Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1273 / 3614
(#) kadam válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Ha gondolod folytatom. Valahogy így modta: "... Aztán a bal. Hát nem mondom babra munka!" Kb. ennyire emlékszem, nem tuti, hogy szó szerint van.
(#) kadam válasza wifiman hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Írtam egy privátot. Majd ha eszembe jut még valami akkor írok még.
(#) wifiman válasza kadam hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Köszi szépen. Várom a választ az általad linkelt oldalról
(#) kadam válasza wifiman hozzászólására (») Júl 25, 2010 /

Nincs mit. Majd dobhatnál egy üzit, hogy mit válaszoltak.
(#) hadnagyakos válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Ez a 149 másodperc hogy sikerült? :hide:
(#) Stadi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Én meg egy Ferrarit szeretnék, és van rá 5000 Ft-om.
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Juj ez aztán nem semmi. Van rá 15ezre és ebből akar hologramkivetítőt.
(#) Action2K válasza Stadi hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Ez reális ár. A fiamnak 2000-ért vettünk egy tűzpiros BMW-t, sőt az Alfa Romeo-t is ennyiért vettük neki.
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Már csak a csíkok sorrendjét kellene megfordítani fölül.
(#) wifiman válasza Stadi hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Parancsolj
(#) klemo86 válasza hadnagyakos hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Ez tök jó játék, ezzel elleszek egy darabig
Negyedszerre sikerült a lényeget kivenni belőle (lásd: kép). De ez is csak azért van, mert túlhúztam
(#) klemo86 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Nyugi van Zoly… Ebbe hogy mi a vicc? Mert ha egy 2kW-os hangszórót alázna le, még megérteném, de egy 15Wattost Olcsó játék hülye gyerekeknek…
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Látszik hogy nem becsülöd a dolgokat :no: Ennek a Tesla hangszórónak már története van. "Emlék a múltból". És leg szívesebben addig ütném még mozog aki ilyet csinál
(#) Ricsi89 hozzászólása Júl 26, 2010 /

Valaki nem tudna segíteni, hogy tesóm gépén minden indításkor miért nyílik meg a dokumentumok mappa kétszer?
(#) hadnagyakos válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Én is nyúzom elég sokat, de eddig nem tudok eljutni.
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Indítópultban nincs esetleg benne? Persze kétszer is.

Én nem becsülöm? Te nem néznél meg egy MNC hangszórót, amire rá van írva, hogy 600W névleges, az mit csinálna 600W-on? Csak kinek van ilyen marhaságokra pénze a mai világban? De ha egy 30éves RFT/Tesla/Orion/Videoton hangfalat próbálnék szétverni, a kezem száradna le! Még ha nem is szólna jól, akkor se! Amúgy csináltál már valamit a hangszórókból?
(#) wifiman válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Nekemmeg van két hangfalam amibe ilyen hangszórók vannak mélynek. Nem rossz hangszórók egyébként.
(#) klemo86 válasza hadnagyakos hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Ja, a lézeres egér csalásnak számít?
(#) zoly15 válasza wifiman hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Én egy közel 40 éves Telefunken hangfal párt nyúzok De ez még meg van csinálva rendesen. A membránszéle gumi. Még most is olyan mint az új!

Ennek is gumi a széle még Amit most vettem két Pilot hangfalat (ami az orionok tetején volt a találkozón) abba is 16-os mély van gumiszéllel

Nekem is van egy videotonom. Annak i gumi szegélyes a mélye. De a telefunkenban még a mély közép is gumi szegélyes
(#) hadnagyakos válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Nem, dehogy. Én már gondolatokkal irányítom.
(#) Ricsi89 válasza Action2K hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

Teljesen üres a vezérlőpult. Most szedek le egy kémprogram keresőt, lefuttatom, hátha valami ilyen oka van. Ha jól emlékszem egy pendrive-on hozott vírus ami ráment a gépre, és leirtottam, azután lett ez.

Hát ha azt vesszük a Pilot-ban is mélyközép a gumiszéles mert kétutas/kéthangszórós és 1 mélyközép és 1 dóm hangszórója van

(Mellesleg fogalmad sincs, mennyire sajnálom eladni a hangfalaimat, pedig csak kisipari SAL hangszórókkal van szerelve… De a két kezem munkája, és sok-sok évig hűen szolgáltak, és vigyáztam rájuk! Csak sok van már )

Nekem a magasom az selyem DOM sugárzó. A mély közép gumiszegélyes. Valamint a mély is gumi szegélyes.

Tenyertél na Nekem is selyemdómom van szerintem. Nem szedtem szét. Olyan SEAS féle.
(#) zoly15 válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 26, 2010 /

A közeljövőben szeretném felperemezni a 2Db 20-as vidit. A 25Cm-eseknek sajna nem sok jót tett az a mély közép Tojás a membrán és a csévetest is ferde..

Nekem is SEAS volt. De sajna úgy vettem a hangfalat hogy le volt benne égetve :no: Aztán egy ideig széles sávú hsz volt benne. Aztán egy nem a legjobb minőségű Titánium dom magas. Most Német High End selyem magas van benne. Valami leírhatatlanul gyönyörű a hangja! De közben megtekertem az eredeti magasát. De sajnos az egyik hangfalból hiányzott. Így nincs meg a pár. A magast pedig 12E forintért árulják...
Következő: »»   1273 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem