Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Szerintem olvass vissza. Már voltak előbb is felajánlások. (még véletlenül sem szerény személyemre céloztam), de legalább 1db alfanumerikus HD44780-as kijelzőt viszek. (kék háttérvilágítás, fehér betű).
![]() Lehet, hogy még körülnézek, hátha van itthon még ez-az.
Ma véletlenül találtam egy 18 eres 28cm hosszú szalagkábelt. Feltételezem kevés a 18 ér...
![]()
Igen sajnos kevés, 20-as kellene
![]()
Esetleg egy ilyen versenyt? Bővebben: Link
![]()
Középre kell egy referencia, különben keveseknek fog menni, de az ötlet jó.
![]()
Van egy amit weller ónszivó pákához csináltam elöásom hátha az is tetszik.
A szallagkábel elejéhez tegyél valami mm osztást mert van egy plus os szatyornyi szallagkábelem, ha mást nincs két konverter panelal rakhatsz rá akár kb 40cm est.
Projektor lesz? Nem tudsz "occo" 14'-os monitort?
Még nem tudom, hogy addig haza tudok-e menni, de ha igen, van néhány videóból bontott VFD kijelzőm a tombolára.
Ez anno egy nyomtatóban volt és a feladata a tintapatron felyek megszivása a papirtovábbitó léptetö motorral (egyenlöre még csak ez került a kezembe, de van amit egy sima motorral hoztam össze).
A 42V motorokról egy kép.
Ez lenne az a szivattyú? Működik? Hány V-os?
A 4-es számú motor nem egy kézi turmixkarból van? Nekem van egy ami kísértetiesen hasonlít rá.
![]()
Ez mind Epson nyomtatóban volt a léptetö (alul két oldalról is van kép rolla) az a scanner felyét mozgatta.
Az 1. 48db, 2. 44db, 3. 22db, 4. 10db, 5. 14+5+5 db, 6. 11db léptetö 82db.
Lesz netan valakinek egy regi scannere? 1-2 sor meger nekem
![]()
Most hogy eszembe jutott: Nem érdekel valakit egy Pentacon AV-100 diavetítő?
![]()
DE!
Légyszi hozd el nekem, kell!! :yes:
Ilyen szivattyúm nekem is van. Ez igazából csak folyadék nagyon lassú áramoltatására jó. Van benne három görgő, amik a benne lévő gumi csövet a burkolathoz nyomják és ezáltal mozgatják egyik végből a másikba a folyadékot. Túl nagy szívóereje nem lehet.
![]()
Ez arra a feladatra volt használva amire írtam és a sima motorral átalakitott verzioját használtam egy höszenzor nélküli veller onszivó pákához ( csak azota vettem egy gyárit)
Kérdezem, hogy valaki el tud e vinni engem a helyszínre a VIII. kerületből kocsival, meg haza is hozni?
Ez pont olyan jó helyen van, hogy akkor is útba esik, ha Székesfehérvárról jössz, és akkor is ha Miskolcról, sehonnan nem kerülő, mert minden út Rómába vezet...
Szia!
Most nem vagyok otthon, ha hazaérek fogok csinálni képet mm osztással! @titi: Igen, eltaláltad, projector lesz, már csak a szalagkábel hiányzik + 1 vagy 2 db 24V-os ventillátor, de már próbáltam és működik. Sajnos én is csak 15"-os monitort tudtam szerezni, itt, HE-n árult egy srác vagy 6db 15"-osat, amit én vettem az Samsung volt 6000Ft-ért adta, de nagyon sajnáltam szétszedni, mert teljesen újszerű állapotban volt.
Lesz valakinek a találkozón számítógépe és AVR programozója? Mert sikerült kizárni magam egy attiny45-ből, és kvarccal sem megy, és sajnos nem tudom, hogy mit csináltam vele, csak annyit, hogy avr-studióban véletlenül másra kattintottam az oszcillátor beállításánál (sajnos nem tudom, mire, mert nem vettem észre). Szóval ha tud majd segíteni valaki, az megköszönném.
Bocs, ha számkijelzés nélkül volt, akkor azért... Majd elmondom személyesen az okát! Válasz visszafelé ment!
Hali!
Ha sikerül eljutnom, tudok vinni bontott, meghajtó IC nélküli VFD-ket. Szerintem a VFD4 kép nagyon jó egyszerű órának :yes: Tombolának a többivel nem hinném hogy versenybe tud szállni, de akinek kell szóljon, nálam csak porosodik, kidobni meg nincs szivem.
Én speciel bárminek örülnék. Ingyen kütyü mindig jól jön, legyen mit szétszedni / beépíteni, amikor unatkozom.
![]() A tombola benne van a belépő árában, vagy azért külön kell fizetni?
Ma még össze szedtem ezt-azt tombolának, 8db Panasonic EVOX 2,2µF 250V-os fólia kondit, 10db 3mm-es piros LED-et, és 100µF/50V de lehet hogy 100 nem emlékszem, 12db ez nichikon márkájú, de az is lehet, hogy jamicon ELKO.
A jó öreg "jó lesz ez még valamire" taktika...
![]()
Jaja, anyukámat azzal riogatom, hogy két zacskónyi "kacattal" fogok hazamenni.
![]()
Az a "belépőben" benne van.
![]()
Két zacskó az semmi. Két zsáknál kezdődik a dolog, ha rendesen csinálja az ember
![]()
A profibbak két, hosszúplatós IFA-val mennek haza, persze megpakoltakkal...
![]() (Csak jelzem: Én utánfutót is viszek...) |
Bejelentkezés
Hirdetés |