Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem ez ugyanúgy H.R. Giger, amit linkeltél. Bár Ő svájci. Bővebben: Link
Persze van ám a fantasy stílusnak magyar képviselői is! Boros Zoltán és Szikszai Gábor nemrég díjat is nyert: Bővebben: Link
Már megint beszéltek itt össz meg vissza...!
A Gigert tudom, hogy kicsoda, de mi az a heti hetes?
Nem Boris Vallejo-ra gondolsz? A nagy nevek közül még Louis Royo-t említeném.
Idézet: „Újra családok kellenének szinglik helyett” Ilyen egyhamar nem lesz, ezt lefogadom. Legalábbis tömegesen 100%. Idézet: „heti hetes” Majdnem olyan, mint a heti hatos, csak ez eggyel nagyobb annál.
Hivatalos weboldala (ahol vásárolni is tudsz): Bővebben: Link
A heti hatossal teljesen eloszlattad a homályt, így már ez is teljesen világos!
670EFt ezért nem is olyan sok, nem?
Én a feléért kinyomtatom neked. Sőt ajándékba adok mellé + 3 képet.
Matrica nincs? Rátenném a ferrarim motorháztetőjére...
#if 0
Helyi hálózat: kábel modem - router - két számítógép. Az egyik gép elkezdi nem látni a hálózatot. Elküld 7 csomagot, visszakap egyet és sehova tovább. A routeren keresztül rossz, közvetlenül a modemre kapcsolva tökéletes. A másik gép a routeren keresztül is működik. Tehát jó az egyik gép, jó a másik gép, jó a router, jó a modem, de összekapcsolva mégsem. Másrészről nem jó az egyik gép és a router közül legalább az egyik. Beállítások ellenőrzése, újratelepítés, minden mindennel csereberélve, vérnyomás fent, a helyzet változatlan. XYL kijelenti: ő netezik; ha én is akarok, javítsam meg. Bár a kisbalta is szóba került. Végül az egyik gép és a router közötti kábel cseréje (!) hozta a megoldást és a családi békét. #endif
Hogyan kell egy motorküllőt berakni a törött helyére?
Tud valaki olyan oldalt ahol ez látható?
Nem adja magát. Itt állunk felette már órák óta.
Szami! Ha megyek arra, beugorjak segíteni?
A fiatalok szívesen belehúznának, csak éppen az albérletben lakva, két félig pucér s***re sajnos nem igazán lehet bevállalni egy vagy több gyereket. Mert ez a mai átlag, sajnos.
Szerk.: Aki meg valahogy ki tudott bulizni magának egy lakást, az meg a részleteit nyögi, úgyhogy azért nem vállal gyereket. Akinek meg mindene megvan, és fiatal még, az meg élvezi az életet, majd hülye lenne egy gyerekre áldozni a fiatalkorát. Sajna ez van. Így is érthető, nem kell vulgáris szavakat használni! Frankye
Szia szamóca, ezt találtam Neked:
Idézet: „A küllő cserét is egyszerűen mególdom. Le engedem a gumiból a levegőt, majd a törött küllőt kitekerem az anyából és az új küllő berakásánál először befőzöm a kerékagyba és utána az anyát benyomom annyira a felnibe, hogy még egy nagyon kis rész kivül legyen és akkór egy kishajlítással, amit még a küllő elbír deformálódás nélkül, betudom tenni a menetes végét az anyába. Utána márcsak a kellő fesszességre kell húzni és mehet a punpálás.”
Laci, ebben maximálisan ellentétes állásponton vagyunk. Az ember az életét Magyarországon végig dolgozza, a fizetésed több, mint 66%-át elviszi az állambácsi adó formájában. Hova? Milyen alapon? Ha ezt teszi, akkoraz az elvárható MINIMUM, hogy legyen normális oktatás,egészségügy és nyugdíj. CSAK nyugdijjárulékban annyit fizet be egy átlagpolgár a kasszába élete során, amennyinek (a törzstőkének) a kamatát sem kapja vissza nyugdíj formájában! Akkor miről bezsélünk?! Emellett komoly aggályokat vet fel bennem a Te "családi modelled". Ha valaki önhibáján kívül nem házasodik meg - mert épp a mai kritikán aluli és gyenge felhozatalból nem találja meg a párját - akkor milyen jogon és milyen alapon büntetnéd? Elég lelki bánat az neki. Mi a helyzet a meddőkkel? Egyre több család nem tud szervi okok miatt gyermeket vállalni. Elég sarc a most bevezetésre kerülő családi adózás, ami ugyebár burkolt adóemelés, mert ma a házasságok több, mint a fele válással végződik. Kis matematika az egész. Más. Tegyük fel, hogy adott egy egyedül élő kedves tanárnéni. Életét a tanításnak szentelte. Ismerek egy ilyen varázslatos nénit, nevezzük Kati néninek. Nincs családja, akkor haljon éhen? Panellakását alig tudta és tudja fenntartani. Egy pedagógusi nyugdíjból. Mindannyian tudjuk, mennyire alul vannak fizetve a pedagógusok. Nem hogy előre jutni, de fizetésbőla legtöbbje már félre rakni sem tud. Az életyzínvonaluk az elmúlt 10 évben nem esett, hanem egyenesen zuhant. Sok közülük egyedülálló. Nem utolsó sorban mi lesz a Te modelledben az apácákkal és a papokkal?
Idézet: „Ha valaki önhibáján kívül nem házasodik meg - mert épp a mai kritikán aluli és gyenge felhozatalból nem találja meg a párját - akkor milyen jogon és milyen alapon büntetnéd? Elég lelki bánat az neki.” Teljes mértékben egyet értek Veled!
Szami! Ha érdekel, itt tartok most. (Készíts a bukód, már levadásztam egy-két karaj mintát neked))
Az a gond, hogy a motorküllő rövid, erős, dupla kereszt fűzésű, ezért egy küllő cseréje rendkívül macerás. Ha minden küllőt felengedsz hogy az agy rész mozgathatóvá váljon mint újrafűzésnél, akkor centríroztatni is kell.
Ez nem olyan egyszerű mint a bicikli kerék.
Lassacskán lelket is spray-zel neki. :yes:
Az hagyján, de azt olvastam először hogy, készítsd a bunkód Mondom megyünk vadászni?
Azt még nem próbáltam bukóra fújni, de szerintem menni fog.
Átvittem a szerelő srácnak, és belebuherálták valahogy.
Bunkó sisak, vagyis izé, bukó sisak.
Nos. Volt egy régi hatvanas évekbeli sláger. Hol van az a nyár, hol a régi szerelem... Ez gépészmérnökök, ~technikusok és TMK-sok körében hol van az a nyár, hol a régi reszelem... címmel futott.
Valami tigrincset (vagy valamilyen szőrös állatot) emelgettél, izé emlegettél...
Ilyeneket találtam ami viszonylag egyszerű:
Azt a TMK műhelyes karikatúrát bevittem a melóhelyre. Azóta mindenki azt mondja a másiknak, méreten vagy Tibi!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |