Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nem, az altmann byob amp adta az otletet. Nem szeressem a hangszinszabalyzokat. Ha szabalyozni kell akkor mar valami nem stimmel. Ugyanigy vagyok a balance -cal is.
Jól néz ki. Viszont az előre húzott bázis lábak elég megtévesztőek...
Helyes.
Lineáris frekvenciamenet csak egy van. Az összes többi torzítás. A szigetelő szalag nem elegáns, egyébként gratulálok.
roland0327: Nem egyszerre lettek beforrasztva az alkatrészek, így később már nem tudtam csiszolni. Mielőtt forrasztottam ecetes ronggyal törölgettem, ami leszedte az oxidált részt. (Talán utoljára még megfürdetem benne az egész panelt, csak hogy jobban nézzen ki.)
simpi: Igazad van. Jó lenne oda. Köszi. vicsys: Ez megtiszteltetés számomra, hogy Te azt mondod: Jól néz ki. Sajnos csak így tudtam megoldani a tranzisztor megfordítását. Tervezésnél nagyon elnézhettem a lábakat.
Azért az látszik rajta, hogy tervezted és csiszolgattad, mielőtt formába öntötted. Szeretem látni amikor az alkatrészek merőlegesek és párhuzamosak! Precíz elrendezés, csak így tovább!
Én a múltor a Lidibe vetten nagyon vékony sörtéjű drótkefét (fogalmam sincs minek szánták eredetileg) azzal utólag is nagyon szép csili-vilire lehet pucolni a panelt.
Amióta megvan, nem csiszolgatom vasalás előtt a nyáklemezt (ami egyébként se tükörsíma felületű) hanem ezzel a drótkefével átdörgölöm. Lekopogom, azóta nem volt selejt nyák-om.
vicsys: Hát igen, sok időt el tudok "szöszmötölni", ha csinálok valamit. Nagyon precíz vagyok. Köszönöm, igyekszek.
zsoltee0001: Olyan drótkefét nekem is be kell szereznem.
Én is a múlt héten vettem a tacskóba egy 3db-os drótkefét. 2 finom sörtéjű drótkefe volt a csomagban és egy műanyag sörtés. még nem próbáltam ki, de szerintem több mint kell
Idézet: Nem, nem a deszka modell elnevezést nem azért kapta a félkész , kisérleti állapotban lévő erősítő mert egy darab deszkára lett szerelve . „Ezt hívják deszkamodell-nek?” A Mayan erősítője az egy kész termék , ez már nem deszka modell !
Hogy ez nekem miért nem jutott az eszembe... Nagyon ötletes!
Szép munka! Grat.
Nekem is tetszik, grat!
A tranyókról meg annyit, hogy nekem az volt régebben a mániám, hogy reflexől fordítva forrasztottam be őket. Aztán mikor észrevettem, kiforrasztottam és ugyanúgy fordítva raktam vissza
Jó estét mindenkinek!
Nemsokára készen leszek a "multiméteremmel"... Jelenleg itt tartok, lesz még benne pár dolog, így eléggé csupasz szegényke. A felső sor feszültség, alatta áramerősség, alatta pedig a teljesítmény látható. Az üres jobb alsó sarokba nem tudom, mit tegyek. Terhelő ellenállást, vagy esetleg hőmérsékletet?!
:eek2:
Nem gyenge! Idézet: Talán egy "PIC forever!" feliratot? „Az üres jobb alsó sarokba nem tudom, mit tegyek.”
A másik dolog, hogy mivel most regisztráltam, ezért nem enged új témát nyitni, csak egy hét múlva, annyit pedig nem tudok várni rá.
Köszönöm
Sziasztok
Teljesen készlett a külseje is -igy sikerült
Szép munka, bár nekem az a sok venti meg rács nem jön be.
A venti rácsok helyett rakhattál volna valamilyen perforált lemezt.De így is nagyon jól néz ki, Grat!
Szerintem is szép kivitelezés. A venti rácsom még számomra el is mennek, de az a "repülő leszállópálya" az elején az már nekem sok No meg a hűtése sem a leg jobban van kivitelezve (megreked a hő). De nem kritizálok. Én sem vagyok tökéletes....
Ha már itt tartunk, akkor 7szegmensen LED-kijelzők helyett 14 vagy 16 szegmenseseket tehetett volna, az való szövegek kiírására, és akkor normálisan lenne megjelenítve minden…
Igen, de azt elfelejtetted, hogy 7 szegmensest többet lehet bontani mint 14 vagy 16 szegmensest... Szerintem jól lett megoldva a kijelzés.
A ventirácsok ugyan nem mindenkinek jön be, de a helyére tett állapotban nem is látszik a polcban. Hogy mennyire reked meg a levegő, ezt mérni kéne.
A leszállópálya fények pedig kellenek ide. Megfelelő kontrasztot és egyensúlyt teremt, az amúgy csupasz, minimalista előlapnak. Gratula! Igényes munka!
-Köszönöm szépen, igyekeztem a lehető legtöbbet kihozni magamból
Szia
-repülő leszállópálya --hi "látnád üzem közben" -azoktól a ventiktől nemigenrekedmeg a hő, milyest a szenzor tápot ad neki ( fordulatszám-szabályzott ) amúgy köszönöm
Köszönöm
-ilyen lehetőségeim voltak
amúgy köszönöm
üdv
-van igazság abban amit írtál, de ezek a kijelzők voltak "megfelelő árban" (100/db) + dekódolópanelt is kellett csinálni hozzá, csak a bemenetleválasztó álapotát kijelzőnél lehet szövegeltérést tapasztalni így-is gondolkodtam hogy zöldet ,pirosat,sárgát esetleg azt is kékre? - ilyen lett
A kijelzőkröl...... és a kivezérlésjelző -SMD ledekből
|
Bejelentkezés
Hirdetés |