Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Ha sikerül addig intéznem tetőcsomit, akkor Gubán Gabi nem kicsi hangfalait is visszük, főként a nem kicsi GU81-éhez, hogy , ha leégetünk vele valamit, akkor az ne a Cirok Laci 5w-os hangszórója legyen... Nos én is viszem a már tavaly látott KODA hangfalaimat, mert azokon érzi jól magát az erősítőim garmada... Nekem nem lenne gond a külön terem, GG-nek, ha mutatni is akar teljesítményt, akkor meg elengedhetetlen is a külön terem! Aki társalogni akar megtalálja a másikat, akárhova bújik el! Nem muszáj a főteremben zsúfolódni, és egymás zenéjét elnyomni, mert akkor bekötném a 100w-osat, és senki nem marad Diana Krall nélkül... Visszatérve a cuccok védelmére, csak talál mindenki valakit, aki vigyáz a cuccára! Én tavaly vittem érdeklődő jellegű felvigyázó embert, pont ezért, pedig én is kiraktam nem kevés portékát... Ha már itt tartunk, mit vigyek vajon a tavalyi felhozatalból? Gondolom használt elektrolit kondik nem kellenek senkinek, talán a trafókból elfér néhány no meg némi üvegmennyiség ami kellhet még valakinek. Szerintetek?
> Na megyek dobozolni, hátha elkészül addigra.
Már legalább két napja azzal szívok hogy: 1. kipakolok 2. nekifogok 3. elkezd esni az eső 4. aztán bepakolok és reménykedek 5. és így tovább (goto 1)
Tessék nagy erőkkel dolgozni és minnél több szép dolgot hozni a hátizsákban ! Egy kis eső ide vagy oda az nem tesz semmit .
Kisit megkésve, de nem elkésve, ezúton "hivatalosan" is közzéteszem a tali plakátját. Letölthető PDF-ben
Bátran lehet terjeszteni a linket, s reklámozni vele a talit. Ha valaki hibát talál benne, kérem szóljon.
Nekem nagyon tetszik, mindössze egy javaslat. a HIGH END-et nem lehetne lecserélni szimpla audiofilre ? Ne értsd félre, tudom mennyi remekmű lesz ott, nem azért, csak maradjuk szerények. Szerintem.
Meg a tipegő topogót szeretném ha nem lenne !
"több helységben"? Szegeden is lesz?
Esetleg helyiségben "Sok-sok érdekes, régi holmival is találkozhatsz majd" után lehet, hogy felkiáltó jelet tennék - csak hogy izgalmasabbnak hasson, mint egy kijelentés (meg lesz rendezve - külön van a közbeiktatott szó miatt) Amúgy nekem is tetszik a plakát!
A személyes tulajdonok védelmével kapcsolatosan. Valószínűleg nagyon nagy hülyeség, de esetleg feljegyezni, hogy ki, mivel érkezett, majd távozáskor ellenőrizni?! Egyfajta leltár lenne...
És azt ki "updételi", hogy ki kivel mit cserélt el, vagy adott el neki?
Köszi, javítottam, csak most épp nem tudom feltölteni.
Gondolom mindenki magának ,, ápdételi " hogy mit adott el, mit vett![OFF]Vagy lehet azért vetette fel Zoli ezt, mert ő maga akarja csinálni ezt a feladatot?
Zolikám, ez halott dolog, jóhogynem már majd megmotoznak, ha megyek haza.
6-ig még talán eltudok számolni ha minden igaz hát még huszon valamennyiig ?, meg aztán mindenki vigyázzon a saját dolgaira ennyi az egéssz .
A rendezvény végén meg ha kevesebb lessz mint az eljején akkor még jobb mert az autó gyorsabban megy hazafelé. Idézet: „A rendezvény végén meg ha keveseb lessz mint az eljején akkor még jobb mert az autó gyorsabban megy hazafelé. ” Erre emlékezz!!
Azt nem mondtam kinek ?
Doncso te is hozod akkor a PCL86 pp - ét ,full bedobozolva ? Alig 3 hét addig még összedobod !
Lacikám, deszkán biztos ott lesz, de hogy full bedobozolva azt nem ígérem.
Idézet: „Azt nem mondtam kinek ?” Most esett le.
Az szép volna ha valaki a forró csövet kikapná az erősítőmből. Biztos észre venném! Ha meg az egészet vinni akarná akkor pórul jár! Most kötöm át a földeléseket a fázisra! :vigyor1:
Nekem van egy titkos fegyverem, Matyinak hívják, oda fogom állítani, és majd szóval tartja a tolvajt amíg odaérek. Utánna, halálra fogom röhögtetni Matyival az embert, na abból majd tanul!
Én meg a Doncso mellett leszek kiállító.
Valami csak csurran-cseppen a Matyi fegyver hatásából nekem is ezek szerint.
Zolikám! Laci közénk akar állni!
Cirokl: Persze Lacikám, annyi szívfájdalmam lesz csak, hogy a te gyönyörűségeid mellett eltörpülnek majd az én építényeim. De sok jó csöves kis helyen is. Azért örülnék neki, mert összevethetném az én PCL-emet a tiéddel.
Hát ja ez a PCl -es dolog érdekel !
Meg aztán már csak egy dolog aggaszt ha mi hárman egy termben akarnánk lenni akkor lehet ki kell nyittatni a torna csarnokot is !
Van egy ötletem: Cirok Laci kiteszi a portékáit, mi meg közé csempésszük a mieinket, aztán ha kérdi valaki, hogy hol vannak a termékeink, csak hányavetin abba az irányba mutatunk, hogy "ott".
Vagy még esetleg lui144-et ha elhívjátok, még garantáltabb a siker! MÉG MATYINÁL IS TÖBBET TUD DUMÁLNI! (saját tapasztalat)
Ejha, hirtelen megnőtt a népszerűségem
|
Bejelentkezés
Hirdetés |