Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem jövőre célszerű volna erősítő/hangfal teljesítmény alapján osztályozni és rendszerezni a cuccokat. Sajnos sokan nem vették figyelembe Ciroklaci korábbi hozzászólását:
Idézet: - emiatt olykor már-már élvezhetetlen zajongássá vált az egész „ez a találkozó nem a hangnyomás verseny” Mindezektől eltekintve nagyon jó összejövetel volt, rengeteg érdekes és különleges rendszerrel és soksok kedves ismerőssel! Remélem még sokszor lesz alkalmunk részt venni!
Köszöntem szépen a cím javitását , pont most akartam szólni a helyszin törlésével kapcsolatban
Ez a hangerő dolog szoros összefüggésben van a zene stílusával, és ez által az ezt kedvelők korával is gyakorta.
A kékszörny a nagy meglepetése volt a találkozónak. Kár hogy csöves. :kuss:
Idézet: Kár hogy GU50 ha 300B lenne akkor már tetszene ! „Kár hogy csöves.”
Kár hogy a TE, és nem az én, tulajdonom.
"Ha 300B lenne" Volt a kis terembe olyannal épített is. :yes:
Egyetértek, kis túlzással jövőre lehetne a kis erősítőké kis terem, a nagyágyúké a nagyterem. Egyébként nekem is nagyon tetszett.
Sajnálom is, így utólag, pláne , hogy több szakitól hallottam, hogy mit produkált. Jövőre nem hagyom ki az biztos. Mindenesetre szerintem mindenki okosabb lett, hogy jövőre mikre kell odafigyelni, hogy még összeszedettebb legyen a találkozó. Nincs mese, valami irányzéknak kell lenni, ahogy lezajlik az egész, mert ha nincs rendszer, akkor kialakulhat egy kisebb káosz. Ettől eltekintve szerintem is jó találkozót tudhatunk magunk mögött. Még annyit tennék hozzá, hogy köszönet neked, Akció Lacinak, és mindenkinek aki részt vett a szervezésben, illetve a kiállítóknak, hogy megtekinthettük a műveiket.
Azt nem tudja valaki, hogy a nagyteremmel szemben lévő technika kié volt? A fa CD-lejátszó érdekelne, és a mellette lévő erősítő, ami ha jól láttam egy 300B-se volt? Jól láttam?
Ez tetszik! Minimalista design, és kész. De hogy tudtátok lefényképezni amikor otthon hagytam...
Erre gondolsz : Bővebben: Link
/ Az audiody fórumon keresd Bodnár Zs /
Igen igen erre, ez egy 300B? Ez és a CD melyik kollégáé volt?
Akkor jól láttam utólag a képen, mekkora gyík vagyok , hogy nem hallgattam meg. Áh.
3 percig bírtam bent lenni a nagy meleg miatt.
De figyelj Doncso azt nem mondtad hogy a lottó főnyeremény a tiéd volt ! Azt sajnálhatod hogy elkellett menned délben .
Idézet: „hogy nem hallgattam meg. Á” Ne sajnáld nem hatott meg a hangzása , igen a meleg az kiüzött gyorsan sajnos de az az 5 perc is elég volt a hallgatózásból , annyiból már lehet sejteni valamelyest .
Érdekes volt, ahogy a fém golyókon körbe-körbe mozgott a lejátszó, ha hozzáért valaki Nagyon ötletesnek volt!
Érdekes...sokkal ..arabbnak hallom ma a rendszeremet mint mondjuk tegnapelőtt hallottam.
Én a magasaimmal vagyok azóta rosszban A találkozón olyan élethű, és tiszta magas hangokat hallottam a hallgatózó teremben... Meg rácsodálkoztunk egyöntetűen az ütősek (pl. dob) hangjára, hogy mennyire élethűek voltak. Láttam, hogy a hangszóró mozog, de furának tűnt, hogy hogyan tud kijönni belőle ilyen hang De hát ez ilyen
Én pedig pont fordítva vagyok vele. Sokkal kellemesebbnek hallom a saját rendszerem. Kaotikus volt nekem kicsit ez az egész találkozó, de azért tetszett. Várom a következőt.
Idézet: Megnyertem az ötöst? Mire gondolsz Laci? „De figyelj Doncso azt nem mondtad hogy a lottó főnyeremény a tiéd volt !”
Ugyanilyen érzések kavarognak bennem is, de ez most inspirál nagyon. TL-t kell építenem.
Én is kb addig bírtam, de én az odabent terjengő szellőzetlenség miatt bírtam oly kevés ideig! Meg valahogy nekem ez a terem kicsit a túlzások terme volt! Egyébként valaki kért pcl86-ost itt a topicban, volt is nálam, de senki nem jelentkezett érte, még Doncso sem! Egyébként én nagyon jó napot zártam, örülök hogy ott tudtam lenni!(mind néző, és mint kiállító egyaránt) És a legjobb beszerzés az egy 6P45SZ csövecske volt, 300! azaz háromszáz forintért vettem meg a kicsikét!
A kis "sárga hangjegyes" erősitő Finta Zsolt kollégám munkája, de az Én erősitőimmel együtt volt kiállitva.
Sajnos az eloxáló cég csúszott a munkával, emiatt az elektronika még nem került bele, csupán a doboz lett összeállitva.Kész állapotban egy 2x100mW-os fejhallgató erősítő lesz. Ezúton szeretném megköszönni a szervező(k) munkáját, egy élmény volt látni hogy vannak még emberek, akik magas szinten űzik a hobbyjukat, és remekművek kerülnek ki a kezük alól. Pozitív összkép alakult ki bennem, emiatt a negativumok nem érdemelnek szót, szerintem jó hangulatú találkozó volt.
Én sajnos nem vehettem részt a találkozón de a képeket megnéztem. Gratulálok minden erősítő építőnek. Az enyémet Doncso vitte el.
Luki mi beszéltünk egymással a zűrzavarban ?
Én is úgy gondoltam, hogy csak 3 percet leszek benn, aztán a találkozó 90%-át odabenn töltöttem..
Sziasztok.
Nekem is nagyon tetszett minden kiállító munkája. Szebbnél szebb erősítők születtek. Sajnos nem készültem el a beharangozott GU81M PP vel, hiába dolgoztam a kiállítás előtti 2 hétben folyamatosan éjjel nappal szinte. Ezért csak a felújított Rável VR102-esemet tudtam elvinni. De itt van néhány kép a hamarosan megszülető erőműről. |
Bejelentkezés
Hirdetés |