Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Jómagam a Sylar fedőnevet kultiválnám. Csak senki nem érti...
Köbzoli! Dehogy nincs! :hehe:
Nem én vagyok kövér!! A többiek betegesen soványak! Egyébként is. Amennyit várni kell az új évadra, Sylar már nézhet úgy ki mint én. Kis pocak (kispárnának, homlok támasznak) meg egy sármos őszülő halánték...
![]()
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A személyleírást annyival kiegészíteném, hogy kopaszodó. Így rám is passzolnak ezek a szép szavak.
Helló!
Én is szívesen elmennék a találkozóra,tavaly is csak az volt a gond hogy nem ment arra senki amerre én és egyedül meg nem szerettem volna elindulni(nem vagyok valami járatos Pesten). Eger mellet Tófaluban lakom. Ha esetleg valaki el tudna vinni vagy valakihez csatlakozhatnék vonaton az jó volna. Apa kivinne kápolnára a vasútállomásra vagy akár reggel be is ugorhatok Egerbe busszal.Ngyon nem kell rám vigyázni csak az utat mutatni meg jobb szeretnék nem egyedül menni és már szobatiszta is vagyok ![]()
Üdv!
Szerintem nem kell félned az odatalálástól. Tavaly is felajánlotta néhány ember, hogy a pályaudvarokról összeszedi az embereket. Ha jól tudom, akkor ez össze is jött. :yes:
Sziasztok!
Ma voltam Sástón a Sörkollektor.hu -s találkozón, nagyon jól sikerült, nagyon jó volt remélem, hogy a HE találkozó is legalább ilyen jó lesz, vagy jobb!
Szia
Kösz a választ és még annyi a kérdésem hogy olvastamj a tavalyi találkozópontokat,de nem találtam az ezévieket.Hol és mikor lesznek?
Tekintve a tekintendőket, azaz, hogy még csak most indult a jelentkezés, nem kerültek meghatározásra különösebb találkozási pontok. Ezek folyamatában alakulgatnak, ahogy megy a szerveződés. Csak figyelgess, és ha lesz olyan találkozó-pont, ahol beszállnál, bátran jelentkezz!
Zoli! A Viktor nem kövér! Mint ahogy én sem! Mi erotikusan teltek vagyunk a sok, neurotikus, és anorexiásan sovány ember mellett.
![]() (A kiemelt részt egy hölgy ismerősöm mondotta.)
Fogalmazhatunk úgy is, hogy a has az nem háj, hanem a szexgép üzemanyag tartálya
![]()
Sziasztok!
Lehet valahova le van írva, de nincs kedvem kutatni, ne haragudjatok. Meddig kell, lehet jelentkezni?
Augusztus 13 éjfélig.
köszi szépen
![]()
Ha már ennél a témánál járunk, a cserélhető cuccok kirakása az már börzézésnek számít?
![]()
Ha úgy lepakolod, mint ahogy Gafly vélhetően gondolta, akkor nem. De ha ott állsz, és megy a biznisz, akkor igen.
Az ingyen elvihető cuccoknak találunk helyet. Míg ha eladó-vevő rendszert alakítasz ki, akkor asztalt is biztosítani kell, meg úgy tisztességes hogy ha az így generált forgalommal a HE találkozóhoz is elemeltebben hozzájáruljon az, aki ezt hasznosítva pénzé tesz dolgokat.
Értem, tehát ez már börzézésnek számít. Nem szerettem volna ilyet csinálni, csak érdekelt ha már szóba került. Ha szabad megkérdezni, eddig mennyien jelentkeztek börzésnek?
Szerintem viszek majd egy pokrócot és akkor nem foglalok el helyet az asztalon. Meg persze teszek ki egy táblát hogy vihető. Tavaly állitólag az volt a gond hogy nem tudták az emberek hogy miért van ott az a csomó cucc, én meg a kajával voltam elfoglalva.
Koordinációs értekezlet lesz a szervezőknek? Idézet: „Koordinációs értekezlet lesz a szervezőknek?” Nem lenne rossz! Van néhány "apróság", amit meg kellene beszélni, mielőtt "élesbe" fordul a helyzet.
Sziasztok!
Esetleg a Keleti pu.-tól indul valaki kocsival, ahol még van egy szabad hely?
Látom Te gyöngyösi vagy, gondolom onnan is jösz. Ha neked megfelel, akkor ha nem mennél be keletiig, hanem valahol rákosborzasztónál leszálnál, akkor én ott fel tudnálak venni, és jöhetnél velem.
Hello!
Nem olvastam végig minden hozzászólást előre is bocsánat ha már valaki kérdezte. Jön valaki vonattal Győr-Komárom vagy erről akörnyékről???
Szia!
Igazság szerint jelenleg Zaránkon lakom, Gyöngyösre csak augusztus 23. után fogok költözni, csak volt pár hét, hogy ott laktam az elmúlt időben. Még az sem biztos, hogy aznap innen Zaránkról fogok felmenni Pestre, mert elég rossz innen a közlekedés, úgy néz ki, hogy az előző éjszakát Pesten fogom tölteni.
Naná, mi hodbond-dal egészen Soprontól!
Erre a hozzászólásomra (sem Gafly kollégáéra) nem akar reagálni senki, a szervezők közül? Konkrétan - főként - Norbertora, Topira gondolok, elsősorban, de bárki, aki ráér, ott tud lenni, és beszáll valami formában a szervezésbe, természetesen szívesen látott (lenne, ha lenne...)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |