Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » VF2 végerősítő
Hát kösz bár nem szép de bikaerős tartok is attól, hogy szombat éjjel a szomszéd falu üdülőővezetében lesz néhány "Barátunk" Van annak feelingje amikor illuminált vegyeskórus tutulja először az akácos utat majd kisvártatva a menyországturisztot 3 óra felé esetleg aszájbergyereket éjjel messz elszáll a hang enélkül is hát még ezzel
Még valami nem tudtam kioperálni a fotózáshoz a subládát de meg van a 3d modellje ami alpján csináltam ez 3d pdf ben van az egés bal gombjának lenyomásával forgathatóa görgővel nagyítható kicsinyíthető a jobb gomb megjelenítési beállításokban több ópció is elérhető ez mégsem kap conductort két egyenként 120w os 8" os gumis hsz van benne a conductor erről a tápról kilépetné
Tök jó! Sosem használtam még az Acrobatot 3D nézésre. Milyen progival rajzoltad? És mivel konvertáltad?
A terv SolidWorksben készült és van benne mentés másként 3d pdf ennyi
feltegyem a többit is azt hittem ez mindennapos dolog
Köszi az info-t.
A képek nagyon tetszenek, de szerintem ezen a topic-on off lenne, ha további képeket tennél fel. Vannak rá másik topic-ok, ott biztosan más is megggusztálná... :yes:
Többet nem akartam de nem is menne fel a teljes terv 9 mega. Kösz inkább nem akarom mert a hangsugárzóknak magyarországon csak egy önjelölt pápája van és ezek közül egy sem a saját szellemi termékem, bár 2 perc alatt bebzonyítja ezek bármelyikének életképtelenségét
Sziasztok!
Terveztem egy a Conductor eredeti NyÁK tervéhez hasonló tervet pár finomítással Eagle-ben. A panelon elég sok az üres hely. Befolyásolna az valamit, ha azokon az üres helyeken a rézfóliát rajtahagynám? (Az egész panelra ráraknék egy Polygron-t.)
Nem tudom megnézni a pdf-et.
Az ingyenes Adobe Reader nem jó hozzá. Az Akrobatot kéri, de az egy fizetős program, méghozzá jó drága. Én bénázok el valamit?
[OFF]Nézd meg ezzel működik-e
Bővebben: Link
A 9.3.3 verzió simán nyitja és nagyon jó pofa. Ugyan úgy lehet mozgatni a 3D-s tárgyat mint az ACAD-ben.
Én voltam elavult- elnézést-. Nálam 7.0.8 futott még, amivel eddig nem volt bajom.
Most már 9.3.3 van nekem is, és valóban nyitja, és valóban nagyon látványos. Igazi profi munka, szeretem az ilyen tervezési hozzáállást.
Szevasz mrex, köszi a képeket hogy csak fel töltöted ide a HE-ra, elismerésem , komoly rendszered van, rengeteg türelmed van hogy azt a rengeteg kábelt be huzalosztad, olyan mint ha egy villanyszerelö kötöt volna be valami nagy elosztóegységet tele relékel és biztositékokal, ezt ne vedd sértésnek, mert nem az, csak te igy oldotad meg és igy is müködik és ez a lényeg, nagyon tetszik amúgy, a paneljaid szépek, és gondolom nagyot is szólhatnak?. Sok minden lehet abba a mixerbe, gondolom egy dobozba van a krossovered is a végekel?. Üdv.
Hát a rengeteg türelemről a környezetemnek biztosan más lenne a véleménye. A huzalozásnál pedig inkább legyen ipari a kivitel de ez csak szerintem. ebben a dobozban minden benne van ez egy komplett egység. a kimenete is 20 pólusú ipari csatlakozó és 2x8 eres ipari kábel megy a hangszórókhoz amin szintén ipari csatlakozó van.A beszerelés így néhány perc csupán. Egyben van,semit nem lehet máshova dugni semmi nem tud kicsúszni. Valójában egy kicsit nagyobb karaokegép.Vizsgázott ez már sokszor csak nem volt elég soha.Most egy nagyságrenddel jobb mint volt.Tetszik a conductor.Majd meglátjuk mit csinál a magason a hsz ott is 200w. os most még csak 90 hajtja. Bár volna mindig olyan anyagom hogy a kivitel is olyan legyen amilyet megilletne A műhely is adott az asztalossághoz is a gépek is csak ehhez is mindössze az a dolog kell mint a háborúhoz pénz pénz pénz. Majd egyszer....
Üdv az uraknak.
Érdeklődnék hogy a 230 wattos KDmester féle conduktor nyákterve meg van-e valakinek?
Urak! Most jöttem meg buliból.
Most már a conductor stapabírásáról is van tapasztalatom. Remek dolog ha egyetemi tanár üvölt a mikrofonba Még nem feküdtem le de most nincs hozzá agyam. Fleta ha magamhoz térek estefelé áttolom neked amit én csináltam ha a meghajtó tranyó pozícióban megfelel a BD421-BD424 pár illetve a két nyák egy alapon L-alus hőhidas ha alakítani akarod azt gondolom megcsinálod. 4 ohm on a közepekben az +-50 v nál közel ekkorát szólt és már a trafókon éreztem némi gyengeséget a csutka karaoke nél jobban az énekhang volt emelve egyébként minden rendben volt a kütyüvel.
Hi!
Ez a rajz milyen programmal készült?
Köszi szépen de nem tudom megnyitni, sprint layut 4.0-van valószínű nem ebbe íródott. Nem baj, megtervezem estére, .
Van ingyenes, telepítést nem igénylő Sprint Layout Viewer! Ezen a néven keress rá, mindent megnyit. Helló!
Igen ám, de az 5-ös verzió se tudja megnyitni. Nálam....A mini hanggenerátor - amit nem régem feltettél, az meg jó.
Akkor valami nem működik nálad rendesen mert nálam megnyitja az 5.0-ás is meg a Viewer is.
koppanas gatlot valamint hangszoro vedo aramkort hasznalsz a conductorral ?
Természetesen enélkül igazi őrültség bármilyen erősítő használata sőt a műterheléses élesztés után soha nem kapcsolok hangszórót a kimenetre enélkül. S mivel a kísértés mindig nagy a szenvedély ugybár van egy tartalék eltéve erre a célra hogy véletlenül se tudjam rákapcsolni enélkül
Azt hiszem aki erősítő építésre rendezkedik be kell egy jó deszkamodell. Kell egy sok leágazású trafó, 100 V 10.000 mikro F pufferkondi, hangszóróvédő áramkör és persze műterhelés. Mindezt deszkán megépítve és akkor ezen jól tesztelhető a hűtés, illetve ha modulként csatlakozókkal építette meg az ember az erősítőti akkor ezen az esetleges hibakeresés sokkal könnyebb.
És persze béketűrő család sem hátrány esetleg eleve süket szomszédok (bunkó voltam most) sőt ilyenkor egyáltalán nem hátrány ha jó pár sorkapoccsal mérési helyeket épít ki az ember gyereke fesz, áram ilyenkor néha több multiméter sem hátrány ha egy igazán jó a többi lehet olcsóbb jószág
Koszonom gyors vallaszod , en is igy gondoltam .
Na most segíthetnétek egy kicsit!
A probléma a következő. Kéne csinálni egy hidalt conductort de csak +-30v táp van. Ebből következik, hogy a 80w.os KDmester féle kivitel jöhet szóba.Ez jó is ,mert 8 ohmon tudna hidalva kb 300W-ot a HSZ pedig zeneiben tud 400W ot mivel 1 db irf9540/540 fet 150w disszipáció van az adatlapon látható, hogy kell duplázni.Szerintetek a gate körét tehát 220R,820R, és a pluszban a forráshoz a 0.33R ellenállásokat kell duplázni vagy az 1N4148 at is? |
Bejelentkezés
Hirdetés |