Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az én kezembe most hirtelen egy KL2-es USSR tolómérő akadt, és az 0,1mm-es. A többit nem tudom milyen, van talán MOM-os is, de mind 0,1mm-es. Nem néztél el rajta valamit?
Én is csodálkoztam, hogy a tolómérő csak milliméteres pontosságú. Olyat még sohasem láttam. Van 0.5mm-es és 0.1mm-es pontosságú
0,5-öt még ki lehet silabizálni, ha arról van szó, de ahhoz, hogy megmondjam, hogy a drót 0,8-as vagy 0,75-ös, ahhoz vajmi kevés Játékszernek se jó, max önvédelmi eszköznek (kitolva)
Ma is szétoffoltam néhány témát, szerintem ideje eltakarodni aludni… Csak nem mondják a modik Érzem én… Holnap sok dolgom lesz, de fel kell nézem pár dolgot elintézni (na nem a héten megszokott ökörködést, arra nincs most magyarázatom ). Na jóccakát aki fekszik, meg aki nem, aki ül, áll, vagy náluk épp nappal van… (és már megint túl sok szmájlit terveztem be, a limiter leszedette az utolsót - akkor csak ennyit kaptok)
Részvétem. A mobil-t is ugyanilyen szutyok. Nekem tavasszal kapcsolták ki a 15 éves előfizetésemet, 20000 forint hátralék miatt. A visszakapcsolásért szerettek volna vonalanként(!) 140000 kötbért a nyakamba varrni, plusz a hátralévő részleteket egy összegben. Közben teltek a hetek-hónapok, mit szintén kiszámláztak, csak közben nem volt telefonom és netem. Végül még én örülhettem, hogy sikerült "olcsón" megúsznom, egy kilából...
Köszi a részvételt.
Ejj, akkor olcsón megúsztam!
Jóéjt mindenkinek, mára pihenés van, aztán kezdődik este a banzáj. (Megyek dolgozni.)
Románia/ Szatmár megye/ Sződemeter község (Săuca) /Pele (Becheni). A Kölcsey Sződemetere.
Eszerint jól emlékeztem.
Reggelre érdekes kijelzést produkált a kijelzőm. Bővebben: Link Mintha ki kellene fordítani és hátulról kellene nézni. Érdekes dolog.
Akkor le kell, hogy cseréljem a kábelt.
Tettszik ez az óra! Különleges a kijelzése...
Nem Te lettél volna, ha nem reagálsz így az órára...
Sziasztok.
Simpi! Akkor ezért kopik a gépem is? Amióta feltelepült a WGA, azóta kopott az egész számítógépem! Sőt! A Memóriám kilyukadt, meg a procim is, és folynak ki a bitek, annyira, hogy a számítógép alja mindig tele van, és koptatja a burkolatot. Mi a megoldás? Winrarral tömörítsem a be a gépet, és ragasszam be a lyukakat? Csak azért mondom, mert a teljes számítógép betömörítéséhez, teljes verzió szükséges, viszont találtam egy ingyenes verziót a Fűrész6, de az csak kilencszeres windózon (Win9x -en) fut rendesen.
Sziasztok
Valakinek nincs esetleg ismeretsége a paksi erőműnél? Arról lenne szó, hogy szeretnénk bemenni látogatni, csak az a helyzet, hogy kb. 2hónap múlva adnak beugrót. Annyit meg nem igazán szeretnénk várni. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni Üdv: Zoltán
Nekem nincs, de ha ott jársz, akkor a vezérlőteremben a földrengés indikátort mindenképp nézd meg. Érdemes! Ha ők nem mutatják meg maguktól, akkor fordulj háttal a vezérlőpultal, s olyan 3 méter magasan keresd.
Mi amikor bejelentettük nekik, hogy szolgáltatót szeretnénk váltani, megkérdezték, hogy miért és mondtuk, hogy az Invitelnél ugyan ez egy ezressel olcsóbb, erre mondták, hogy akkor adják ők is egy ezressel olcsóbban ugyan azt és küldenek egy Netgear wifi-s modemroutert és egy D-Link USB-s wifi adaptert.
Nem ellenkeztem. Viszont amikor megrendeltük a szolgáltatást azzal etettek, hogy az első hónapban ingyenes. Próbahónapnak nevezték. A frászt. A következő hónapban kifizettették az első hónapot is. Vannak nem túl korrekt húzásaik is. Bár szerintem az a routeres wifis dolog is túlzás volt, elég lett volna ha egy ezressel olcsóbb a havidíj, de nem mondtam, hogy nem kell.
Príma! Jelezte a rendszer, hogy új hardvereszköz van a gépemben, majd a telepítés után minden rendbe jött.
Azt a modemet, és az USB -s wifi adaptert, csak bérled vagy a tiéd?
Ha tied, akkor ugyan úgy meg fogod fizetni az árát éves bontásban, illetve egy kicsit többet. Tehát semmivel sem vagy előrébb, ugyan úgy ahogy jómagam sem, mert vezeték nélküli telefont, és modemet is kaptam, amit csak úgy mondhatsz le, hogy visszaküldöd nekik a cuccokat 8 napon belül a kézhezvételtől, majd azt bevizsgálják, és ellenőrzik, hogy semmi kárt nem okoztál e benne, és hogy a csomagolás is meg van hiánytalanul, majd ezután jóvá írják az összeget. A postaköltséget természetesen nem fizetik ki.
Nem bérlem, nekem adták.
Majd kiderül.
Nálunk olyan volt, hogy apám valamiért betelefonált a tésekhez, elintézték a dolgot és megduplázták a sávszélt ezért. Monsjuk már épp ideje volt, mivel más szolgáltatónál ennyi pénzért 5-ször ilyen gyors netet lehetett kapni.
Pedig ez így lesz, nem két napja vagyok ennek a bunkó társaságnak a tagja.
Azon sem lepődnék meg, ha telefonvonara illesztett távírógépet adnának, két éves hűségidő mellett. Természetesen minden hónapban küldik a beszélgetéseket tartalmazó lyukszalagokat, aminek a bruttója áfával 990ft + kezelési + szállítási + ügyintézési + - minden.
Nálunk is, a szolgáltató neve pedig az UPC, de nem hiszek én az ilyenekben, mert biztos nem lesz annyi, amennyi. Emlékszek, hogy amíg volt UPC TV-nk, jött egy kis eső és néha lemerevedett a kép, az internet is így járna, ugyan az a Digi TV-vel is, csak annál a hang szokott elmenni, de néha a kép is. Az az érdekes, hogy mindkettőnél a jel erősség és jel minőség 90% felett volt.
Szerintem az Invitel jobb, mint a T-online.
Ezt aláírom. Viszont nem érdemes beleruházni, ha tékom területén kéred a ínviteles szolgáltatást, mert annak a tranzit díját is fizetni kell.
No igen, akkor egy picivel drágább. Ugyan olyan sebességű internet, most néztem mint az enyém, Inviteléknél ugyan annyiba kerül mint T-online-éknál csak 1GB-os letöltési korlát van.
Sajnos mindenütt így van, sok helyen azt gondolják "elmegy, akkor még utoljára jól meg kell szpatni". :no: |
Bejelentkezés
Hirdetés |