Fórum témák
» Több friss téma |
Ez nem teljesen így van.
1.Munkacsoport igen 2. mindkettő tiltva van, ezért kér felhasználónév-jelszót, mikor meg akarod nyitni a másik gépen lévő megosztott mappát. Egyszer beállítom és elmentem, de egy idegen gépről nem mén magától. Jelentősen lassíthassa a beindulást, hogy magától keresi a hálózati eszközöket minden alkalommal. 3. DHCP kliens, csak ha a router osztja ki a címeket A másik három az fut. Idézet: „Jelentősen lassíthassa a beindulást,” Tiltakozom. 1-2 másodperc nem a világ vége. Egy jól működő, beállított, gyors hálózatnál még talán ennyi idő sincs. Nálam itthon évek óta így megy, és nem panaszkodok a rendszerek elindulási sebességére, nem kell csak emiatt 10-20 perceket várni.
Hú ez jó hosszú volt amit írtál, holnap újratelepítem a gépet, mert amúgyis összeomlott rajta a windows Ha minden ok, akkor csak az egyik géppel lesz a gond. Üdv
, amúgy még amit a többiek írtak a munkacsoport tényleg hasznos lehet, ha ugyanaz, bár elérhető a másik munkacsoportban lévő gép is, csak tallózni kell a hálózaton
- ja meg még valami eszembe jutott, bár nem írtad, hogyha a gép korábban esetleg volt valami vállalati hálózatra bekonfigurálva ahol nem munkacsoport hanem ún. "tartomány" van, akkor lehet még valami egyéb gond valami eldugott helyen lévő egyéb beállítással/korlátozással sok sikert az újratelepítéshez aztán azért számolj be róla, hogy a másik gép rendbejött e
Tisztelt Forumozók!
Hozzám került egy gép, "nem csinál semmit" jeligére... Valóban nem csinál semmit... elkezd tölteni a Windows, de mikor belépne, felvillan egy kék képrenyő, valami van rajta írva, de 347 sikertelen Pause próbálkozás után feladtam, úgy nem tudom mi van oda írva... Kevesebb mint 1 másodpercre villanfel aztán jön a reset. Próbáltam őt megkínálni egy Windows cd-vel, arra ez volt a válasza------> kép Tud valaki valamit mondani? Mi ez? És mit lehet tenni? Előre is köszönöm! Üdv Attila
Üdv más memóriával próbálkozz vagy ah több van egyx re csak 1 el.. :yes:
és megkérhetlek h a gép belsejéről rakj fel képet?köszi
Heló
Látom vannak itt akik elég jártasak a netes dolgokban. Lenne egy olyan kérdésem, hogy megoldható-e valahogy hogy Mozilla Firefox-szal netezek, de a honlapok Internet Explorer 8-nak látssák? Egyik ismerősömnek kellene. Avagy mi alapján azonosítják a honlapok a böngészőt? próbáltam használni Google-t, de nem tudtam értelmes keresőszavakat beírni erre a problémára
Szia ! Ha azt akarod hogy a Firefox, IE Explolerként dolgozzon akkor tölsd le EZT .Jobbra lent a kis roka ikonnal tudod váltani a kereső motorját. De ha nem müködne akkor fogadd el azt amit fel ajánl helyette."IE coral tabs"Nekem csak ez működik!
-Kék halált a pause sem állítja meg. F8 gombbal előszedegetve a boot-menüt, és abban a rendszerhiba esetén automatkus újraindítás nélküli opcióval indítva lesz meg.
-A BIOS összegzésében lévő üzenet egy kivétel, és annak regiszterszintű állapota. Ez hardveres hibára utal, tehát ne a telepítőlemezzel akard megjavítani. Memóriahiba a legvalószínűbb, valamint az északi híd és a CPU dolga ez. Ezeknek hátterében állhat a tápegység, vagy az alaplapi tápellátás vacak állapota, és persze kontakthiba. -Részletes konfigleírás mindig jól jön, gondolj be,e autószerelőt sem úgy keresed meg, hogy nem megy az autóm.
A böngésző által küldött adatokból. Amúgy szerintem ne az IEtabs-ot használd, az nem egészen erre való, hanem az IE rendermotorja által korlátolt lapokhoz. Ezzel a FF legnagyobb előnyét veszted el, hiszen ugyanaz az IE motor fog dolgozni, amit x okból nem akarsz használni. A róka beépítve nem tud azonosítást váltani, de van hozzá bővítmény, amivel megoldható: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/59/
illetve mégis tud beépítve is, az about:config menün belül a multkor megtaláltam mert kellett így 2.0-s FF-xal is tudtam youtube-t nézni amire eredetileg meg mindenféle csúnya dolgot írt ki, hogy így régi meg úgy rossz meg különben is fúj aztán csodák csodájára működött...
Hali !Lehet hogy én vagyok láma de miért kell ezt túl bonyolítani.Ha a Y..tub ot nem lehet nézni ott a Down load helper és azt is nézheted, és rögzítheted amit eddig nem engedett a FF. Még a felnőtt csatornákat is.
Köszi, ezt eddig nem ismertem, viszont nemtudom, de a 2.0-s FFel lehet akkor se működne, mivel maga a youtube oldal dobta be hogy ez nem támogatott és rossz böngésző és nem is engedett keresni se próbáld ki, rögtön a kezdőlapon...
Nem kukacoskodni akarok de már a FF 3.6nál járunk .Miért fontos neked a 2.0?
Gondolom, mert kisebb teljesítményű gépre telepítette, és a régebbi verziók nem fogták annyira a gépet. Köszönöm a segítséget, a honlapok ugyan IE8-nak látják, de nem sikerült amit szeretett volna ismerősöm. MyVIP-en a rejtett mód csak IE8-alatt működik. De eléggé ráállt már a Firefox-ra, ezért szerette volna ha működik Firefox alatt a rejtett mód. A honlapok ugyan IE8-nak látják, de a rejtett mód nem működik. Úgy néz ki nincs megoldás...
Nem fontos, csak akkor nem olvastad el a hozzászólásomat elég figyelmesen hogy a poénja ez volt, hogy 2.0-s FF el is lehetett így böngészni teljesen jól... de amúgy pl az tudott olyat, hogy akönyvjelzőket másik meghajtóra áthelyezni és onnan kezelni, nekem meg van egy Programvédő-kártyám a gépben ami a C-t visszaírja minden bootoláskor így csak az egész FF profil más meghajtóra helyezésével lehetne a könyvjelzőket áthelyezni úgy, hogy azok meg is maradjanak...
Lehet hogy a hangsúlyozást néztem el Bocs.Már egy ideje mentem az Application data/Mozilla mappát.Ha le kell törölnöm a C:\ akkor csak vissza másolom ha végeztem és minden a régi.Ja a pontos név Videó Download helper,és a kiegészítők között lehet megtalálni a Down them all nevű letöltésvezérlővel .Szuper mind a kettő.
Down them allt ismertem amit írtál megtaláltam még akkor köszi, amúgy meg nekem akkor minden leállítás előtt mentenem kéne, merthogy ez a kártya hardveresen a boot előtt lefuttatja a helyreállítást, legalábbis nekem úgy van beállítva, és ilyenkor automatikusan helyreáll a C-n egy korábban mentett állapot, így pl az asztalt én egy az egyben áthelyeztem a D-re a tweak-ui val, így oda minden gond nélkül tudok menteni mivel így nem a C-n van, amit oda mentek nem marad meg
Van egy kis gondom.
Ez egyik gépen elszállt a windows. Újratelepíteném, csak a telepítőlemez nincs meg, csináltam biztonsági mentést anno a telepítőről (melléklet) Hülye kérdés, de mit kell csinálni vele, hogy boot-lemezt kreáljak?
Mert CD-képet kellett volna gyártani belőle. No sebaj. A telepítőnek van parancssoros kezelője, ehhez kell egy DOS bootlemez. Mi az egyszerűbb neked?
-Kreálsz egy DOS-flopit vagy CD-t (bootdisk.com-on van hozzá anyag, CD-hez meg a Nero-nak is van DOS-os lemezképe). Ha a telepítőt tartalmazó partíció FAT32, akkor csak a himem.sys kell és config.sys-ben betöltése. Ha NTFS, akkor vagy átmásolod a telepítőt FAT32 területre, vagy kiírod CD-re (ezesetben a DOS lemezre kell mscdex és atapicd.sys, valamint ezek betöltése). Néro lemezképe esetén nem kell egyikkel sem foglalkozni, annak van beépítve himem és cd-kezelés. Bootolsz DOS-ba, a telepítőben az i386/winnt.exe-t indítod el, többi triviális. -Kerítesz egy másik WXP telepítőlemezt és annak bootszektorát valami alkalmas programmal kivadászod és boot-képként megeteted kedvenc íróprogramoddal, majd a cd-re írod a telepítővel együtt. Van olyan program, ami mindkettő műveletet megcsinálja, én erre valamikor régebben az IsoBuster-t használtam.
Nincs ötlet?
Hiányzik valami file? Mi kell hozzá, hogy bootoljon? Mert így hiába indítom, max javításra tudom használni.
Szia
Ez nekem kicsit kínai, floppy-s megoldás kilőve (mivel nincs floppymeghajtó) Van Nero-m, azzal meg tudom kreáli ezekkel a file-okkal? Mindjárt próbálom üdv
1 beteszem az üres cd-t a meghajtóba. (működőképes PC-n)
2 elindítom a Nerot. 3 beolvasom a telepíteni kívánt fil-okat. Mi a 4. lépés? Ilyen dos-os lemezképes dolgot nem találok a Nero-n.
Ne haragudj, de szerintem ennyi jártassággal ez nagyon nehezen fog menni, egyszerűbb, ha kerítesz egy másik telepítőlemezt és a meglévő sorozatszámmal telepíted.
Néro alatt rendszerindító lemez készítése opciót kell választani a lemezlistában (Smartstart alatt talán valami egyéb bejegyzés alá tették).
Akkor most lemezképfájlt miért kellett csinálni?
(image.nrg-t kreált) Attól mert nem találok egy menüpontot, attól még nincs bukva a project, nincs másik lemez, ezzel vagyok kénytelen megoldani sajnos.
Meg lett, Nero burning room-ba van a rendszerindító lemez készítése menü.
Nagyszerű. Akkor lemezképnek kiválasztod a Néro beépítettjét és a cd-re tolod a windows telepítőmappáit. Kiírod, és indítod vele a gépet. Aztán reménykedsz, hogy a Novell-DOS-t nem köpi ki a Winnt.exe. Ha elszáll az ems-kezelő (az szokott), akkor F8 gombbal indítod a lemezt és a himem.sys, a cd-kezelő és a cd-keret (nvcdex.exe, ez már autoexec.bat-ból fog indulni) kivételével minden mást tiltasz.
Idézet: „Nagyszerű. Akkor lemezképnek kiválasztod a Néro beépítettjét és a cd-re tolod a windows telepítőmappáit.” CD-rom rendszerindító->CD képfile->DosBootimage.IMA ezt hozzáadtam, és akkor itt akadtam meg, mert nem látom mivel kéne rátolni a win. telepítőmappákat, vagy csak simán át kell váltani nero expressbe? Mindjárt kiderül.
Leokézod és kapsz egy normális fájlkezelőt, ahogy a többinél. A boot-lemezkép egy különálló terület, az a cd-ről hajlékonylemez-emulációval fog indulni a: meghajtóként.
Megírta, de ugyanúgy nem bootol.
Mellékeltem a képet ahol beolvastam neki a képfile-t, de nincs OK gomb. Nem tudom mi a következő lépés. |
Bejelentkezés
Hirdetés |