Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   81 / 147
(#) hbfj válasza Reggie hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Persze ,ir mindegyiknél .. a ami pl. a kiyo-nál látszik,hogy össze-vissza ugrál a távolságadat .Ezen a videon látszik,hogy a közeledö autonál csökken szépen a távolság,majd úgy 110m-nél felugrik 178m-re,utána vissza ..stb . Itt lehet egy pontatlanabb idözités.

De ami számomra inkább reklámnak tünik : egyik kiyo filmen sincs igazán közeli mérés.. Valahogy a video mindig befejeződik,mielőtt 50m-en belül érne az autó
(#) Reggie válasza hbfj hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Ennek esetleg koze lehet az LI-s szkopos meresi adatokhoz amiket nemreg felraktam
(#) vicsys válasza hbfj hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Szia
Szivesen megnézném a videot. Sajnos privát...
(#) hbfj válasza vicsys hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Szia,amit belinkeltem pár hozzászolással ezelött,az nem privát..nem is saját videom,valami kiyo forgalmazó reklámja...Lehet,hogy csak bejelentkezést igényel
(#) elektromos válasza Szabotázs hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Nézem a két spl, spl_3 adatlapját, de lehet, hogy mégis 75W-os van az LI-ben, mert megmértem a lézerdiódára jutó tápfeszt (10V), melynél a sima 25w-os egyből elszállna szerintem, mert Max 5.3Volt az operating voltage a 25W-osnál, a nagyobbik viszont 11 V. De ha nem jól értelmezem az adatlapot, akkor a nagyok kérem, javítsanak ki.
(#) vicsys válasza hbfj hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Nézd meg. Másnak jó??

youtube.jpg

(#) hbfj válasza vicsys hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Jah bocs,már nekem se megy..
(#) Little válasza vicsys hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

szinten...
(#) bobesz válasza Little hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

103-as mérést nem tudtok véletlenül?
(#) Gabóca08 válasza hbfj hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Megtaláltam, ha minden igaz.
http://www.youtube.com/watch?v=WF0Ot0rMi9k
Bocs, de ha belinkelem nem oda megy.
(#) Little válasza bobesz hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Sajnos, en csak kulso szemlelo tudok lenni, mert kulfoldon vagyok. Nem is talaltam meg normalis infot, itt miket hasznalnak. (Hetvegen volt egy talalkam egy rendorkocsin konyoklo rendorno kezeben levo sebessegmerovel. -kezi, nem allvanyos-)
(#) Little válasza Gabóca08 hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

"This video has been removed by the user. " Ez gyorsan ment

jó neked.én is inkább ottlennék mint itthon.
(#) Gabóca08 válasza Little hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Nekem most is megy. KIYO lézerblokkoló vs SCS-103
Ezt írják még: 2010.05.13 — A KIYO lézerblokkoló hatásosan blokkolja a legújabb SCS-103-as lézeres mérőpisztolyt is mind első, mind hátsó mérés esetén is (javasolt felszerelési mód: 5 fej előre, 3 fej hátra).

Nem offolnam szet a topikot, de nem biztos, hogy olyan jo itt, csak anno ez volt a lehetosegem, most meg mar nehez szabadulni az egyeb dolgok miatt.
Visszaterve, epitenem en is a blokkolomat, de meg nem tudom merre induljak-milyen gep ellen kene vedekezni.
Lehet egy sima detektorral kene kezdeni, ami megmondana legalabb milyen geppel allok szembe..

az újabb verziós f2 ill.scs 103 ssal kéne próbálni? a blokiban hol tartasz?

reggie nem rég feltette a fáma 2 újabb verzió típusát.

Konkretan sehol, mert nem talaltam infot arrol, erre mivel mernek. (Gondolom nem mindegy milyen blokkolot epitek.)
Ezert szeretnek eloszor detektalni.

külföldre célszerű lenne venni 1 target lt 400-at ami kapunyító is és a rendőr nem cseszeget.
(#) bobesz válasza Gabóca08 hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

lassan a karácsonyfa kutya füle azautóhoz képest.
(#) bobesz válasza vicsys hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

szevasz.te gyártottál már blokkolót?a videókban ne higy csak ha ott állsz a mérő mellett.
(#) Gabóca08 válasza bobesz hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Ezt a forgalmazó írta.

ÉRDEKES.én szerintem hátra több fej szükséges mint előre,mert hátul több az egyenes fém felület mint elől,illetve közelről kezdődik a mérés és a jármű távolodik.ahogy elnézegettem a mostani autókat hátra nem lehet semmit felrakni nem hogy 3-5 fejet.
(#) vicsys válasza bobesz hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Nem, nem építettem. Miért ne higgyek a videónak? (Használj kérlek mondat eleji nagybetűket és szóközt az írásjelek után. Köszi)
(#) Gabóca08 válasza bobesz hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Nekem lenne helyem. Mazda E2200
(#) hbfj válasza bobesz hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Nagyon pontosan fel lehet tenni szinte mindegyikre a fejeket : a rendszám felé.. Nekem pont befér oda kettő - ha lesz fél szabad napom bele is pakolom(a fejek már megvannak) .
mivel a rendszám felett van a világitás,itt van hely böven ( kb 4 cm mélység az én automban,de az li slim fej 25 mm mély
(#) elektromos válasza hbfj hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Nem adod el azt a 2 fejet? Te meg rendelsz vadi újakat.
(#) bobesz válasza vicsys hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Hát mert olyan a videó mint az autóról egy jó fotó és a helyszínen meg hulladék.szerintem biztos érted.
(#) bobesz válasza hbfj hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Persze.Nekem is elfér.Kisebb autóknál ahol még a rendszámtábla világítás is alul van.soknál nem megoldható csak barkácsolással.

Gondoltam hogy a forgalmazó írta, és nem te.mMennyibe kerül az a sok fej?
Következő: »»   81 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem