Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   77 / 199
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Értem.

Mindezt azért kérdeztem, mert nem tudom eldönteni, hogy hogyan készüljek 14-ére. Legszívesebben biciklivel tekernék el, de viszont, ha nem lesz jelentkező addigra, akkor autóval lenne célszerű mennem és akkor néhány embert el tudnék vinni a Bókay-ba. S ha viszont autóval megyek, nem tudom, hogy a citromos sörnek kb. 4 óra alatt milyen hatásai vannak / lennének, egyáltalán kimutatható lenne-e sorsdöntő mértékben, ha netán igazoltatnának. Mivelhogy teljesen alkeszmentes sört tuti nem fogok inni, azoknak nem csipázom az ízét, normál sörben meg elviekben 2%-nál több alkesz van, azokat meg azért nem. A citromos sör amolyan arany középút lenne talán.
(#) Norberto válasza potyo hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Ha a berúgás lenne acél, akkor egyből absinthe-tal kezdeném. De én nem szoktam berúgni amúgy sem sehol, meg az ottani társaság se érdemelné meg egy berúgott ember látványát.
(#) SzervízMacska válasza szamóca hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Két átszállással két buszjegy kell fejenként. 4főre ez 8x320=2560 Ft - mivel a metrón valóban újabb lyukasztás nélkül át lehet szállni. Taxival ez 12x150+300=2100; plusz némi várakozás ( piros lámpa stb. ), az max. 2400 forint. Ez akkor igaz, ha a távolság valóban 12 km, és Taxi Plus-t rendelnek telefonon az urak. Így a költség fejenként csupán 600 Ft.
BKV-val történő utazás esetén legolcsóbb az átszállójegy, mely az egész útra érvényes ( metró + 1 buszjárat ), 490 Ft-ért.
Tehát a kérdés: 20 perc kényelmes utazás "háztól házig" 600-ért, vagy egy óra zötykölődés két átszállással és némi sétával 490-ért...
(#) sooty válasza Norberto hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Én sokszor fogyasztottam már citromos sört, mindenféle gyártmányt. Berúgni még nem sikerült tőle, szerintem üdítő italnak megfelelő és finom (már aki szereti). Ártalmasnak biztos hogy ártalmas pl. a jogosítványra, ha vezetés közben iszogatja az ember Az alkoholos ital lebomlása a szervezetben sokmindentől függ. Ha térfogatszázalékban számolunk 1 l sörnek 2%-a alkohol tehát 2 cent van egy literben, persze az tiszta alkohol, tehát fél deci vagy 6 cl 35%-os italnak (konyk stb.) felel meg. Ennek a lebomlására vannak kalkulátorok a neten.Alkohol kalkulátor
(#) Topi válasza sooty hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Köszi a jelzést, próbáld meg még egyszer.
Az előző jelentkezésedet kivettük a rendszerből.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Általában egy rendezvényen 10% meg nem jelent de jelentkezett kategóriával lehet számolni.
(#) vagnerjazon hozzászólása Aug 7, 2010 /

(#) sooty válasza Topi hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Köszönöm szépen, mostmár sikerült, fizetés is rendben lezajlott.
(#) hapro hozzászólása Aug 7, 2010 /

Jól emlékszem, hogy légkésőbb egy nappal a találkozó előtt lehet a jelentkezést leadni?
(#) MolnarG hozzászólása Aug 7, 2010 /

Topi!

Arról lehet szó, hogy a HE Store-os megrendelést át lehessen venni a találkozón?
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Ha absinthe-os buli lenne, akkor a végére megalakulhatna a "Részeg moderátorok" vocalpunkband.
(#) Norberto válasza hapro hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

