Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   69 / 199
(#) MolnarG hozzászólása Júl 24, 2010 /

Tegnap este játszottam kicsit a "fotóbolttal"

MHET.jpg

(#) Norberto válasza MolnarG hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Nem rossz, pont én szerepelek a jobb oldalon.
(#) Topi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Idézet:
„Nem rossz, pont én szerepelek a jobb oldalon.”

Én meg pont a bal oldalon
(#) MolnarG válasza Norberto hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Te a "sörreklám" és Matyi a "kiforrasztó robot".
(#) DuMatyi válasza MolnarG hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

És igen! az én kopasz fejem is ott virít! Jelentem, idén még kopaszabb leszek, és ha addig megkapom, a könyvtáros egyesület pólójában megyek.
(#) zoly15 hozzászólása Júl 24, 2010 /

Ha az első találkozó volt az "E.H.E.T." akkor a második neve mi lesz? "M.H.E.T"? Ezt nehéz kiejteni
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Az elsőt érdemes volt így nevezni.

De a másodiktól simán lehetne az a "hagyomány", hogy:

II. H.E.T.

És így tovább, áttérni a római számozásra. Bátrabbak áttérhetnek bináris számozásra is.
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Értem! Köszönöm!
(#) SzervízMacska válasza Norberto hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Akkor ez már a 10. lesz (binárisan).
(#) Norberto válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Pontosan, ahogy írod. :yes:
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Júl 24, 2010 /

Hagy higgye a pór nép (kívülálók), hogy már tíz éves a csapat. A nyolcadik elég jól néz majd ki: 1000. H.E.T.
(#) interferi hozzászólása Júl 25, 2010 /

Vaciláltam a börzézésen (ezérrt csak most jelentkeztem) de aszem összetudok szedni anyi cuccot hogy belevágjak.
(#) zoly15 válasza interferi hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Ez remek! Remélem minél több börzés lesz!
(#) Freedomocska válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Én még gondolkodom ezen .. vajon a börzén tudok -e egyáltalán 1000 Ft értéket eladni . Ingyen cuccokat viszont pakolok be .
(#) zoly15 válasza Freedomocska hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Én is már gyűjtögetem az ingyen cuccokat! Már van 2 dobozkám
(#) Freedomocska válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Én főleg az NA lámpa elektronikából viszek mert abból talán lehet bontogatni jobb cuccokat is .
(#) zoly15 válasza Freedomocska hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Én a csöveseknek nagfesz elkókat. Meg potmétereket.. Bár arra kíváncsi leszek hogy kinek kellesz egy halom 1MOhm-os potméter
(#) lui144 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Például nekem egy pár darab.
(#) lui144 hozzászólása Júl 25, 2010 /

Elsősegélynyújtást tud valaki nyújtani egy esetleges epilepsziás nagyroham esetén? :hide:
(#) szamóca válasza lui144 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Egy epilepsziás nagyroham a külső szemlélő számára meglehetősen ijesztő jelenség, a beteg rángatózik, nem vesz levegőt, színe elváltozik, szája habzik. A roham azonban, ha sérülés nem történt, akkor önmagában nem okoz károsodást a betegben és magától szűnik.

Egyetlen teendő a roham alatt,hogy óvjuk a beteg fejét a sérüléstől, kissé oldalra fordítsuk, hogy a nyála kifolyjon és várjunk, amíg a roham lezajlik. A közhiedelemmel ellentétben tilos a szájba bármit is betenni, a beteg száját erőszakosan kinyitni,mert ez csak sérülést okozhat.

A beteg nem tudja "lenyelni" a nyelvét, a nyelvharapás pedig nem jár jelentősebb szövődmánnyel.Sürgős orvosi segítségre van szükség akkor, ha a roham néhány percen belül nem szűnik illetve ismétlődik, még mielőtt a beteg tudata visszatérne.
(#) lui144 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Tudom. Mert én epilepsziás vagyok. Így emiatt is kérdeztem meg.

Ja! Azt hittem sürgős segítségre van szükséged.
(#) lui144 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Csak ezt szeretném előre jelezni. Nehogy pánik törjön ki.

Értem. Jó ötlet hogy jelezted!
(#) Freedomocska válasza lui144 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

A gyógyszeredet ne felejtsd bevenni és hozni is magaddal . A jobb hátsó ülésen fogsz ülni mert én is nagy darab vagyok . Sajnos már jártam úgy ,hogy az illető eltitkolta az epilepsziás betegségét + a gyógyszerét meg nem szedte rendesen közben meg állványzaton dolgoztunk . Kellemetlen meglepetés volt mikor rájött a roham . Ne félj azért én határozottan nem vagyok pánikolós típus . :smoke:
(#) lui144 válasza Freedomocska hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Nem fogom elfelejteni.
Idézet:
„Sajnos már jártam úgy ,hogy az illető eltitkolta az epilepsziás betegségét + a gyógyszerét meg nem szedte rendesen közben meg állványzaton dolgoztunk . Kellemetlen meglepetés volt mikor rájött a roham.”

Az durva. Én az egyetemen okoztam nem kis pánikot többször is. 200 ember szeme láttára.
(#) Freedomocska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Én általában úgy szoktam Freedomocskát jellemezni ,hogy olyan mint egy dinoszaurusz ... DE NEM A NÖVÉNYEVŐ FAJTÁBÓL !
(#) Freedomocska válasza lui144 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Az egészben a lényeg az volt (egy nagyon szorgalmas nyugdíjas srác volt ) ,hogy Kolozsváron csináltuk az egyetem üveg függönyfalát ... és mindenkinek van családja tehát nem kockáztathattam meg ,hogy magát és másokat is magával rántson ( itt még gondolj román típusú állványzatra ).... Tehát fő a tisztán látás ! Persze mi már ismerjük egymást , beszélgettünk egy-két dologról . Szóval száz szónak is egy a vége : Míg engem látsz addig ne "használj gyakran illemhelyet ". Üdv Free .
(#) demcar hozzászólása Júl 25, 2010 /

Sziasztok.

Nagyon frankó lehet ez a HE találkozó!
Én is nagyon elmennék, csak hát sajnos a sok kilométer a gond!
De akik ott lesznek kivánok nekik sok sikert és szórakozást. (na meg jó időt)
(#) vera hozzászólása Júl 25, 2010 /

sziasztok elmegyek már régota vágyok ijen lehetöségre hányorakor.kezdödik jolvan megyek orvashoz haza jövök és ha jolleszek elmegyek egyépként a lábam eltörtem eza baj de lehet igyis elmegyek.
Következő: »»   69 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem