Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   81 / 147
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 19, 2010 /

A kik is?
E hétvégén nincs gulyás party, lehet, hogy eljutok én is...
(#) bankimajki hozzászólása Máj 19, 2010 /

Én meg sajnos nem tudok menni most sem, mivel hazautazom (Egyik szemem sír a másik meg nevet.) De lassan mindkettő sírni fog a még előttem álló 5 vizsga miatt. Nem könnyű feladat mindet legalább 60%-osra megcsinálni. Holnap meg van egy aláírás pótlásom.
(#) szamóca hozzászólása Máj 20, 2010 /

No ha nem rakott fel a Maty képeket, akkor van itt három, amit (igaz telefonnal) készítettem.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 20, 2010 /

Ampi VFD óriás kijelzője.
(#) rockersrac hozzászólása Máj 20, 2010 /

Szombaton ki jön börzére és ki nem? (ééén elvileg megyek - meg gyakorlatilag is-elvben ) Szóval értitek!
(#) Gafly válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 20, 2010 /

És akkor visszahozod a fel nem használt jelölőszalagot?
(#) szamóca válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 20, 2010 /

Én megyek, mert hoznak nekem csöveket ha minden igaz.
(#) varttina válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 20, 2010 /

Kevés a pénzem, így mérlegelnem kell. Vagy elmegyek a börzére, vagy tekercselő gépet építek. Mindkettőre sajnos nem futja.
(#) rockersrac válasza Gafly hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

Ha ott leszel, akkor igen! Mert legutóbb is ott voltam, a szalag is nálam volt, de téged nem láttalak/találtalak!
(#) rockersrac válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

Én meg a nyakad köré tekerek egy neon gázzal töltött hidegkatódos fénycsövet, és beüzemellek, mint eladó ritkaság!
(#) Gafly válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

Én is ott voltam, Te is ott voltál, akkor bénák voltunk
Szerintem Szamóca vagy Matyi vagy Simpi vagy Laci összeismertet bennünket... Vagy nézd meg az EHET-es képeket
Tényleg, akkor ki jön?
(#) DuMatyi válasza Gafly hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

Jelentem: én!
(#) scooby_ válasza Gafly hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

Nagyon valószínű,hogy én is!!
(#) scooby_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 21, 2010 /

Neki túl rövid. Majd Én!
(#) DuMatyi hozzászólása Máj 21, 2010 /

Holnap 8 körül érek csak fel Pestre. Akikkel metrózni szoktunk, ne várjanak rám!
(#) rockersrac hozzászólása Máj 22, 2010 /

[OFF]Bocsánat, hogy nem voltam ott, csak csúnyán el sikerült aludnom! A telefon be volt állítva ébresztőre,fel is ébredtem, és azzal a lendülettel aludtam is vissza! :hide:
(#) Action2K válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 22, 2010 /

C.c.c. Ez a fiatalság.
(#) szamóca válasza rockersrac hozzászólására (») Máj 22, 2010 /

Nem vesztettél sokat. nagyon kevesen voltunk, és gyér választékból válogathattunk. :no:
(#) bakos13gab hozzászólása Máj 22, 2010 /

Sziasztok!

Nos, először megosztom én is a mai termést. A képen kívül még sikerült vennem 2db GU-19-est 1000 forintért (még nem tudom, pontosan mi is lesz belőle). Az AZ4-eket egy bácsitól vettem Dunavarsányban a börze után 1600Ft-ért, az EM-84 szintén tőle van és adott ajándékba egy RG250/3000-es higanyegyenirányítót (megtetszett, de fogalmam sincs, mire lehet használni). Az ECC82 újnak tűnik.
A 6C33C-B-t az általam legkevésbé kedvelt eladótól sikerült 2700-ért megszerezni (a bácsi a nagyterem jobb hátsó sarkából). Elsőre 1500-at mondott rá, de sajnos utána jobban megnézte és nincs is több neki...

Nem tud valaki esetleg jó kapcsolást hozzá (gondolom OTL-be egy sovány lenne).
(#) l48 válasza bakos13gab hozzászólására (») Máj 22, 2010 /

Szia! Az úrtól én is vettem már jó néhány csővet köztük 6C33C is.egy alkalommal többet is. Otthon vettem észre, hogy az egyiknek tőben le van törve az egyik lába. 2 hét múlva visszavittem és egy rövid diskurzus után levásárolhattam. Velem kifejezetten korrekt volt.
A mai nap szörnyen eseménytelen volt, szinte unalmas
(#) bakos13gab válasza l48 hozzászólására (») Máj 22, 2010 /

Értem, problémám nem volt vele még. Arra értettem, hogy nem kedvelem, hogy meglehetősen magas árakat szab (ami önmagában nem probléma), de néha hektikusan változtatja őket (legalább is nálam 1-2 esetben ez fordult elő).

Hát eléggé eseménytelen, bár én nem szoktam nagyon a hobbielektronikás csapattal találkozni, ha kimegyek, sokszor csak végigfutom, beszélgetek egy-két eladóval és guberálok ezt-azt. Ami nagyon meglepett, hogy micsoda szórás van árakban az egyes eladók között. Sajnos a minőséget én még szemmel nem tudom megállapítani.
(személyes kedvencem a trafótekerő bácsi, az őszhajú úr, aki a feleségével jár ki és mindenfélét árul, Ő nagyon segítőkész és rendesnek tartom, valamint a leghátsó szobában üldögélő szarkasztikus bácsi, mindig rám akar tukmálni valamit, de csak 5 kérdésre válaszol...)
(#) llaci56 hozzászólása Máj 22, 2010 /

Mi meg vendégeket kaptunk... Sajnáltam, hogy nem tudok menni.
(#) Baxi hozzászólása Máj 25, 2010 /

Hi
Nem tudom menyire illik ide a kérdés, de kellene nekem írásvetítőbe lencse.
Ugyanis sikerült már lcd monitort szerezni, és egy írásvetítőt is, de sajnos hiányzik belőle a felső lencse .
Valaki tudna nekem segíteni ez ügyben?
Segítséget előre is köszönöm.
(#) DuMatyi válasza Baxi hozzászólására (») Máj 25, 2010 /

Ez inkább az offba passzol. Egyébként MÉH telep. vagy az offban kérdezd meg. Izzót viszont kapsz a börzéről.
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 25, 2010 /

Én inkább a vaterát ajánlanám. Néha komplett írásvetítő van pár ezerért.
(#) sz_ferko hozzászólása Máj 31, 2010 /

A következő börze, az egyik legnagyobb,Ideje: 2009. június 11–13.-án kerül megrendezésre.Helye: Csepel-szigeti Ifjúsági Tábor, Bp. XXI., Hollandi út 8. GPS: N 47° 24.750' E 19° 05.858' Börze szempontjából a szombati nap érdekes. Én évek óta kijárok. érdmes kinézni, sok nehezen beszerezhető alkatrészhez lehet hozzájutni. Nagyon jó alkalom találkozásokra, ismerkedésre.
Rendezhetnénk egy "Detektoros Road Show"-t. Ha sikerül a tervem, viszek magammal egy kemping asztalt egy-két széket, így aztán asztal mellett ismerkedhetnénk, kávézhatnánk, beszélgethetnénk egyet. A börzéről többet a mellékelt linken:
Üdv. szf
Ja.... és lehet ám fotózni is bátran.Bővebben: Link
(#) sz_ferko hozzászólása Máj 31, 2010 /

Litze.
Bizonyára nem én vagyok az egyetlen aki szeretne LITZE huzalhoz, vagy egyéb tekercselő anyaghoz hozzájutni. Leginkább nagyobb menyiségben lehetne vásárolni és ez drága is. Én nyitott vagyok arra, hogy többen megosszunk egy nagyobb 'kiszerelést', ha úgy adódik, hogy hozzá juthatnánk.
üdv. szf
(#) zoly15 hozzászólása Jún 1, 2010 /

Hali mindenkinek!
A mai nap jöttem haza suliból (Miskolcon) és mit látnak szemeim?
"Rádió amatőr börze"..
Nincs valaki aki elmenne rá?
Én mennék, de egyedül nem az igazi.
Várom a jelentkezőket :yes:
(#) Gafly válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 1, 2010 /

Szerintem elmehetsz egyedül is, nem fognak bántani
Néha kell venni a bátorságot...

Én is féltem az első találkozó előtt. Aztán kiderült hogy vannak még jó emberek is (és érdekesek is).

Mellesleg ami tanultam tudományosan ezzel kapcsolatban:
1.) Van egy terület ahol otthonosan/jól érzed magad (tudományosan "komfort zóna", értsd napi rutin...).
2.) Van egy ennél nagyobb, ahol kihívások vannak, itt azért már izgalmas az élet (de ebből tanulsz, értsd ha sohasem mozdulsz ki otthonról akkor mi érdekes fog történni veled?).
3.) Van aztán amitől teljesen bepánikolsz..

A határok átjárhatók és tágíthatók...
Bővebben 1 -> 2 -> 3

Tehát akár egyedül is elmehetsz.
12.-én pedig BURABU
(#) Gery78 hozzászólása Jún 1, 2010 /

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen az a BURABU börze? Miben különbözik a többitől?
Következő: »»   81 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem