Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1253 / 3599
(#) zenetom válasza tiggersoft hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Vidi=videó.
Lehet mégse olyan jó ez a nagy meleg. Kezdek begolyózni
szerk.: eltűnt az erősítőből egy vezeték, ami viszi a HF testet. Komolyan mondom, ELTŰNT
Kérek egy warnt
(#) dizi hozzászólása Júl 16, 2010 /

Hi urak.
Nem tudja valaki véletlenül ,hogy ezekbe az ultrahangos tisztítókba milyen löttyöt kell tenni,mert itt azt írja,hogy "vizet" ok,de milyet sima vagy desztvizet meg mi kell még hozzá.
(#) (Felhasználó 4577) válasza tbence3 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Porszívózd őket össze.
Vagy vacsorának is jó. Fogsz egy hurkapálcát, bekened sűrű cukros masszával, elhúzod a szúnyogháló előtt párszor és le lehet nyalogatni.

Amikor apum permetezte a levéltetveket a rózsákon, este már kinyitottam az ablakot, a TV fényére bejött egy csomó, a plafon tele volt velük. Na mondom mit csináljak, chemotox és összeporszívóztam.
(#) Szebence hozzászólása Júl 16, 2010 /

Helo!

Megszűnik a Gyűjtemény menüpont és most lelehet tölteni a teljes anyagot. A kérdésem csupán az lenne, hogy valaki esetleg megtudja nekem mondani, hogy összesen mekkora helyet foglal el?

Előre is köszönöm a választ!
(#) Ricsi89 válasza dizi hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Desztvíz kell bele.
Szebence: kb 200 mega az egész.
(#) Szebence válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Köszönöm a gyors választ!
Üdv!
(#) dizi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Köszi, és azon kívül ha én mobilteló paneljét szeretném tisztogatni?
(#) valve válasza dizi hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

(#) dizi válasza valve hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Nagyon köszönöm, további szép napot.
(#) Ricsi89 válasza dizi hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Na igen telefon alaplap mosásra én is tiszta alkoholt használok, bár én csak fogkefével dörzsölöm át. Eddig 4-ből 4-szer sikeres volt a művelet. Viszont ha olyan dolgot tisztítanál, amit old az alkohol, vagy csak szimplán károsítja, oda desztvíz kell.
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Belegondolva az égetés utáni következményekbe, lehet megmenekül az erősítő, de annyira elment most az elektrótól a kedvem hogy ki is jelentkezek
(#) valve válasza dizi hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Szivesen. Most nézem a beszállítóknál kb. 750 Ft.

isoprop.jpg

(#) Ricsi89 válasza valve hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Na ilyen kellene nekem. Gyógyszertárban nemhogy 96%-os alkohol nincs, de állítólag már a 70%-osra is recept kell, mert anélkül nem adják ki.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Vaterát sasold meg ezügyben!
(#) hapro válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Pont ez az a tea mécses az nagyon kevés, közel 1/4m3 levegőt kéne fölmelegítenie és melegen tartani. Valami egyéb ötlet? A papírt már megvettem skiccpauszt, és azt ragasztom majd össze.
(#) andrasaranyos válasza hapro hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Elolvastam a cikket és kíváncsiságból lefutattam a gépemen a benne szereplő online víruskeresőt mivel sose használtam semmit Win tűzfalon kívül. (Helyette figyelem a folyamatokat, néha lefuttatom a Hijackthis-t). Talált is 28 fájlt, amiből talán 1 vírus Kb 4 hónapja telepítettem újra a rendszert, mert sikerült tönkretennem. Előtte úgy 2 évig jó volt. Ja, és még jó hogy észrevettem, hogy automatikusan törölte a "fenyegető" fájlokat. Nem mondom, hogy kár lett volna értük, de azért mégis. (némely mentett oldal azóta megvan amióta ide regisztráltam, nehogymár letörölje!)
(#) Norberto hozzászólása Júl 16, 2010 /

Úristen, elhagytam a 8 ezredik hozzászólásomat!
(#) Doncso hozzászólása Júl 16, 2010 /

Erre azt mondta asszony :
Idézet:
„Mintha téged látnálak”
Bővebben: Link
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Vaterán 1-et láttam, az is 4000Ft volt majdnem.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=kicsiatom

Mintha nála láttam volna korábban. Lehet, hogy mostanság jártak le pont az aktuális hirdetései...

Itt egy nemrég lejárt terméke: http://ingatlan.vatera.hu/haztartas_takaritokellekek/haztartasi_veg...2.html
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Na ezt az oldalt el is mentettem, majd ránézek néha, hátha lesz megint eladó. Bár most nem állok jól anyagilag, kemény 43Ft-om van.
(#) valve válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Ha valaki elviszi tőlem én betudom szerezni a kívánt mennyiséget. Posta kizárva. A többit privátban (cím-stb).
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Igen, erre rájöttem. De ő valószínűleg a felesége. Nem azért kérdeztem,hogy megszakadt volna vele a kapcsolatom, mert emailen társalogtunk. Csak érdekelt volna hogy mit követett el.
(#) zoly15 válasza Doncso hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Ez mekkora De még ha DJ lenne... Csak "játsz aa számokat". :no:
(#) jdani hozzászólása Júl 16, 2010 /

Hali srácok!. van aki jártas az elektronikus benzinszint mérésben? egy kis segítségre lenne szükségem.
(#) saraha válasza Doncso hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Hali.
Tegnap én is így jártam...de én még hülye is voltam...
(#) (Felhasználó 4577) válasza jdani hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Igen, volt... de felrobbant.
Szerintem a benzin és ez elektronikus nem össze illő, házilag nem kell ilyenekkel foglalkozni.
(#) jdani válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

de komolyan. tudnél segíteni, az én mocimban van, csak valami nem stimm. ha értesz hozzá, gyere át a benzinszint mérő topicba.
(#) (Felhasználó 4577) válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Nem tudom, hogy vezeti-e, de egy szikra és megtörtént a baj.
(#) (Felhasználó 4577) válasza jdani hozzászólására (») Júl 16, 2010 /

Sajnos nincs tapasztalatom ilyenekkel, de kezdd ott, hogy adsz feszültséget a mérő órára és megmozdul-e, lecsúsztak-e a saruk, stb.
Simson-on olyan megoldást láttam, hogy volt a tank oldalsó részének az aljába és tetejébe fúrva egy egy lyuk és egy könyök csatlakozóval volt megoldva a benzinszint mérés, lent is és fent is, közte benzincső és láttad a benzinszintet.
Következő: »»   1253 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem