Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Matyikám, már megint negatív vagy. Mikor nálunk először kiszórták a társaságot analízisből, akkor a 180 emberből maradt úgy 15-20 fő. És nem a tanár tanított rosszul, csak a vizsgán olyanok miatt lehetett elbukni, hogy "kisebb egyenlő" helyett "kisebbet" írtál pl. Ez végülis matek, de nem is hidat fogunk építeni, csak programokat.
Nekem különben sokkal rosszabbul esik, ha 0 tudással átengednek, mintha kettesnél kicsivel jobb tudással megbuktatnak. Nálunk egyébként nem divat szándékosan buktatni. Talán a legérdekesebb szitu az volt, mikor Bevezetés a matematikába tárgyból az első órán azzal kezdte a tanár, hogy mindenki írja le középiskolás tanulmányai szerint, mi a szinusz 30°, 60°, 90° (vagy valami hasonló trigonometrikus marhaság), és adja be a nevével. Én meg egyfelől nem tudtam, másfelől meg fel voltam ezen háborodva, úgyhogy beadtam a nevemmel egy üres lapot. Félév végén érdekes módon mégis négyes lettem, és úgy, hogy az értékelésnél 1 db. teljesen hibátlan feladat jelentett 1 jegyet. 4 feladathoz kezdtem hozzá, mindegyik hibátlan lett. Az 5. kombinatorika lett volna, arról a mai napig nem tudom, mi fán terem, így abba bele se kezdtem. A tanár beceneve egyébként "vigyorgó halál", az imént említett osztályozási rendszere és az érdekes stílusa miatt. (És itt volt az is, hogy külön feladatsort választhatott az, akinek elég volt a 3-as, és egy másikat, aki az ötösre hajtott. És az előbbi volt a nehezebb. De csak a feladatsor ismeretében kellett dönteni; aki bambán csak az alapján választott, hogy hányast szeretne, az pórul járt.)
Ennyire BÉNA pénzügyi hivatal nem létezehet!!!
Eltekertem a város másik felébe a szakadó esőbe, hogy átutaljak egy CIB számlára xy összeget, erre kiderül hogy készpénzt nem lehet átutalni, csak CIB bankban. Na de hogy még keserűbb legyen a bánat, felvetették azt a megoldást, hogy ha van nekem OTP kártyám (Egyébként OTP bankban voltam) , arra át lehet utalni a pénzt, és arról majd a CIB-re is lehet, persze ennek 400Ft kezelési költsége van. Nekem nincs OTP kártyám, viszont a nővérem ideadta az övét, mert arról lett még xy pénz kiszedve. Persze az ő aláírása is kell, amit még meg is értek. De hogy készpénzt nem lehet utalni OTP bankban CIB számlára Ez felháborító!
Egyik bankban se lehet kp.-t befizetni másik banknál vezetett számlaszámra, megnyugtatlak. Utalni csak számláról számlára lehet, amihez előbb lennie kell egy számládnak a kiinduló banknál, és arra már fizethetsz be kp.-t. Ha ezt el akarod kerülni, akkor a cél bankba kell menni, és ott ingyen ráteszik a pénzt a számlára. (Mármin Neked ingyen, céges számlánál pl. a kp. befizetés után is vonhatnak le, de azt a számla tulajdonosának kell kifizetnie.) De ez most jó tanulópénz volt, garantáltan megjegyezted a dolgot.
Én akkor is h*lyeségnek látom ezt az egész dolgot. Ezek csak nehezítik az ember dolgát. Akárki akármit mond, ez bénaság.
Egyébként köszi, most csak magamat, meg a bankokat szidom
Apropó, ha OTP-s kártyáról utalunk CIB kártyára, ugye akkor is van egy megjegyzés szöveg, ami az utaláshoz tartozik?
Köszi a segítséget, most már min. 700MB RAM ketyeg a gépemben Szép Napot!
Elkezdődött a nyári szünet!
Jól indult a szünet, befejeztem a labortápegységemet , de kár, hogy szakad az eső...
Minden átutalásnál van megjegyzés szöveg. Itt lehet közölni a számlatulajdonossal a befizetés célját, pl 13 havi számla ellenértéke.
Nem akarom védeni a bankokat, nekem is eléggé a bögyömben vannak, de azt beláthatod, hogy a bank nem posta. Ha postai átutalási megbízáson (rózsaszín csekk) adtad volna fel, semmi gond nem lenne, csak az átutalás díját neked kell fizetni. Egyébként az átutalásoknak mindíg van díja, csak bankon bellüli saját számlák között nincs (általában).
Nem baj, az a lényeg hogy mostmár vége van, és ha lehet nem ütöm az orromat a pénzügyi életbe
Na de fél fogamra sem elég a sonkája.
A rossz hírem az, hogy egyre inkább nem tudod elkerülni, ezeket a kéretlen vámszedőket.
Miért kár? Ha nem esett volna, biztosan csavarognál, a labortáp meg nem haladna.
Amíg csak lehet, próbálom őket elkerülni.
Én meg úgy vagyok vele, ha már van bankszámlám és így is-úgy is lenyúlnak valamicskét, akkor nem hordok magammal k.p.-t. (Ezt Matyiék is tudják. ) (Így egész jól tudok spórolni, mert ha van k.p. nálam azt mindig sikerül elköltenem. Kártyával viszont nem szeretek fizetni. Tehát mindig nagy bevásárlást csinálok.)
Az is lehet, hogy megeszi helyettem a macska, ha unja már a tápot. Így aztán nekem sem marad kóstoló.
Miért kéne hentest hívni? Szerintem a problémát a macskuszok különösebb gond nélkül elintézik, szőröstül-bőröstül, csontostul.
Az a szerencséd, hogy te fogtad el és nem az asszony.
Zköb! Milyen oldalakon járkálsz Te így stikában?
http://www.láv.ru (www.люблю.ru)
Én maradok a szimpla malacnál. Csak Noris is egyetértene.
Azt nem értem a kés miért van a kezében, mert biztos a pillantásával szúrta le. Bár ehet, hogy elvette a támadó disznótól, azért kellett meghalnia.
Az lehet hogy egy törpe. (Az egész csak viszonyítás kérdése.)
Amerikában (California) van egy akkora fa, amibe akkora lyukat vágtak, hogy autóval át lehet menni a törzsén, a fa meg él, és virul.
Igen!
Plusz a nyári sütés főzés szabad tűzön
A legöregebb, ismert példány 3200 éves; törzsének átmérője 8,85 méter, magassága 93,6 méter, becsült tömege mintegy 1000 tonna. :eek2:
A General Sherman nevű példány, hatalmas, 84 méter magas törzsének ...00 m3. |
Bejelentkezés
Hirdetés |