Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   70 / 199
(#) Norberto válasza vera hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Reggel 8-tól lesz a sorakozó.
(#) Norberto válasza demcar hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Írd be, honnan jönnél, hátha jönne a környékről más is, cska eddig épp még meg se szólalt vagy akármi. Sose lehet tudni!
(#) demcar válasza Norberto hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Hát innen a környékról csak egy havert ismerek aki elektronikázik, de szerintem ő se megy, na meg a tesóm de hát azért 400km egy kicsit sok hogy hárman felmenjünk. De ha közelebb laknák szivesen elmennék.
(#) fater964 hozzászólása Júl 25, 2010 /

Sziasztok!
Volna egy kis problémám a jelentkezéssel.Hárman mennénk én és a két fiam.Hogy jelezzem ,hogy nekem három belépő kellene.
(#) Norberto válasza fater964 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

3-szor töltöd ki a jelentkezési lapot.

Először hagyod az adatokat bent, s elküldöd úgy, majd másodszori és harmadszori kitöltésnél a nick-nevet átírod másra, a gyerekek nevére, vagy nick-jére, vagy becenevére, ha van.
(#) fater964 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Helló!
Köszönöm küldjük.

Ha a gyerekeké még nem lett elküldve, akkor még egy picit várjatok. Most próbálok konzultálni Topival, hátha lesz "gyerekeknek kedvezmény", tehát lehet, hogy kb. 10-12 éves kor alatt nem 1500 lesz... de ez most hirtelen még kérdéses...
(#) fater964 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Helló!
Azért annyira nem kicsik.Az egyik 23 a másik 20 éves.

Ja, oké. Akkor "nem szóltam".
(#) szamóca válasza fater964 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

..és mindkettő elektronika szerető szép lány.
(#) fater964 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

He, he.Mindkettő fiú.A nagyobb "szó szerint" technikus végzettségű/elektronikai/ ,a kisebbiknek augusztusban dől el a további sorsa.Végül is nem én viszem őket hanem forditva
(#) lui144 válasza Freedomocska hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Idézet:
„Míg engem látsz addig ne "használj gyakran illemhelyet "”

Megfogadom a tanácsodat. A gyógyszereimet meg nem hagyom otthon.
(#) Freedomocska válasza lui144 hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

De miért írtad a jelentkezési lapon az érkezéshez ,hogy "nem tudom" .... meg "Miskolci pályaudvar " ?
(#) F-romi hozzászólása Júl 28, 2010 /

En is jelentkeztem, sot, ketszer , de szerintem, egy is eleg belolem. Az egyik felemet toroljetek a listarol please. Koszi.

PS: lesznek ott CNCs kollegak is?
(#) lui144 válasza F-romi hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Kétszer jelentkeztél? :eek2: Ezt hogy csináltad?
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Tavaly én is véletlenül kétszer jelentkeztem, és nem lett belőle baj.
(#) Topi válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Nem persze, mert azért én kiszedem a fals jelentkezéseket.
(#) Frankye válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Pedig Belőled - néha - egy is sok, nemhogy kettő...
(#) DuMatyi válasza Topi hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Skizofrének kiméljenek!
(#) DuMatyi válasza Frankye hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Egyet láthatsz belőlem 14-én, életnagyságban, igaz, eltörpülök a termeted mellett.
(#) Frankye válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Idézet:
„életnagyságban”

Pontosabban: életkicsinységben...
(#) mester06 hozzászólása Júl 29, 2010 /

Üdv!

Nagyon úgyfest, hogy idén én is megyek. A jelentkezéssel még várok egy kicsit, mert elég zsúfolt hétvégém lesz az és akármi közbejöhet, de ha az Isten is úgy akarja, ottleszek.
(#) F-romi hozzászólása Júl 29, 2010 /

Sziasztok, IIIkerbol megy valaki? netan-talan kocsival? mert akkor mennek en is veleje... :yes: Ha nem, igenybe veszem a hires tomegkozlekedesunket...
(#) Selleiz hozzászólása Júl 31, 2010 /

Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy a börze részen mennyire vannak sokan, illetve van-e értelme csak a börze miatt elmenni a találkozóra? Én már csak keveset foglalkozok elektronikával, de van még egy csomó új cucc a fészeremben. Nos ezeket szeretném (áron alul)eladni. Ha kellően látogatott a találkozó, akkor szívesen felutaznék vidékröl szerencsét próbálni az eladandó alkatrészeimmel. Ha valakinek van tapasztalata régebbi HE találkozóról ez ügyben várnám kedves segítségét. Előre is köszönöm!
(#) MolnarG válasza Selleiz hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Idézet:
„Ha valakinek van tapasztalata régebbi HE találkozóról ez ügyben várnám kedves segítségét.”

Hát mivel ez lesz a második ilyen találkozó sok tapasztalat nincs, "börze" nem nagyon volt, nem is tudom, hogy konkrétan árusítás volt-e, arra emlékszem, hogy ingyen elvihető dolgok voltak valakinél, de talán árultak is valakik. Szerintem érdemes eljönni szerencsét próbálni, én mindenképpen úgy megyek, hogy veszek valamit, ha kell ha nem .Raktárkészlet felhalmozás... "ki tudja mire lesz még jó" címszó alatt.

Azt esetleg lehet tudni, hogy eddig hányan jelölték be a Börzézek, mint eladó opciót?[i]
(#) interferi válasza Selleiz hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

A tavalyin is volt néhány árus , én a vásárlok között voltam de ugy néz ki idén már viszek is dolgokat (de a vételt soha nem sikerül kihagynom , tul jo lehet a fantáziám).
(#) (Felhasználó 5823) válasza Selleiz hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Üdv!

Ha jó alkatrészeket hozol, én biztos vásárló vagyok! A Puskásról is egy rakat cuccal szoktam hazajönni!

Üdv

Lhanzi
(#) Freedomocska válasza Selleiz hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Szia . Minden bizonnyal én is fogok börzézni ill. venni is akarok egy-két dolgot . Én már elkezdtem összeszedegetni dobozokba az eladó és külön az ingyen vihető cuccokat . Nem akarom az utolsó pillanatra hagyni a pakolást mivel akkor mindig kihagyok valamit .
(#) hackerfish hozzászólása Aug 1, 2010 /

Ez az egész mettől meddig fog tartani?
És a csoportos menetel hogyan zajlik?
Pl akik a Keletinél gyülekeznek, megvárnak mindenkit, és onnan együtt mennek a Bókay-kertig?
[OFF]Ha ezt már más is kérdezte akkor bocsi.
(#) Gafly hozzászólása Aug 1, 2010 /

No, mostmár akkor fináléban vagyunk
Nekem még van akkor a repülőnap (jövő hétvége ! ), aztán aztán az jöhet ezerrel az EHET2.0
Én már konkrétan számolok, mérek, stb..
Következő: »»   70 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem