási módszerét, nekem is áruld el. (Kérek egy hajtást.)
Április elsején vettem egy csemetét. Először azt hittem átvernek de tényleg nyáklapokat terem!
A kész projektjeimhez készült panelok. (Forrasztóállomás II., hővédelem, kapcsolóüzemű labortáp, lamináló II. és spektrum analizátor II.)
És ezek eladásra mennek, vagy ennyire el vagy engedve anyagilag? Mert azért ennyi projektet egyszerre építeni nem kis költség.
Eladásra... nem is akarok én öt forrasztóállomást magamnak.
Ez nagyon jó.
Idézet:Vagy ennyire el vagy engedve anyagilag... Miért hiszed,hogy ezt a fórumot csak a csórók látogatják. Vannak itt olyanok akik igen szépen tudnak profitálni a termékeikből. Meg vannak olyanok akik meg vesznek egy rakás alkatrészt ,és ha nem sikerül összerakni az adott áramkört a sarokba dobják. Idézet: „Miért hiszed,hogy ezt a fórumot csak a csórók látogatják.” Ezt azért senki nem állította/gondolta szerintem, bankimajki pedig biztosan nem, erről biztosíthatlak... :yes:
Szépek, jol elvoltál velük egy darabig. A Spektrum analizátort II. épitésében vagyok én is épp a nyákterv készül, az alkatrészek már megvannak hozzá (már az elsö épitésnél is áttervezet nyákkal csináltam) csak ez most pici lesz.
Sziasztok!
Nem mutattam meg semmit már egy ideje,megmondom őszintén,nem volt időm rá. Nemrég elkészültem egy ledes projektemmel,2 db szélességjelző illetve 2 db rendszámvilágító ún. Szofita izzó lett kiváltva ezekkel. 8 db fehér 5mm-es led sorbakötve...sajnos elszámoltam magam így az smd ellenállások mellé egy egy furatszereltet is oda kellett rögzíteni. Üdv Kicsa
Szia!
Valahogy a Parsicnak is kell legyen olyan utasítása, ami egy regiszterbe ír (különben hogy állítod be a portokat, irányukat). Ha ez megvan, akkor a timer2 használatához már nem kell sok (250 -> PR2, 5 -> T2CON, 2 -> INTCON2, 0xC0 -> INTCON). Máris az Fosz/4/1000 frekvenciával jönnek a Timer2 megszakítások (4MHz esetén 1kHz frekvenciával azaz 1ms-onként).
Nagyon jó.
Na akkor én is mutatok neked valamit, ezeket még 2002-ben gyártottam amikor még kék ledeket nem nagyon lehetett kapni kis hazánkban, én is kínából rendeltem,de kb 2000db-ot adtunk el, országszerte tombolt a tuning láz mindenki kocsijában kék volt a h jelző a RENDŐRÖK nagy örömére. Én azokból a siker projektekből mindig elszoktam tenni egy pár darabot amiből nagyon sokat adtam el, így pl az állathangos kürtökből amiből közel nyolcszáz darabot gyártottam le és az egész országba postáztam. Sőt még külföldre Francia országba a Citroen kacsásoknak a kacsa hangot adó kürtöket. :yes:
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek! Remek ötlet,hétvégén rakok képet,ugyanis múlt hétvégén is dolgoztam : ugyan ilyen típusú foglalatba gyűrtem szintén 8 db 5 mm-es ledet. (Tolatólámpa lesz... )Még prototípus de már működik,hamaroan jövök velük! Üdv Kicsa
Sziasztok!
Ma összeraktam egy 2x20led-es kivezérlésjelzőt. Majdnem teljesen kész, csak még két poti hiányzik belőle és két IC. No meg a -12V. Holnap lesz az élesztése. Hamarosan 19"-es dobozba lesz beépítve egy spektrum analizátor, egy hangszínszabályzó és egy compressor/limiter mellé.
Baba lett Várjuk (várom) működés közben! (ugyanis imádom a LEDeket, és a hangcuccoknál főleg, hogy villognak mindenfele :pirul: )
Hali!
Épp nemrég lettem kész egy kivezérlésjelzővel(micsoda véletlen,épp egy kistestvére az egyel fentebbi hsz-nak ) Amúgy az első nyomtatott nyákom ami sikerült és működőképes is Ez 10 ledes lenne elvileg,de a rövid lábak miat(mivel kimentett ledekről van szó)nem fért el csak 6 db benne,majd utólag pótolom
Szép, de csak az építés öröméért érdemes vele foglalkozni.Bővebben: Link
Szia!
Ezekkel egy nagy baj van : 12 Vosak. Itt pedig buszra illetve teherautóra megy,az pedig 24 V,ilyen kivitelt én nem találtam 24 Vosban. De egyébként az építés öröme is benne van elég erősen... ui.: Szerintem nagyobb a fénye is mint a gyárinak,az első felső helyzetjelzőben ilyenek vannak. Üdv Kicsa
Hol vetted? Én is rendelek onnan egyet! Nagyon jó lett!
Szevasztok!
Gondoltam felrakom az erősítőm. A táp nem éppen ehhez az erősítőhöz készült, de már nembánom, hogy ehhez a 8560Q-val készült kapcsoláshoz használom, mert szépen leadja a teljesítményt. Mivel a fesz. nagyobb mint kellene ezért stabilizátorral beállítva a megfelelő feszt. kapja az erőlködő.
Na, látom elkészült! Szépen bedobozoltad, gratula!
Mi lett a pontossággal? Mennyire csúszik?
Szép forrasztás, szép nyák (tippelek hogy fotózott). Nekem nagyon bejön, sok sok ilyet.
Ha van egy búcsúban vett elemes órád , vedd ki a
házából és a következőt abba építjük ! Vicsys : még mindíg jól jár lehet hogy közel járok a pontossághoz , de ezt majd egy hét múlva fogom meglátni remélem elég lesz havonta beállítani
Ügyes! Az egy mikroprocesszor hűtő, ha jól látom, nem? Be is dobozolod majd?
Nem inkább számítógép processzor hűtő?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |