Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szegény sráccal pingpongozunk. Én átküldöm ide, Te visszazavarod oda...
Csalás! a jobb felső az sárgaborsó. Azt hitted, csőbe húzol, de nem sikerült. :no:
Remélem nem lesz jég, mert leveri az összes gyümölcsöt.pedíg nagyon úgy néz ki hogy lesz, elég egészséges felhő közeledik.
Nálunk megegyelte a barackot, amit a képen már mutattam is.
Jelentem, a Balaton térségénél már a szele van. Amit a vihar nem vitt el, azt most a jégeső elveri.
Fene aki megette az időjárást.Egyszer sem tud normális éghajlat lenni, egyszer árvíz aztán meg szikrát vet az ásó olyan keményre van száradva.
Az az igazság, hogy marasztaltam volna, csak ha egy szupercella beindul, akkor az nem ismer se Istent, se embert, az maga az ördög. Szupercella peremfelhője Pilisvörösváron
Hi
Az egyik haverom is eljátszotta már: "kanálisban tudsz szedni, de az árral vigyázz" , mert írtam neki hogy nem sok van rá(forint) Na mindegy
Acetonnal ne, mert az minden műanyagot felold. Szerintem gyógyszertári alkohollal próbáld meg, az tiszta, ellentétben a denaturált szesszel. Esetleg szemüvegtisztító?
Ez nagyon aranyos: Bővebben: Link
A kis éhen kolbász hogy könyörög!
Az én kis tigrisem majd szombaton érkezik. Az is biztosan alakít majd ilyeneket.
A mi macskánk szenzációs. Amikor lemegyek reggel a konyhába, felugrik a konyhaablakba, és benyávog nekem egy nagy "nyaú"-val. Ilyenkor oda kell mennem az ablakhoz, odateszem a kezemet belül az üveghez, ő meg kívülről dörgölözik, és úgy tesz, mint ha tényleg símogatnám.
Ha a kerben összefutunk és nem venném észre, (mert épp mással vagyok elfoglalva,) akkor is rámnyávog.
Kontaktlencséhez kontaktspray?
Sim-kártya
Sim-modul eddig értem... De... Sim-Pinátor? (Ejnye...!)
Korán reggel lefárasztjátok az embert. Hát még engem.
A gyógyszertári alkohollal az a gond hogy nem olcsó. A multkor vettem 200mg-ot műszaki célra. 1300 HUF volt...
Ez tényleg nem, de 6-8 éve literje volt 3000 Ft. A jövedéki adó azt is terheli. Csupán az a baj, hogy a p.a. (pro anal.) tisztaság (a. lt., azaz analitikailag legtisztább) is drága, pedig bizonyos munkákhoz az kell, de nem otthonra. Literje annak 5-6 ezer Ft. Elsősorban a 3-4 szeres váuumdesztilláció miatt van a horribilis ár, mivel 70% pocsékba megy, konkrétan vákuumba. A gyógyszertári tisztaság is hasonló, de nem vákuumdesztillációval hozzák létre, mert nem analízishez kell. Vagy a jövedéki adót, vagy az indokolatlan tisztaságot fizeted meg.
Idézet: „(pro anal.) tisztaság” Az lényeges! :action:
Én csak példának hoztam, hogy a pro analysi tisztaság feleslges, de vagy azt fizeted meg - nincs rajta jövedéki adó - vagy pedig a kicsit enyhébb követelményeknek eleget tévő (VII. Magyar Gyógyszerkönyv) tisztaságot, de azon van jövedéki adó.
Nekem meg a " pro ANAL" szúrta ki a szemem.
Nem akar valaki holnap levizsgázni helyettem elektró 2-ből? Már kezdem unni. Hobby szinten jó dolog, de ez a sok elmélet.
És helyettem államvizsgázni 7-én?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |