Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » ORION CTV 025 A - csatornák elmentése
Témaindító: 187BodyGuard, idő: Máj 29, 2009
Témakörök:
Ok a kondi csere meglesz, de ha ilyen sok "szarozással" jár a dolog fogom kibelezem és beleteszem a Grundig TV belsejét az működik is!!! Mert a grundignak csak a képernyője a rossz!!! A Többit megjavítottam benne. Az az a hibátlan belsejét új dobozba új képcső mellé teszem.
Megmértem egész pontosan 4.2V van az MDA 3-as Vp azaz Programozási fesz lábán 20V helyett!!! Megvan a hiba egyikfele, megnézem azt a fránya ellenállást is !!!
Mondtamén hogy nem kap feszt az MDA...
Sziasztok
Lenne egy egyszerű kérdésem a tv-vel kapcsolatosan. nincs piros szín és állitólag csak egy tranzisztort kellene kicserélni. Na de melyiket ha esetleg valakinek van valami ötlete és rajza vagy fényképe hogy melyik lehet a tettes tranzisztor küldjön egy mail-t Nem küldünk mail-t, de legalábbis ezt itt nem kérjük. A címet töröltem, ha megvan az adatlapodon, megtalálják ott is. Ez egy nyilvános fórum, épp azért, hogy az ismeretanyag bárki számára elérhető legyen, nem pedig privát tech-support page... -- kobold
Sziasztok! nem tartozik teljesen ide nekem ORION ORCHIDEA tv-vel van olyan gondom ,hogy bekapcsol müködik rendesen aztán 5 perc mulva kikapcsol stbay-ba, majd ujra bekapcsolom és megint 5 perc müködés. Gondolom nem érzékeli hogy van adás csak nem tudom hol keressem a bajt vagy mit kell át kötni hogy müködjön.
Sziasztok!! először is azért nem új témában írtam mert még nem engedett új témát nyitni!!
Olyan problémám lenne hogy sikerült egy samsung tv- hez tök olcsón hozzá jutnom, de az a bajom hogy nem tudom elmenteni a csatornákat, bekapcsolom, b ekeresem a csatornákat és nem tudom elmenteni Csatolok egy képet távirányítóról!!!
samsung
CK 5062 AT->ez van a hátulján
A készülék saját előlapi gombjaival kell memorizálni. A megtalált adást a store (memory) gombbal lehet menteni. STORE-->csatornaváltó gombokkal adsz egy sorszámot-->újra STORE. Ezzel mentetted a csatornát.
Szia!
lefényképeztem a gombokat, mert én nem találok rajta olyanokat amiket írtál, de NŐ vagyok? szóval nem egy elektronika műszerész! Előre is köszi!!!
A képen látható bekarikázva STORE-gomb.
Nagyon köszönöm a segítségedet!!! de még lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor próbáltam ügyködni a dolgon sikerült kitörölni a 2-est meg az 5 csatornát és hogy tudom ezt vissza állítani??
Az első STORE nyomása után a szám-gombokkal adj csatornaszámot.
Köszönöm a segítségedet, sikerült megoldani mind a két problémámat!!
Mindenkit üdvözlök ezen a szép napon.
Van egy orion T2835 STX tv-m PT90-es sasszival ,amit opciozni kellene. A szerviz menübe való belépést valaki meg tudná adni ? Előre is köszönöm!
Elvileg "szolgáltatások (feature) menüben ráálsz a kurzorral a nyelv menüre és 1923 a számgombokkal".
Elektrotanyás idézet! |
Bejelentkezés
Hirdetés |