Fórum témák
» Több friss téma |
Elnézést a sok kínlódásomért.
Meg van a tranzisztorod. Orosz barátaink megint segítettek. A sassziszám (22F20Z) alapján kerestem.
"Lökhetek képet ha kell" Nekem nem kell Te akarod tudni mid van. Ezzel a stílussal lehet,hogy a XVII.- kerben menő vagy de itt a fórumon nem díjazzuk.
Nem találok adatot a következő triakról: TAG 860
A tokon még a T 1012MH felirat díszeleg. Maga a tok TO220 kivitelű. A segitséget előre is köszönöm.
Itt találsz információkat erről a triakról.
Nagyon köszönöm!
Tudtam, hogy Rád számíthatok!
Szívesen!
Ez egy cseles típus, mert a TAG a gyártó neve, és a lényeg alul van ![]()
Helló.
Szerintetek ez mi akar lenni? Hálózati dugasz, és a másik vége a kémcsőbe, ami tele van ,,homokkal,,..?
Van néhány ellenállásom, amit muszáj lesz beépítenem, mert nem találtam 6,2k-s 8Wattos jószágot sehol (se semmi olyat, amiből egyszerűen össze lehetne lapátolni). Szóval 2 durung Remixem van erre a célra, 6,8k-sok, de az nem gond - KRS-03 a típusa, és az van még rajta, hogy "6,8kΩ-5-10", alatta "68-1". Hány Wattos lehet ez? Nekem biztos elég, csak úgy kíváncsiságból…
Még jó, hogy kiskoromban minden ehhez hasonló múzeális dolgot kidobtam, mert hogy "ilyen ótvar cuccokat úgyse fogok egy értelmes kütyümbe se beépíteni" - ja, csak ma már nem lehet kapni ilyeneket ![]() A képen az ott mellette egy fél Wattos, csak viszonyításképp…
A képből konkrétan semmi sem látszik, de talán a 6,8kΩ-5-10 jelentése: 5% 10W lehet. De ha mégsem, akkor valaki javítson.
Tudom, ezért mondtam el, hogy mit kéne látni a képen
![]() ![]()
Sziasztok!
Ezek milyen alkatrészek? Előre is köszi.
A kétkivezetésesek nagy valószínűséggel diódák, a háromlábúak kondenzátorok, ezeknek a házát(középső kivezetés) testre szokták kötni. Tipikusan fémdoboz bemenőcsatlakozásaihoz használták.
A 3-as, 4-es képen lévők orosz diódák.
Sziasztok!
Valaki árulja el nekem hogy ez milyen értékű kondi és milyennel tudom helyettesíteni mert két (több nincs a környékünkön)kereskedésben is jártam mindegyik mást mondott! A felirat így szol: SSC.22K 275V-X2 MPXMGF40/100/21 én már nem vagyok benne biztos hogy 220nf-os vagy 22nf?
220nF. Viszont ajánlatos ugyanilyen típust beszerezned, tehát 275V~ és X2 minősítésű kellene.
Ha nagyon szorít a kapca akkor ideiglenesen rakhatsz helyette 220nF 630V egyenfeszültségűt is, de ezt rövid időn belül ajánlott kicserélni az eredetire.
Hello.Egy elektronikus indexreléből egy szétégett alkatrészt találtam.Úgy néz ki mint egy kis tranzisztor.
Ez van ráírva: D V6 alatta 307 Mi lehet ez?
Ha ez keletnémet (DDR) relé, akkor valószínű, hogy a BC307 megfelelője volt.
Igen DDR-Ruhla relé.Akkor BC307.Köszi
Sziasztok,egy konkrét alkatrészre lenne szükségem :RRV16B24104G technics erősítő,hangerőszabályzó.
Minek hívják ezeket,mert ugye nem potik,bármeddig lehet őket körbe tekerni?Lehet vajon helyettesíteni?Mert itthon nemigen kapni. Köszönöm
Szia!
8-10 dollárért kapsz ilyen hangerőszabályzót külföldi kereskedéseknél.
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy olyan IC-t aminek a bemenete 3,3v-al kapcsolahtó, de a kimenete vcc-t kapcsol. vcc=3,3v-28v. Olyan 200kHz közötti PWM jelet kellene átvinni.
Hello!
Tudja valaki hogy pontosan mik ezek? Előre köszönöm a segítséget!
A második minden bizonnyal egy 1W-os ellenállás.
Szia!
A 82-es kódszámú dióda nagy valószínűséggel egy 4,7 V-os Zenerdióda. A másik egy 150 ohm-os 1W-os ellenállás.
Kössz!
Üdvözlők mindenkit! Segítséget szeretnék kérni, ha valaki tudna LMC 662 Ic-t meg köszönöm ha szol. Laci
Szia!
Ha jól látom, TLC272CP jó lesz helyette. |
Bejelentkezés
Hirdetés |