2010. augusztus 13-án éjfélig lehet jelentkezni.
(#) MolnarG válasza szamóca hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Naaaa... vigyünk kamerát is?
(#) Topi válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Megkérdezem.
(#) lewi válasza vagnerjazon hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Én tudok vinni egy programozót, de sajna még sosem használtam, és nemigazán értek hozzá, csak van még egyenlőre. De ha visz valaki olyan egy laptopot, aki ért is hozzá, akkor szerintem nagy esélyed lesz, hogy tudnak segíteni. Szóval én esetleg tudok vinni programozót.
(#) zoly15 válasza vagnerjazon hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Lehet hogy nem fognak tudni segíteni! Ha a resetet "nyomtad ki" akkor a kocka el van vetve
(#) vagnerjazon válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Köszönöm, lewinek is, szerintem nem a resetet nyomtam ki, hanem az oszcillátort állítottam, de kvarccal sem megy. (Talán kerámia rezonátor?) És nincs alkatrészem a Topi féle AVR "újraélesztőhöz".
(#) lewi válasza vagnerjazon hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Ha erre a kapcsolásra gondolsz, akkor ilyenem is van. Kivihetem azt is, és hátha tudnak neked segíteni.
(#) vagnerjazon válasza lewi hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Igen, erre gondoltam! Ha nem nagy gond, akkor elvinnéd majd? Mert ugyan nem biztos, de valószínű, hogy ez lesz a gond.
(#) Freedomocska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Vagyok !!.... És "komoly" dolgot szeretnék vinni . Hosszabbítót , elosztót ,230-as leosztóval tudok vinni csak legyen 3f csatlakozási pont ill. jó lenne tudni hány amperes az aljzat valamint négy vagy öt pólusú .
(#) MolnarG válasza Topi hozzászólására (») Aug 7, 2010 /

Oké. (Kiszámolt pénzzel gondoltam, hogy a helyszínen ne kelljen bíbelődni visszajáróval.)
(#) rockersrac hozzászólása Aug 7, 2010 /

Anyagi okok miatt nem biztos a menetelem, de igyekszem megoldani a dolgot addig! :hide:
(#) Sarok Adrián válasza vagnerjazon hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Ha nem a Resetet nyomtad ki, akkor lehet, hogy csak egy külső RC tagot kell a megfelelő lábra tenni és már vissza is állíthatod (Feltéve, hogy az ATTINY45-nek van ilyen lába, mivel ezeket csak belső oszcillátorról szoktam járatni). Most nézem az adatlapját, de nem látok OSC lábat...
-Egy USB-s programozót én is tudok hozni, ha kell.
-Egyébként te még olcsón megúsztad, mert nekem sikerült kizárni magam egy ATMEGA128-ból (csak beolvasni akartam róla, de nem ez a típus volt előzőleg beállítva és azóta nem tudok belépni)
Azóza úgy használom az AvrStudio-t, hogy előbb csak a programozót dugom rá, majd beállítom a mikrovezérlő típusát és csak utána csatlakoztatom...
(#) vagnerjazon válasza Sarok Adrián hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Lehet, hogy nem lehet visszahozni, majd ott kiderül, csak gondoltam egy próbát megér, mert ugyan nekem eddig nem sikerült, de ott majd ha többet ért hozzá valaki, meg ugye személyesen talán lesz valami eredmény. Köszönöm a választ!
(#) Szebence válasza interferi hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Szia!

Itt vannak az új képek! 10mm széles a szalagkábel és ezen a 10mm-en 20db vezetősáv van. Ha tudnál hozni találkozóra azt nagyon megköszönném!

Előre is köszönöm!

Üdv!
(#) Sarok Adrián válasza Szebence hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

A múltkor javítottam egy hordozható DVD lejátszót, abban is ilyen szalagkábel volt a kijelzőhöz.
Nem egyszerű beszerezni.
Itthon találtam egy 22 ereset, de az sajnos a 2x szélesebb kivitel.
(#) hackerfish hozzászólása Aug 8, 2010 /

Robotok is lesznek?
Ha valaki hoz egy ilyet én tuti megveszem.
(#) Szebence válasza Sarok Adrián hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Értem, köszi az infót!
(#) Sarok Adrián hozzászólása Aug 8, 2010 /

Amit eddig biztosan viszek (tombolának valót):
1db 2x16 karakteres kék-fehér LCD kijelző,
1db IDE2,5/3,5" átalakító
(mindkettő új)
(#) titi válasza Sarok Adrián hozzászólására (») Aug 8, 2010 /

Én szívesen megnyerném mindkettőt...
Következő: »»   77 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem