Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Vidi=videó.
Lehet mégse olyan jó ez a nagy meleg. Kezdek begolyózni szerk.: eltűnt az erősítőből egy vezeték, ami viszi a HF testet. Komolyan mondom, ELTŰNT Kérek egy warnt
Hi urak.
Nem tudja valaki véletlenül ,hogy ezekbe az ultrahangos tisztítókba milyen löttyöt kell tenni,mert itt azt írja,hogy "vizet" ok,de milyet sima vagy desztvizet meg mi kell még hozzá.
Porszívózd őket össze.
Vagy vacsorának is jó. Fogsz egy hurkapálcát, bekened sűrű cukros masszával, elhúzod a szúnyogháló előtt párszor és le lehet nyalogatni. Amikor apum permetezte a levéltetveket a rózsákon, este már kinyitottam az ablakot, a TV fényére bejött egy csomó, a plafon tele volt velük. Na mondom mit csináljak, chemotox és összeporszívóztam.
Helo!
Megszűnik a Gyűjtemény menüpont és most lelehet tölteni a teljes anyagot. A kérdésem csupán az lenne, hogy valaki esetleg megtudja nekem mondani, hogy összesen mekkora helyet foglal el? Előre is köszönöm a választ!
Desztvíz kell bele.
Szebence: kb 200 mega az egész.
Köszi, és azon kívül ha én mobilteló paneljét szeretném tisztogatni?
Na igen telefon alaplap mosásra én is tiszta alkoholt használok, bár én csak fogkefével dörzsölöm át. Eddig 4-ből 4-szer sikeres volt a művelet. Viszont ha olyan dolgot tisztítanál, amit old az alkohol, vagy csak szimplán károsítja, oda desztvíz kell.
Belegondolva az égetés utáni következményekbe, lehet megmenekül az erősítő, de annyira elment most az elektrótól a kedvem hogy ki is jelentkezek
Szivesen. Most nézem a beszállítóknál kb. 750 Ft.
Na ilyen kellene nekem. Gyógyszertárban nemhogy 96%-os alkohol nincs, de állítólag már a 70%-osra is recept kell, mert anélkül nem adják ki.
Pont ez az a tea mécses az nagyon kevés, közel 1/4m3 levegőt kéne fölmelegítenie és melegen tartani. Valami egyéb ötlet? A papírt már megvettem skiccpauszt, és azt ragasztom majd össze.
Elolvastam a cikket és kíváncsiságból lefutattam a gépemen a benne szereplő online víruskeresőt mivel sose használtam semmit Win tűzfalon kívül. (Helyette figyelem a folyamatokat, néha lefuttatom a Hijackthis-t). Talált is 28 fájlt, amiből talán 1 vírus Kb 4 hónapja telepítettem újra a rendszert, mert sikerült tönkretennem. Előtte úgy 2 évig jó volt. Ja, és még jó hogy észrevettem, hogy automatikusan törölte a "fenyegető" fájlokat. Nem mondom, hogy kár lett volna értük, de azért mégis. (némely mentett oldal azóta megvan amióta ide regisztráltam, nehogymár letörölje!)
Erre azt mondta asszony :
Idézet: Bővebben: Link „Mintha téged látnálak”
Vaterán 1-et láttam, az is 4000Ft volt majdnem.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=kicsiatom
Mintha nála láttam volna korábban. Lehet, hogy mostanság jártak le pont az aktuális hirdetései... Itt egy nemrég lejárt terméke: http://ingatlan.vatera.hu/haztartas_takaritokellekek/haztartasi_veg...2.html
Na ezt az oldalt el is mentettem, majd ránézek néha, hátha lesz megint eladó. Bár most nem állok jól anyagilag, kemény 43Ft-om van.
Ha valaki elviszi tőlem én betudom szerezni a kívánt mennyiséget. Posta kizárva. A többit privátban (cím-stb).
Igen, erre rájöttem. De ő valószínűleg a felesége. Nem azért kérdeztem,hogy megszakadt volna vele a kapcsolatom, mert emailen társalogtunk. Csak érdekelt volna hogy mit követett el.
Ez mekkora De még ha DJ lenne... Csak "játsz aa számokat". :no:
Hali srácok!. van aki jártas az elektronikus benzinszint mérésben? egy kis segítségre lenne szükségem.
Hali.
Tegnap én is így jártam...de én még hülye is voltam...
Igen, volt... de felrobbant.
Szerintem a benzin és ez elektronikus nem össze illő, házilag nem kell ilyenekkel foglalkozni.
de komolyan. tudnél segíteni, az én mocimban van, csak valami nem stimm. ha értesz hozzá, gyere át a benzinszint mérő topicba.
Nem tudom, hogy vezeti-e, de egy szikra és megtörtént a baj.
Sajnos nincs tapasztalatom ilyenekkel, de kezdd ott, hogy adsz feszültséget a mérő órára és megmozdul-e, lecsúsztak-e a saruk, stb.
Simson-on olyan megoldást láttam, hogy volt a tank oldalsó részének az aljába és tetejébe fúrva egy egy lyuk és egy könyök csatlakozóval volt megoldva a benzinszint mérés, lent is és fent is, közte benzincső és láttad a benzinszintet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |