Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igazad van, csak poénnak szántam. :yes:
Sógoromnak is van egy hétvégi telke, kint a nagy semmiben, Bács-Kiskun megyében. Van egy kútja, de nincs villany. Ilyen kézi pumpával "húzzák fel" a vizet, azt is fel kell tölteni, mert másképp nem működik. Mikor otthonról elindulnak, mindig azon gondolkodik, hogy tartalékolt-e a faházban pár palack vizet, mert ha nem, akkor mehet kuncsorogni valamelyik szomszédhoz vízért, hogy be tudja indítani a pumpáját
![]() Tavaly nyáron levitt egy 3.5 méteres kör alakú puhafalú medencét, és kézzel telepumpálta. Utána két napig fetrengett, olyan fáradt volt ![]()
Ahogy a többiek írták, meg tudod csinálni. Ha gyakran akarod használni, akkor érdemes egy lábszelepet tenni a szívócső vízben lévő végére. Az ugye csak be a csőbe engedi áramolni a vizet, és ha leáll a szivattyú, és a víz elkezdene a gravitáció miatt visszafolyni, akkor ez a szelep lezár. Végülis maga a visszafolyni akaró víz zárja le egy golyóval, azt hiszem. Így mindig lesz víz a csőben és a szivattyúban, és legközelebb már pöccre indul. Persze, ha koszos, kavicsos a víz, és beszippant valami kis tárgyat, az meg tudja akasztani a lábszelepet, és nem tud lezárni. Bár elvileg van rajtuk szűrő.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.Van hozzá lábszelep--most már tudom hogy ez a neve--,már minden világos ezzel kapcsolatban.
Nézegetem a régi lemezeimet... Rátaláltam egy réges régi képemre. És ami Lsmekerrel és painttal volt átalakítva.
![]() ![]()
Előkerült egy nagy kedvencem is. IT ismeretterjesztő műsort készítettünk Vindozz Xp telepítése címmel. De nagy marhák voltunk.
![]() De azért picit vissza sírom.
és még kettő.
A vindóz xp feliratú doboz az nem véletlenül csehszlovák (azt kibetűztem) légpuska töltény tartó tégely?
Szerk.: Most vettem észre a másik 2 képet. A megérzés jó volt. ![]()
Igen az légpuska töltény.
![]() ![]()
Pihentek voltunk rendesen. Iskolai gyakszis köpenyben osztottam az észt a hallgatóságnak.
![]()
Kissé erőltetettnek érzem a témát, de ez még annál jobban is fájt.
Idézet: „Chuck Norris a víz alatt is meg tudja szárítai a haját.”
Ismét találtam egy nagyon király videót, ezt nézzétek: Bővebben: Link
![]()
Mi ez az undormány?
Ez aranyos!
![]() ![]()
A Jóisten ezt sem jókedvében teremtette... Bár igaz, alkotott ennél rondábbat is.
Itt is van belőle kettő.Ugróegér
A kölyök ugróegér tényleg nem szép, de az anyja gyönyörűnek látja. Szerintem :gumicsirke:
Valakinek iiiirtózatosan sok ideje lehetett, hogy ilyen videót hozott össze. Egyébként látványos, és közben biztosan fejlődik, gyakorol is az illető, aki "rajzolgat/alkot".
Google Sketchup . Ingyenes progi. Van PRO valtozata is $495.
Udv Vili
Na, végre felkerült a gépem oldala...
![]()
Te aztán!
![]() Jól átvertél azzal a perforációval. ![]()
Értem én, de hol a haja? Vagy rólam mintáztad?
![]()
Na még egy haláli videó azután pihenőre fogom magam
![]()
Pihenőre? Nem tanulóra-t akartál írni?
![]()
Még azt is fogok, de ha minden igaz ma utazok haza. Ma amúgy már tanultam épp eleget. De még fogok, mert van mit.
![]()
Na jó! Nekem elég a macska,illetve lehet hogy Ők örülnének egy ilyennek!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |