Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Sziasztok.
Gondoltam én is megosztom mit sikerült nekem összehozni de szerintem a legtöbb munkához nem hasonlítható . 1 hordozható 7wattos erősítőt sikerült össze hoznom a velem egy korúak díjazták sőt sok ismerősömnek is kell. Szerintem jó lett ,jelzi töltés állapotát és a merülést is. Belül egy és fél rc aksi van 3Ah-ás.Egy 35w hangszóró teljesít szolgálatot benne.Működési ideje kb. 2nap akkor jelzi hogy merül és onnan még 1 nap. Sajnos belülről káosz és még csak próbapaneles de készül a kész panel bele és ennek az amúgy mono változatnak a tesója stereoban.Az előlap carbonból van.És az egész hangszóró szövetek be van húzva.
A (#755920) számú hozzászólásodban belinkeltél képsorozatod, melynek egyik képe "pana" néven van feiratozva. Ezen látszik egy Panasonic lemezjátszó. A karjának a végén egy ellensúly. Ez OK. De a kar forgáspontjánál, a bal oldalon (a kar és a lemez között) van egy másik "ellensúly" ami merőleges a karra. Ennyire tudtam körülírni...
No, az micsuda???
Igen.
Szép estét!
Ismét haladtam a műszeremmel, most már videót is tudok róla mutatni! Azt hiszem, a fontosabb dolgokat leírtam a videóban, ha valamire kíváncsiak vagytok, kérdezzetek! Nemsokára készül hozzá NYÁK is, a cucc még mindig dugaszolós panelon van összedrótozva... Bővebben: Link
Szerintem az az antiskating lesz... Bővebben: antiskating
Pár napja lettem kész első csöves erősítőmmel. Már több deszkamodellt összeraktam, ez az első, amelyet készre építettem. A meghajtó E88CC, a végcsövek 6N6P-k, kb. 4-5W-ot tudhat csatornánként.
Szerintem jó lett, bár a toroidon lévő ragasztószalag rontja az összképet. Biztos szépen szól. Gratulálok
Szép lett. Valamit kezdhetnél a toroiddal is, mert most úgy néz ki mintha megkaparintotta volna a gyereked a csomagoláshoz használt ragasztó szalagot és az egészet rábindzsiszte a trafóra unalmában...
Gratula, nekem is tetszik, látom te legalább megtiszteled az erősítődet egy normális hangszóró csatlakozóval, nem úgy mint én.
Éppenhogy kész lettem vele a találkozóra, működni működik, de akad még rajta tennivaló. A toroidtrafó szigetelését még megoldom valahogy, valamint a folytótekercs is kap majd egy keretet.
Sziasztok!
Pár napja elkészült az ajándéknak szánt LED-es díszgyertyám. Kapcsolásnak a Skory-féle változatot használtam fel (ezúton is köszönet Neki, örült, aki megkapta ). Túl sok mondanivalóm nincs róla, gondolom sokan találkoztatok már ilyennel. (Az két képen még a talapzat nem volt elkészítve, csak a gyertya rész) Talpnak egy sima fát használtam, persze szépen megmunkálva. Első gyertyaöntésem, de azért szerintem aránylag jó lett.
Szia!
Szerintem is eszeveszett jó lett, de egyet nem találtam rajta. Lehet, hogy a képen elveszik, de a gyertyából hol a kanóc? :vigyor2:
Ez egy környezetbarát gyertya. A füstje nem juttat káros égéstermékeket a levegőbe...
Szia!
Ezt alulról kell meggyújtani, a zselé szépen megszűri az égésterméket és a kanóc sem éktelenkedik szem előtt Amúgy gondoltam rá, hogy teszek bele kanócot is, de a végén letettem róla. Köszönöm mindenkinek
Valószínűleg nagyon szerelmes lehetsz,ennyi kis szivecsét :love11:
Szia!
Nagyon teszik nekem ez a műszer. Minden elismerésem! Lenne viszont néhány kérdésem: Melyik telefon kijelzőjét használtad fel ehhez? NOKIA 3510? Milyen PIC-ket használtál hozzá? Kapcsolásirajzot tudnál róla küldeni?
Igazából magához a kiöntéshez kértem segítséget, mert még sosem csináltam, és ha már volt lehetősége barátnőmnek "beleszólnia", megtette, ezért van tele szívekkel, de a következőben azért más témát igyekszem összeállítani.
Nem PIC-el, hanem AVR-el készült.
Ilyen témát is lehetne nyitni a fórumon,témák egy vezetéknélküli gyertyára.
Már van...
Bövebben: Vezeték nélküli gyertya
kapcsolási rajzzal sokat mondjuk nem érne.
De igen, mert akkor tudni fogják, milyen alkatrészek kellenek bele! :yes:
Köszi a választ. A rajz azért kellene, mert a kijelző bekötése érdekelt volna. Nekem 6101-4 színes kijelzőm van (a kisebbik) és arra gondoltam, hogy ehhez hasonlóan mérési eredmények kijelzésére használhatnám...
Sziasztok!
Nemrég készültem el az első próbanyákra megépített áramkörömmel, egy kivezérlésjelzővel Szerintem elég jól siekrült, video is van róla abban vannak képek. Bővebben: Link Várom a véleményeket! A forrsávos próbanyákot is le kell lakkozni?
Szerintem nagyon is jó lett, gratula! :yes:
szerk.: le lehet lakkozni, de szerintem nem érdemes
Szép munka.
Végre elkészült a JLH fejhallgatóerősítőm, dobozostól, mindenestől.
A kapcsolás az EREDETI kissé átdolgozott verziója, hogy ne kelljen +/- tápegység hozzá. Nagyon-nagyon jól szól! Egyelőre csak kívülről fotóztam le. Nem a legszebb doboz, de nekem megfelel (a csövek csak dizájn elemek benne) |
Bejelentkezés
Hirdetés |