Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Írd be, honnan jönnél, hátha jönne a környékről más is, cska eddig épp még meg se szólalt vagy akármi. Sose lehet tudni!
Hát innen a környékról csak egy havert ismerek aki elektronikázik, de szerintem ő se megy, na meg a tesóm de hát azért 400km egy kicsit sok hogy hárman felmenjünk. De ha közelebb laknák szivesen elmennék.
Sziasztok!
Volna egy kis problémám a jelentkezéssel.Hárman mennénk én és a két fiam.Hogy jelezzem ,hogy nekem három belépő kellene.
3-szor töltöd ki a jelentkezési lapot.
Először hagyod az adatokat bent, s elküldöd úgy, majd másodszori és harmadszori kitöltésnél a nick-nevet átírod másra, a gyerekek nevére, vagy nick-jére, vagy becenevére, ha van.
Ha a gyerekeké még nem lett elküldve, akkor még egy picit várjatok. Most próbálok konzultálni Topival, hátha lesz "gyerekeknek kedvezmény", tehát lehet, hogy kb. 10-12 éves kor alatt nem 1500 lesz... de ez most hirtelen még kérdéses...
Helló!
Azért annyira nem kicsik.Az egyik 23 a másik 20 éves.
..és mindkettő elektronika szerető szép lány.
![]()
He, he.Mindkettő fiú.A nagyobb "szó szerint" technikus végzettségű/elektronikai/ ,a kisebbiknek augusztusban dől el a további sorsa.Végül is nem én viszem őket hanem forditva
![]()
Idézet: „Míg engem látsz addig ne "használj gyakran illemhelyet "” Megfogadom a tanácsodat. A gyógyszereimet meg nem hagyom otthon.
De miért írtad a jelentkezési lapon az érkezéshez ,hogy "nem tudom" .... meg "Miskolci pályaudvar " ?
![]()
En is jelentkeztem, sot, ketszer
![]() PS: lesznek ott CNCs kollegak is?
Kétszer jelentkeztél? :eek2: Ezt hogy csináltad?
Tavaly én is véletlenül kétszer jelentkeztem, és nem lett belőle baj.
Nem persze, mert azért én kiszedem a fals jelentkezéseket.
Pedig Belőled - néha - egy is sok, nemhogy kettő...
![]()
Egyet láthatsz belőlem 14-én, életnagyságban, igaz, eltörpülök a termeted mellett.
![]() Idézet: „életnagyságban” Pontosabban: életkicsinységben... ![]()
Üdv!
Nagyon úgyfest, hogy idén én is megyek. A jelentkezéssel még várok egy kicsit, mert elég zsúfolt hétvégém lesz az és akármi közbejöhet, de ha az Isten is úgy akarja, ottleszek.
Sziasztok, IIIkerbol megy valaki? netan-talan kocsival? mert akkor mennek en is veleje... :yes: Ha nem, igenybe veszem a hires tomegkozlekedesunket...
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy a börze részen mennyire vannak sokan, illetve van-e értelme csak a börze miatt elmenni a találkozóra? Én már csak keveset foglalkozok elektronikával, de van még egy csomó új cucc a fészeremben. Nos ezeket szeretném (áron alul)eladni. Ha kellően látogatott a találkozó, akkor szívesen felutaznék vidékröl szerencsét próbálni az eladandó alkatrészeimmel. Ha valakinek van tapasztalata régebbi HE találkozóról ez ügyben várnám kedves segítségét. Előre is köszönöm! Idézet: „Ha valakinek van tapasztalata régebbi HE találkozóról ez ügyben várnám kedves segítségét.” Hát mivel ez lesz a második ilyen találkozó sok tapasztalat nincs, "börze" nem nagyon volt, nem is tudom, hogy konkrétan árusítás volt-e, arra emlékszem, hogy ingyen elvihető dolgok voltak valakinél, de talán árultak is valakik. Szerintem érdemes eljönni szerencsét próbálni, én mindenképpen úgy megyek, hogy veszek valamit, ha kell ha nem ![]() Azt esetleg lehet tudni, hogy eddig hányan jelölték be a Börzézek, mint eladó opciót?[i]
A tavalyin is volt néhány árus , én a vásárlok között voltam de ugy néz ki idén már viszek is dolgokat (de a vételt soha nem sikerül kihagynom , tul jo lehet a fantáziám).
Üdv!
Ha jó alkatrészeket hozol, én biztos vásárló vagyok! A Puskásról is egy rakat cuccal szoktam hazajönni! Üdv Lhanzi
Szia . Minden bizonnyal én is fogok börzézni ill. venni is akarok egy-két dolgot . Én már elkezdtem összeszedegetni dobozokba az eladó és külön az ingyen vihető cuccokat . Nem akarom az utolsó pillanatra hagyni a pakolást mivel akkor mindig kihagyok valamit .
Ez az egész mettől meddig fog tartani?
És a csoportos menetel hogyan zajlik? Pl akik a Keletinél gyülekeznek, megvárnak mindenkit, és onnan együtt mennek a Bókay-kertig? [OFF]Ha ezt már más is kérdezte akkor bocsi. |
Bejelentkezés
Hirdetés |