Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Nem rossz, pont én szerepelek a jobb oldalon.
![]() Idézet: „Nem rossz, pont én szerepelek a jobb oldalon.” Én meg pont a bal oldalon ![]()
Te a "sörreklám" és Matyi a "kiforrasztó robot".
![]()
És igen! az én kopasz fejem is ott virít! Jelentem, idén még kopaszabb leszek, és ha addig megkapom, a könyvtáros egyesület pólójában megyek.
![]()
Ha az első találkozó volt az "E.H.E.T." akkor a második neve mi lesz? "M.H.E.T"? Ezt nehéz kiejteni
![]()
Az elsőt érdemes volt így nevezni.
De a másodiktól simán lehetne az a "hagyomány", hogy: II. H.E.T. És így tovább, áttérni a római számozásra. Bátrabbak áttérhetnek bináris számozásra is. ![]()
Akkor ez már a 10. lesz (binárisan).
![]()
Pontosan, ahogy írod. :yes:
Hagy higgye a pór nép (kívülálók), hogy már tíz éves a csapat. A nyolcadik elég jól néz majd ki: 1000. H.E.T.
![]()
Vaciláltam a börzézésen (ezérrt csak most jelentkeztem) de aszem összetudok szedni anyi cuccot hogy belevágjak.
Ez remek! Remélem minél több börzés lesz!
Én még gondolkodom ezen .. vajon a börzén tudok -e egyáltalán 1000 Ft értéket eladni . Ingyen cuccokat viszont pakolok be .
Én is már gyűjtögetem az ingyen cuccokat! Már van 2 dobozkám
![]()
Én főleg az NA lámpa elektronikából viszek mert abból talán lehet bontogatni jobb cuccokat is .
Én a csöveseknek nagfesz elkókat. Meg potmétereket.. Bár arra kíváncsi leszek hogy kinek kellesz egy halom 1MOhm-os potméter
![]()
Elsősegélynyújtást tud valaki nyújtani egy esetleges epilepsziás nagyroham esetén? :hide:
Egy epilepsziás nagyroham a külső szemlélő számára meglehetősen ijesztő jelenség, a beteg rángatózik, nem vesz levegőt, színe elváltozik, szája habzik. A roham azonban, ha sérülés nem történt, akkor önmagában nem okoz károsodást a betegben és magától szűnik.
Egyetlen teendő a roham alatt,hogy óvjuk a beteg fejét a sérüléstől, kissé oldalra fordítsuk, hogy a nyála kifolyjon és várjunk, amíg a roham lezajlik. A közhiedelemmel ellentétben tilos a szájba bármit is betenni, a beteg száját erőszakosan kinyitni,mert ez csak sérülést okozhat. A beteg nem tudja "lenyelni" a nyelvét, a nyelvharapás pedig nem jár jelentősebb szövődmánnyel.Sürgős orvosi segítségre van szükség akkor, ha a roham néhány percen belül nem szűnik illetve ismétlődik, még mielőtt a beteg tudata visszatérne.
Tudom. Mert én epilepsziás vagyok. Így emiatt is kérdeztem meg.
Ja! Azt hittem sürgős segítségre van szükséged.
![]()
Csak ezt szeretném előre jelezni. Nehogy pánik törjön ki.
A gyógyszeredet ne felejtsd bevenni és hozni is magaddal . A jobb hátsó ülésen fogsz ülni mert én is nagy darab vagyok .
![]() ![]()
Nem fogom elfelejteni.
Idézet: „Sajnos már jártam úgy ,hogy az illető eltitkolta az epilepsziás betegségét + a gyógyszerét meg nem szedte rendesen közben meg állványzaton dolgoztunk . Kellemetlen meglepetés volt mikor rájött a roham.” Az durva. Én az egyetemen okoztam nem kis pánikot többször is. 200 ember szeme láttára.
Én általában úgy szoktam Freedomocskát jellemezni ,hogy olyan mint egy dinoszaurusz ... DE NEM A NÖVÉNYEVŐ FAJTÁBÓL !
![]()
Az egészben a lényeg az volt (egy nagyon szorgalmas nyugdíjas srác volt ) ,hogy Kolozsváron csináltuk az egyetem üveg függönyfalát ... és mindenkinek van családja tehát nem kockáztathattam meg ,hogy magát és másokat is magával rántson ( itt még gondolj román típusú állványzatra ).... Tehát fő a tisztán látás ! Persze mi már ismerjük egymást , beszélgettünk egy-két dologról . Szóval száz szónak is egy a vége : Míg engem látsz addig ne "használj gyakran illemhelyet ". Üdv Free .
Sziasztok.
Nagyon frankó lehet ez a HE találkozó! ![]() Én is nagyon elmennék, csak hát sajnos a sok kilométer a gond! ![]() De akik ott lesznek kivánok nekik sok sikert és szórakozást. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |