Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1187 / 3607
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Szerintem ez ugyanúgy H.R. Giger, amit linkeltél. Bár Ő svájci. Bővebben: Link
Persze van ám a fantasy stílusnak magyar képviselői is! Boros Zoltán és Szikszai Gábor nemrég díjat is nyert: Bővebben: Link
(#) llaci56 hozzászólása Máj 24, 2010 /

Már megint beszéltek itt össz meg vissza...!
A Gigert tudom, hogy kicsoda, de mi az a heti hetes?

Nem Boris Vallejo-ra gondolsz? A nagy nevek közül még Louis Royo-t említeném.
(#) Norberto válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Idézet:
„Újra családok kellenének szinglik helyett”

Ilyen egyhamar nem lesz, ezt lefogadom. Legalábbis tömegesen 100%.

Idézet:
„heti hetes”

Majdnem olyan, mint a heti hatos, csak ez eggyel nagyobb annál.
(#) llaci56 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Akkor pedig kipusztulunk...

Hivatalos weboldala (ahol vásárolni is tudsz): Bővebben: Link
(#) llaci56 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

A heti hatossal teljesen eloszlattad a homályt, így már ez is teljesen világos!

670EFt ezért nem is olyan sok, nem?
(#) bankimajki válasza vicsys hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Én a feléért kinyomtatom neked. Sőt ajándékba adok mellé + 3 képet.
(#) vicsys válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Matrica nincs? Rátenném a ferrarim motorháztetőjére...
(#) gg630504 hozzászólása Máj 24, 2010 /

#if 0
Helyi hálózat: kábel modem - router - két számítógép. Az egyik gép elkezdi nem látni a hálózatot. Elküld 7 csomagot, visszakap egyet és sehova tovább. A routeren keresztül rossz, közvetlenül a modemre kapcsolva tökéletes. A másik gép a routeren keresztül is működik. Tehát jó az egyik gép, jó a másik gép, jó a router, jó a modem, de összekapcsolva mégsem. Másrészről nem jó az egyik gép és a router közül legalább az egyik.
Beállítások ellenőrzése, újratelepítés, minden mindennel csereberélve, vérnyomás fent, a helyzet változatlan. XYL kijelenti: ő netezik; ha én is akarok, javítsam meg. Bár a kisbalta is szóba került.
Végül az egyik gép és a router közötti kábel cseréje (!) hozta a megoldást és a családi békét.
#endif
(#) szamóca hozzászólása Máj 24, 2010 /

Hogyan kell egy motorküllőt berakni a törött helyére?
Tud valaki olyan oldalt ahol ez látható?
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Nem adja magát. Itt állunk felette már órák óta.
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Szami! Ha megyek arra, beugorjak segíteni?
(#) unitraman válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

A fiatalok szívesen belehúznának, csak éppen az albérletben lakva, két félig pucér s***re sajnos nem igazán lehet bevállalni egy vagy több gyereket. Mert ez a mai átlag, sajnos.
Szerk.: Aki meg valahogy ki tudott bulizni magának egy lakást, az meg a részleteit nyögi, úgyhogy azért nem vállal gyereket. Akinek meg mindene megvan, és fiatal még, az meg élvezi az életet, majd hülye lenne egy gyerekre áldozni a fiatalkorát. Sajna ez van.

Így is érthető, nem kell vulgáris szavakat használni!
Frankye
(#) unitraman válasza szamóca hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Szia szamóca, ezt találtam Neked:
Idézet:
„A küllő cserét is egyszerűen mególdom. Le engedem a gumiból a levegőt, majd a törött küllőt kitekerem az anyából és az új küllő berakásánál először befőzöm a kerékagyba és utána az anyát benyomom annyira a felnibe, hogy még egy nagyon kis rész kivül legyen és akkór egy kishajlítással, amit még a küllő elbír deformálódás nélkül, betudom tenni a menetes végét az anyába. Utána márcsak a kellő fesszességre kell húzni és mehet a punpálás.”
(#) llaci56 hozzászólása Máj 24, 2010 /

Ezt érdemes megnézni!
Vigyázz! Ez ZENE!
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Laci, ebben maximálisan ellentétes állásponton vagyunk. Az ember az életét Magyarországon végig dolgozza, a fizetésed több, mint 66%-át elviszi az állambácsi adó formájában. Hova? Milyen alapon? Ha ezt teszi, akkoraz az elvárható MINIMUM, hogy legyen normális oktatás,egészségügy és nyugdíj. CSAK nyugdijjárulékban annyit fizet be egy átlagpolgár a kasszába élete során, amennyinek (a törzstőkének) a kamatát sem kapja vissza nyugdíj formájában! Akkor miről bezsélünk?! Emellett komoly aggályokat vet fel bennem a Te "családi modelled". Ha valaki önhibáján kívül nem házasodik meg - mert épp a mai kritikán aluli és gyenge felhozatalból nem találja meg a párját - akkor milyen jogon és milyen alapon büntetnéd? Elég lelki bánat az neki. Mi a helyzet a meddőkkel? Egyre több család nem tud szervi okok miatt gyermeket vállalni. Elég sarc a most bevezetésre kerülő családi adózás, ami ugyebár burkolt adóemelés, mert ma a házasságok több, mint a fele válással végződik. Kis matematika az egész. Más. Tegyük fel, hogy adott egy egyedül élő kedves tanárnéni. Életét a tanításnak szentelte. Ismerek egy ilyen varázslatos nénit, nevezzük Kati néninek. Nincs családja, akkor haljon éhen? Panellakását alig tudta és tudja fenntartani. Egy pedagógusi nyugdíjból. Mindannyian tudjuk, mennyire alul vannak fizetve a pedagógusok. Nem hogy előre jutni, de fizetésbőla legtöbbje már félre rakni sem tud. Az életyzínvonaluk az elmúlt 10 évben nem esett, hanem egyenesen zuhant. Sok közülük egyedülálló. Nem utolsó sorban mi lesz a Te modelledben az apácákkal és a papokkal?
(#) Müszi válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Idézet:
„Ha valaki önhibáján kívül nem házasodik meg - mert épp a mai kritikán aluli és gyenge felhozatalból nem találja meg a párját - akkor milyen jogon és milyen alapon büntetnéd? Elég lelki bánat az neki.”

Teljes mértékben egyet értek Veled!
(#) vicsys hozzászólása Máj 24, 2010 /

Szami! Ha érdekel, itt tartok most. (Készíts a bukód, már levadásztam egy-két karaj mintát neked))

2.JPG

(#) szamóca válasza unitraman hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Az a gond, hogy a motorküllő rövid, erős, dupla kereszt fűzésű, ezért egy küllő cseréje rendkívül macerás. Ha minden küllőt felengedsz hogy az agy rész mozgathatóvá váljon mint újrafűzésnél, akkor centríroztatni is kell.
Ez nem olyan egyszerű mint a bicikli kerék.
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Szerinted Szami a tarját szereti.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Lassacskán lelket is spray-zel neki. :yes:
Az hagyján, de azt olvastam először hogy, készítsd a bunkód Mondom megyünk vadászni?
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Azt még nem próbáltam bukóra fújni, de szerintem menni fog.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Átvittem a szerelő srácnak, és belebuherálták valahogy.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Bunkó sisak, vagyis izé, bukó sisak.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Nos. Volt egy régi hatvanas évekbeli sláger. Hol van az a nyár, hol a régi szerelem... Ez gépészmérnökök, ~technikusok és TMK-sok körében hol van az a nyár, hol a régi reszelem... címmel futott.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Valami tigrincset (vagy valamilyen szőrös állatot) emelgettél, izé emlegettél...
Ilyeneket találtam ami viszonylag egyszerű:
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Azt a TMK műhelyes karikatúrát bevittem a melóhelyre. Azóta mindenki azt mondja a másiknak, méreten vagy Tibi!
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 24, 2010 /

Kérdés, mire gondolnak. Egyébként nyaranta én is dolgoztam TMK-ban, és patazott a könnyem a röhögéstől. 3 képben a TMK élet. Van egy aki dolgozik, van 2 kekeckedő, és egy öreg, aki "mindent tud". A szerepek cserélődnek, kivéve az öregét.
Következő: »»   1187 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem