Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Van egy csomó GC511K Tipusú tranzisztorom.Agatokat,dokumentációkat keresek róla. Köszönettel:Máté.
Hali!
Ezt én is láttam,de ez nekem nagyon csehül(?) van. Máté.
Hali!
Egy kapcs.üzemű tápban van egy vezérlő ic DAP015D nincs meg valakinek véletlenül? Esetleg DAS001? A gugli nem hozott értelmeset. Kösz Z.
Olyan ic-ről hallott már valaki, hogy CPBT0107? Egy LED-es futófény áramkör vezérlő ic-je, egy NE555 társaságában. Elnézést a kép minősége miatt, de sajnos csak ilyet tudtam csinálni telefonnal!
Sziasztok.
Nem tud valaki valamit a telefon akkukban találhatő töltő IC-ről. A legjobb az lenne ha lenne egy adatlap. Az IC smd és csak annyi van ráirva, hogy A7, így nem találtam róla semmit.
Lehetséges, mindenesetre köszönöm az infot,így már tudok a dologgal kezdeni valamit!
Hello
Kapcsolóüzemű tápforrásba szeretnék kicserélni pár kondenzátort. De nem tudom pontosan milyenek. Ehhez kérnék segítséget. A kondik feliratai a következők: C6 104K 1HW C5 221 1KV C1 10K 630 Azt szeretném tudni mekkora kapacitás és mekkora feszültségre valók?
Szia!
Az ilyen feliratúak ritkán romlanak el. Ha nincs rajtuk meghibásodásra utaló jel, akkor ne piszkáld őket. PC-tápoknál az elektrolitkondenzátorok szoktat elromlani, inkább őket cseréld.Egyébként C6=100nF, C5=220pF 1kV, C1=10nF 630V.
Hát köszi.
Elektroliteket már kicseréltem, de nem megy. Egyébként meg jól néznek ki.
Kapacitásmérős multival ellenőrizd a kondikat, kiforrasztott állapotban. A FET helyére raktál másikat? A lapon lévő ellenállásokat is méregesd ki. Eléggé csúnyán meg van melegedve az a nyák.
Bocs, de elfelejtettem irni, hogy 6 lába van.
Hasonli a mellékelt adatlapon lévőhöz, de nem hiszem, hogy evvel lehetne Li-ion-os akkut tölteni vagy mégis?
Keresgélj még, hátha találsz még A7-es kódolású csipet. Más jelzés nincs a tokon?
Nem, mert a GM-csövekben éppen olyan gázkeverék van, ami gátolja a fénykeltéssel járó folyamatokat. A keletkező fotonok ugyanis újabb elektronokat löknek ki az elektródából, amik meghamisítják, sőt lehetetlenné teszik a detektálást. Ezért is kell fény elől árnyékolni ezeket a csöveket.
Geiger–Müller-cső
Üdv mindenki!
számítógépem JS 5.1-es hangfalszettjének a hangerőszabályozója kopott el és szeretnék neki keresni egy újat, de fogalmam sincs, hogy ez pontosan millyen féle és fajta potméter és hol tudok ilyet beszerezni. Amit tudok, hogy zöld"kockák", 3 db egymást követően egyben, mindegyikre rá van írva, hogy A50K és az utolsó hátuljára az van írva felülre, hogy TAIWAn alulra meg, hogy ALPHA Akinek lenne tippje és közzétezsi nekem annak nagyon örülnék. Köszönöm!
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy egy GJ20A tip. motorvezérlő IC-ről nem találtam semmit. Esetleg valaki ismeri, vagy tud helyettesítő IC-t. Előre is köszönöm!
Persze.
zöld-pozitív kék-bemenet piros- bemenet fekete-test narancssárga-LEDeknek a fesz, kösd össze a pirossal vagy rakd be az átkötést a C203 mellé sárga-Az IC meletti piros LEDnek ad feszt. Amúgy ha követed a vezetősávokat te is könnyedén megállapíthatod.
Sziasztok
Másik fórumon már kérdeztem de ti hátha tudtok segíteni. Olyan problémám lenne, hogy egy GJ20A tip. motorvezérlő IC-ről nem találtam semmit. Esetleg valaki ismeri, vagy tud helyettesítő IC-t. Előre is köszönöm!
Köszi szépen a választ, levázoltam egy bekötést...
Jól rajzoltam? A két RCA-nak a testét mire kössem? |
Bejelentkezés
Hirdetés |