Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hapekkáim a pillanatragacs mennyi idő alatt szárad meg teljesen?
Pillanatok alatt. Elvileg. Gyakorlatilag meg attól függ milyen vastagon kented be a ragasztandó felületet.
Marhára vékonyan kentem de szerintem nem mindenhol passzol tökéletesen így ott lehet hogy úgy marad.
Ergo mi a maximális idő amire megköt és már nem gőzölög és használható az adott tárgy. Márcsak hogy addig össze ne rakjam amíg el nem párolgott a cucc belőle.
Találkoztam már olyan pillanatragasztóval is ,aminek 10 -15 perc kellett az abszolút teljes kötéshez.
A tubusa szokásos, a ragacsa ami kijön az olyan mint valami takony és nehezen lehet leválasztani. Ezt még más vette, és használtam belőle. Annyi biztos, hogy még egy ilyen pocsék pillanatragasztót még nemigen láttam.
Erre már kivethető a súlyadó is, és a teszkóban legalább a legfelső polcot is el lehet érni legalább.
Először is, ez nem bicikli, hanem tricikli. Másodszor, milyen komoly felfedezés, hogy a bringa kereke pont passzol a traktorgumihoz. Harmadszor, ha már ennyit bohóckodott vele, mire összeépítette, legalább egy normális áttételt rakhatott volna bele. Negyedszer: érdemes megfigyelni a többi közlekedő viselkedését. Senki rá se bagózik.
Ez tényleg elég gáz ahhoz, hogy mutogatni kelljen (most nem Zolira értem, hanem a BoOn-ra)… Pont az általad említett dolgok miatt! Ha már ácsol egyet, akkor el lehessen vele indulni, meg haladni lehessen vele valami értelmes tempóban (ha megállni nem is )
A Boon- elég sok érdekes dolgot mutat be, ami nem is hír, vagy csak számomra nem az..
Valóban! Senki nem csodálkozik a "gépen" Mo-n miztos mindenki csak nézne
Nekem mindenről a pia jut az eszembe, maradjon is így, ezzel a biciklivel legalább a bor sör pálinka gőzös emberke nem tud elesni. Megnézném nálunk az egyik utcán hogy jönne le, egyirányú, de olyan meredek hogy télen szabálytalankodni kell ha kocsival fel akarsz jutni, ergo a másik végéről kell felmenni.
Én nem mondtam hogy jó. A kerék túl nehéz. Az áttétel nem a legjobb stb..
"Nekem csak azokról a mondatokról jut eszembe a pia/p..a ami .-ra, !-re vagy ?-re végződik." Régi beszólás.
Sok lesz már a matekból. két er pí
Ki akar akciósan müholdat venni? Villámáron 4000HUF csak most! Bővebben: Link
Ez jó. És mennyiért lövi fel? Vagy az benne van az árban?
Jó estét! Bővebben: Link
Ha megvetted, akkor a "köldök" zsinórjánál fogva, olyan 1,5-2m-es sugarú röppályára állíthatod. Csak az a baj vele, hogy nagyon kevés lesz az élettartama. Még 24 óra sem, s földet ér. Ráadásul kiszámíthatatlan ponton.
Főleg ha "borotvazsinoros".... akkor autómatikusan!
Bizony! Ez mühold, nem is holmi vacak mű-hold. Maaargit, ez nóóórmááális?
A haverom felesége is azt mondta, hogy úgy néz ki mint egy templom. mondtam is neki: igen ez a gasztronómia temploma!
"Az egyetemen számítástechnikát tanult (Hardveres volt). Az akkor használatos nagyszámítógépek alkatrészeiből készítette első keverőpultját."
Waszlavik wiki oldaláról. |
Bejelentkezés
Hirdetés |