Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Esetleg ilyen nem jó? Tudom, ha oldalról kell berakni akkor nem.
Hali. Az lenne a kérdésem hogy ilyen foglalatot be tudtok-e szerezni?
Köszi, ilyet már vettem. A lényeg az lenne, hogy minél kisebb helyet foglaljon. Ennek a műanyag része igen tekintélyes ebből a szempontból. Másrészt kiváló.
Üdv mindenkinek! Van egy nagyon nagy problémám, rendeltem a HESTORE ból csak időközben a telóm leesett és meghalt, és amint látom az egyik tételből 0db a raktári készlet, így gondolom telefonon fognak megkeresni. Van valami mail cím ahol fel tudom venni a kapcsolatot a HESTORE-al ezzel kapcsolatban?
Hali. Az lenne itt még a kérdésem hogy: nekem nagyon bejöttek az új toroidok amit a HEstore-ban lehet kapni, csak ha esetleg nagyobb teljesítményűeket is lehetne kapni(pl. 12V 100W, 50W-osat) megy ilyeneket, mert általában itt szoktam bonyolítani a rendeléseimet és nagyon jó lenne. (csak egy javaslat)
Üdv:Fantom45
Sziasztok!
Be tudtok szerezni CA9V-P potikhoz forgatógombot? Köszönöm!
Sima, normál, 5 pólusú tuchel aljzat kell hozzá!
Müszi
Megelőztél
Ez nem jó!
Így van, ahogy mondod. 5 pólusú Touchel.
Csatoltam a bekötést.
Ez valóban nem jó hozzá!
Mért nem? Nekem ilyen van. :eek2: Valami régi magnóféleségből buheráltam.
Ilyesmire tippeltem, köszönöm. Ezek szerint a HEStore kínálatában nincs Azt hiszem, lesz nálunk egy kis városnézés, két csatlakozó miatt nem indítok rendelést a HQ-hoz.
cső
Link ezt a próbapanelt néztem ki, csak nem tudom hogy miként vannak ezek huzalozva? Arra gondolok, hogy vannak-e olyan belső lyukak amik össze vannak alapból kötve, vagy csak a legszélén ilyen ahol az áram folyik?
Szia, így vannak a lyukak összekötve:
Belülről kifelé, a panel hosszanti szélével merőlegesen minden sor össze van kötve, kivéve a panel szélén lévő két legszélső sor. Azok a tápvezetékek és a panel hosszanti széleivel párhuzamosak.
A J-37N FM RADIO RECEIVER -rel szemezek. Igaz mono, de van benne hangfrekvenciás végfok. Éjszakai rádióhallgatáshoz tökéletes lenne.
Hali!
A hangszóróra való membránszélet (gumiszegély) hogyan méritek? A megadott átmérő mire vonatkozik? Pl 130mm-es az a szegély melyik részére vonatkozik? (belső átmérő, külső átmérő)? Előre is köszönöm!
Az ATMEGA8L-8PU tényleg 2006 Ft-ba kerül, nem elírás?
szia,az 130mm-es hangszóróhoz való gumiszegély.
Hali!
Ez magától értetődik. Akkor kérdezem másképp, a 130mm-es hangszóró "hol" 130mm?
Az "A" méret lesz az, ami neked 130mm.Katt ide:
Pontosítok, nagyjából, 1-2 mm lejön belőle. De egyébként a külső átméreőre vonatkozik. Kövezzetek meg ha tévednék..
Áhá, köszönöm!
Szóval akkor a 130mm a membrán szegély "külső" átmérője.
Így van. Ezt nem bírtam kigondolni.. Nincs mit.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |