Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója

Bővebb olvasni-látnivalók az AAÉT hivatalos honlapján. http://aaet.nhely.hu

Lapozás: OK   41 / 84
(#) burgdavid válasza Doncso hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Szerintem jövőre célszerű volna erősítő/hangfal teljesítmény alapján osztályozni és rendszerezni a cuccokat. Sajnos sokan nem vették figyelembe Ciroklaci korábbi hozzászólását:
Idézet:
„ez a találkozó nem a hangnyomás verseny”
- emiatt olykor már-már élvezhetetlen zajongássá vált az egész
Mindezektől eltekintve nagyon jó összejövetel volt, rengeteg érdekes és különleges rendszerrel és soksok kedves ismerőssel!
Remélem még sokszor lesz alkalmunk részt venni!
(#) CIROKL hozzászólása Júl 18, 2010 /

Köszöntem szépen a cím javitását , pont most akartam szólni a helyszin törlésével kapcsolatban
(#) szamóca válasza burgdavid hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Ez a hangerő dolog szoros összefüggésben van a zene stílusával, és ez által az ezt kedvelők korával is gyakorta.
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

A kékszörny a nagy meglepetése volt a találkozónak. Kár hogy csöves. :kuss:
(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Idézet:
„Kár hogy csöves.”
Kár hogy GU50 ha 300B lenne akkor már tetszene !
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Kár hogy a TE, és nem az én, tulajdonom.
"Ha 300B lenne" Volt a kis terembe olyannal épített is.
:yes:

Cary.jpg

(#) Doncso válasza burgdavid hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Egyetértek, kis túlzással jövőre lehetne a kis erősítőké kis terem, a nagyágyúké a nagyterem. Egyébként nekem is nagyon tetszett.
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Sajnálom is, így utólag, pláne , hogy több szakitól hallottam, hogy mit produkált. Jövőre nem hagyom ki az biztos. Mindenesetre szerintem mindenki okosabb lett, hogy jövőre mikre kell odafigyelni, hogy még összeszedettebb legyen a találkozó. Nincs mese, valami irányzéknak kell lenni, ahogy lezajlik az egész, mert ha nincs rendszer, akkor kialakulhat egy kisebb káosz. Ettől eltekintve szerintem is jó találkozót tudhatunk magunk mögött. Még annyit tennék hozzá, hogy köszönet neked, Akció Lacinak, és mindenkinek aki részt vett a szervezésben, illetve a kiállítóknak, hogy megtekinthettük a műveiket.
(#) Doncso hozzászólása Júl 18, 2010 /

Azt nem tudja valaki, hogy a nagyteremmel szemben lévő technika kié volt? A fa CD-lejátszó érdekelne, és a mellette lévő erősítő, ami ha jól láttam egy 300B-se volt? Jól láttam?
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Ez tetszik! Minimalista design, és kész. De hogy tudtátok lefényképezni amikor otthon hagytam...
(#) CIROKL válasza Doncso hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Erre gondolsz : Bővebben: Link
/ Az audiody fórumon keresd Bodnár Zs /
(#) szamóca válasza Doncso hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Az volt! :yes:

300B.JPG

Igen igen erre, ez egy 300B? Ez és a CD melyik kollégáé volt?
(#) Doncso válasza szamóca hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Akkor jól láttam utólag a képen, mekkora gyík vagyok , hogy nem hallgattam meg. Áh.
(#) szamóca válasza Doncso hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

3 percig bírtam bent lenni a nagy meleg miatt.
(#) CIROKL válasza Doncso hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

De figyelj Doncso azt nem mondtad hogy a lottó főnyeremény a tiéd volt ! Azt sajnálhatod hogy elkellett menned délben .
Idézet:
„hogy nem hallgattam meg. Á”

Ne sajnáld nem hatott meg a hangzása , igen a meleg az kiüzött gyorsan sajnos de az az 5 perc is elég volt a hallgatózásból , annyiból már lehet sejteni valamelyest .
(#) Kovidivi válasza Doncso hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Érdekes volt, ahogy a fém golyókon körbe-körbe mozgott a lejátszó, ha hozzáért valaki Nagyon ötletesnek volt!
(#) hapro hozzászólása Júl 18, 2010 /

Érdekes...sokkal ..arabbnak hallom ma a rendszeremet mint mondjuk tegnapelőtt hallottam.
(#) Kovidivi válasza hapro hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Én a magasaimmal vagyok azóta rosszban A találkozón olyan élethű, és tiszta magas hangokat hallottam a hallgatózó teremben... Meg rácsodálkoztunk egyöntetűen az ütősek (pl. dob) hangjára, hogy mennyire élethűek voltak. Láttam, hogy a hangszóró mozog, de furának tűnt, hogy hogyan tud kijönni belőle ilyen hang De hát ez ilyen
(#) wifiman válasza hapro hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Én pedig pont fordítva vagyok vele. Sokkal kellemesebbnek hallom a saját rendszerem. Kaotikus volt nekem kicsit ez az egész találkozó, de azért tetszett. Várom a következőt.

Idézet:
„De figyelj Doncso azt nem mondtad hogy a lottó főnyeremény a tiéd volt !”
Megnyertem az ötöst? Mire gondolsz Laci?
(#) Doncso válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Ugyanilyen érzések kavarognak bennem is, de ez most inspirál nagyon. TL-t kell építenem.
(#) rockersrac válasza szamóca hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Én is kb addig bírtam, de én az odabent terjengő szellőzetlenség miatt bírtam oly kevés ideig! Meg valahogy nekem ez a terem kicsit a túlzások terme volt! Egyébként valaki kért pcl86-ost itt a topicban, volt is nálam, de senki nem jelentkezett érte, még Doncso sem! Egyébként én nagyon jó napot zártam, örülök hogy ott tudtam lenni!(mind néző, és mint kiállító egyaránt) És a legjobb beszerzés az egy 6P45SZ csövecske volt, 300! azaz háromszáz forintért vettem meg a kicsikét!
(#) (Felhasználó 1947) válasza Doncso hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

A kis "sárga hangjegyes" erősitő Finta Zsolt kollégám munkája, de az Én erősitőimmel együtt volt kiállitva.
Sajnos az eloxáló cég csúszott a munkával, emiatt az
elektronika még nem került bele, csupán a doboz lett összeállitva.Kész állapotban egy 2x100mW-os fejhallgató erősítő lesz.

Ezúton szeretném megköszönni a szervező(k) munkáját,
egy élmény volt látni hogy vannak még emberek, akik
magas szinten űzik a hobbyjukat, és remekművek kerülnek ki a kezük alól.
Pozitív összkép alakult ki bennem, emiatt a negativumok
nem érdemelnek szót, szerintem jó hangulatú találkozó volt.
(#) djhans hozzászólása Júl 18, 2010 /

Én sajnos nem vehettem részt a találkozón de a képeket megnéztem. Gratulálok minden erősítő építőnek. Az enyémet Doncso vitte el.
(#) CIROKL válasza (Felhasználó 1947) hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Luki mi beszéltünk egymással a zűrzavarban ?
(#) petemazi válasza Doncso hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Jelen.
(#) petemazi válasza szamóca hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Én is úgy gondoltam, hogy csak 3 percet leszek benn, aztán a találkozó 90%-át odabenn töltöttem..
(#) Doncso válasza petemazi hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Írok pü-t nem akarok offolni.
(#) Gubán_Gábor hozzászólása Júl 18, 2010 /

Sziasztok.

Nekem is nagyon tetszett minden kiállító munkája. Szebbnél szebb erősítők születtek.
Sajnos nem készültem el a beharangozott GU81M PP vel, hiába dolgoztam a kiállítás előtti 2 hétben folyamatosan éjjel nappal szinte.
Ezért csak a felújított Rável VR102-esemet tudtam elvinni.

De itt van néhány kép a hamarosan megszülető erőműről.
Következő: »»   41 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem